Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 28 aprilie 2016

Horoscop

Horoscop 28 aprilie 2016

Horoscop 28 aprilie 2016. Cele mai importante previziuni astrologice pentru aceasta zi.

Previziuni detaliate 28.04.2016:

Berbec

Ar exista doua directii la fel de interesante in care ai vrea sa te implici, dar trebuie sa recunosti ca nu poti da randament la fel de bun daca lucrezi pe doua fronturi. Alege dintre cele doua sensuri doar unul din ele, asupra caruia sa te concentrezi, dar fara a refuza cea de a doua varianta. Doar o amani cateva zile, pentru ca dupa ce iti vei onora sarcinile fata de prima directie, te vei putea gandi si la cealalta. Daca ai respinge acum complet alternativa oferita, ai ramane mereu cu gandul la ea intrebandu-te ce-ar fi fost daca alegeai invers. Nu renunta, deci, la paleta larga de optiuni, ci doar pastreaza-le in rezerva, ca pe un as din maneca.

Taur

Ai multe de facut, dar nu reusesti deloc sa te intelegi cu cei cu care lucrezi. Apar conflicte de la orice fleac, pentru ca ai alt mod de a te implica in sarcinile asumate. Esti iritat de atitudinea celor din jur, pentru ca unii critica ce faci tu, altii iti pun bete in roate, deci, orice ai face, mereu se gaseste cineva care sa comenteze negativ faptele tale. Ar fi bine sa nu tii cont de nimeni si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te lasi oprit din drum, fiindca unii nu stiu altceva decat sa taie cheful altora cu critici si rautati.

Gemeni

Esti foarte preocupat de platile acestei perioade a lunii, pentru ca nu ai vrea sa ramai cu datorii neachitate. Faci un efort sa scapi de restante si de plati amanate in ultima vreme, chiar daca asta ar insemna sa ramai cu buzunarele goale. Lefter, dar multumit ca ai scapat de niste datorii greu de dus mai departe, vei rasufla usurat cand le vei sterge de pe lista. Ce-i drept, trebuie sa renunti la alte cheltuieli potrivite acestui moment, dar consideri ca acum sunt mai importante obligatiile curente.

Horoscop Mihai Voropchievici 25 aprilie – 1 mai

Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016

Horoscop 28 aprilie 2016

Rac

Ofera-ti ragazul de a sta putin cu tine insuti, pentru a te gandi la ce ai tu nevoie. Nu incerca sa le rezolvi singur pe toate, ci exprima-ti in felul tau dorintele in aceasta conversatie intima, spune-le si cu voce tare, in singuratate, daca simti nevoia, pentru ca acest gest va avea rolul de a trimite visele tale mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar si fara sa stii, si vei avea marea uimire, dupa o vreme, sa vezi ca rugaciunea ta a fost ascultata si acum isi arata urmarile. Nu-ti pierde speranta in ceea ce crezi, continua sa astepti cu incredere, pentru ca uneori cele mai bune lucruri nu se intampla repede si nici atunci cand vrei tu. Cere-le, cheama-le cu gandul si apoi asteapta efectele!

Leu

Ai grija cum te comporti azi in preajma unor persoane foarte sensibile, pentru ca atitudinea ta mai directa, mai categorica, poate si mai severa, s-ar putea sa lase urme adanci asupra unui suflet fragil. Fii atent cum vorbesti copilului tau, partenerului de suflet, parintilor, sau, daca e vorba de o discutie cu oameni necunoscuti, ai grija cum te adresezi unor persoane cu probleme vizibile (bolnavi, singuri, saraci etc), pentru ca vorbele tale ar putea fi suna cam dur pentru ei. Imbraca orice replica intr-o nota mai amiabila, mai politicoasa, pentru ca ar fi pacat sa ranesti pe cineva care nu intelege stilul tau mai direct de a vorbi. Impulsivitatea in comunicare taie si risti sa generezi suferinte si mai mari in inima cuiva vulnerabil.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top