Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 27 ianuarie 2019

Horoscop 27 ianuarie 2019 – O zodie reușește să își taie singură craca de sub picioare. Horoscopul pentru toate zodiile.

Citește horoscopul pentru zodia ta!

Berbec – Horoscop 27 ianuarie 2019

Prezenţa ta face bine unor persoane dragi ţie care nu se simt prea bine. Ori au probleme de sănătate, ori au nişte emoţii imense pe care nu le pot gestiona singuri, de aceea au nevoie de tine ca să le ridici moralul, să le oferi sfaturi privite dintr-un cu totul alt puncte de vedere, să le mai spui şi o glumă la nevoie, pentru că ei sunt complet derutaţi.

E modul tău de a le întoarce aceleaşi servicii, pentru că şi ei au stat alături de tine cândva în momente similare, în care te simţeai abandonat şi trist. Tu ai un tonus bun ce-i încarcă şi pe ei de încredere şi speranţă.

Taur – Horoscop 27 ianuarie 2019

Nu nimereşti în cel mai favorabil mediu, pentru că te afli printre oameni negativişti, pesimişti, încărcaţi de probleme şi griji, şi te vor molipsi şi pe tine. Dacă ai putea ţine departe asemenea tovarăşi de discuţie, ai fi mult mai câştigat, dar nu prea reuşeşti, de parcă aceştia se ţin scai de tine.

Probabil tu le faci bine, găsesc în tine o sursă de energie pozitivă, dar nu-şi dau seama că sunt vampiri energetici şi, în timp ce ei se încarcă şi se simt excelent, te împovărează pe tine de tot balastul lor negativ. Fugi de cei care se plâng întruna, pentru că eşti ca un burete care absoarbe emoţiile lor negative!

Gemeni –  Horoscop 27 ianuarie 2019

Nu te aştepta ca judecata celor din jur să fie justă sau calmă, ci te poţi aştepta la replici de-a dreptul dureroase. Tu eşti un vajnic militant în slujba adevărului şi nimic nu te deranjează mai tare ca nedreptatea, ca atare, dacă nu meriţi criticile care ţi se aduc, vei riposta vehement şi nu te vei lăsa cu una, cu două.

Vei găsi imediat armele pentru o contraofensivă, astfel încât să demonstrezi că ceilalţi greşesc în aprecierile lor la adresa ta. Apelează numai la armele corecte pentru a-ţi învinge rivalii şi nu-i lăsa să se comporte cu tine aşa cum nu ai merita, de fapt.

Rac – Horoscop 27 ianuarie 2019

Apa are pentru tine, azi, o semnificaţie aparte, de acolo îţi extragi tu energia, liniştea, bucuria, sau de acolo vine sănătatea, ca atare acordă mai multă atenţie elementului apă în tot ce te înconjoară. Dacă ai vreun lac în apropierea oraşului în care stai, trage o fugă acolo cu maşina şi petrece câteva minute pe malul lui, privind şi respirând, pentru că efectele psihice vor fi de-a dreptul miraculoase.

Şi o vizită la spa sau la piscină sau oriunde ai de a face cu purificarea prin apă ţi s-ar potrivi de minune. Dar dacă nu ai alte variante la dispoziţie, ajunge să te cufunzi la finalul zilei sub duş şi să îţi imaginezi că acea apă te purifică în profunzime şi odată cu ea se duc la vale toate grijile.

Leu – Horoscop 27 ianuarie 2019

Iubirea este prin preajmă şi îţi poate invada toate simţurile, toate gândurile, încât nu vezi în jur decât iubire! Ai putea cuceri uşor inima unei persoane care ţi-a atras în mod special atenţia, dar şi tu poţi cădea în mrejele cuiva de parcă ţi-ai fi pierdut complet uzul raţiunii.

Greu să mai gândeşti limpede într-o astfel de situaţie, greu să lupţi cu ceea ce simţi, pentru că azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, şi nu vei reuşi să i te opui, încât se poate vorbi de o poveste care-ţi ia complet minţile. Nu e musai ca de aici să iasă o relaţie de viitor, ci parte mai mult o escapadă, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Fecioară – Horoscop 27 ianuarie 2019

În compania potrivită, vei avea parte de rezultate excelente, ca atare caută tovarăşii compatibili scopurilor tale. Nu te alătura celor nepricepuţi, celor care se laudă de ceea ce pot face, care nu prea au demonstrat acest lucru, ca atare e nevoie de colaboratori de încredere care ţi-au arătat şi cu alte ocazii că te poţi baza pe ei.

Un sfat bine documentat, un umăr de sprijin la greu şi o idee concretă vor veni mai ales de la persoane mai mature. Cei tineri mai mult vor încerca să profite de munca ta, fără să participe concret. Doar gura e de ei!

Balanță – Horoscop 27 ianuarie 2019

Munceşti mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotaşilor care-ţi pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici, înarmează-te cu răbdare şi putere de convingere, pentru că se vor ivi mulţi oameni care îţi găsesc nod în papură.

Se resimte un spirit de competiţie cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să-ţi arăţi valoarea şi superioritatea, de care nu te poţi îndoi. Ai muncit mult ca să ajungi aici deci nu abandona la critica altuia.

Scorpion – Horoscop 27 ianuarie 2019

Nu prea te poţi baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se oferă să te ajute, pentru că nu-ţi inspiră prea multă credibilitate. Ori a mai încercat şi altădată să te ajute şi nu i-a ieşit, ori ştii din experienţă proprie că nu are cu ce te ajuta, că mai degrabă ar merita el ajutat! Este un om fără experienţă de viaţă care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine să te descurci singur, ca să nu-ţi pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau lăudăroase.

Caută compania unor oameni inteligenţi, suspuşi, cu experienţă, nu numai pentru că ei îţi vor deschide mai uşor unele uşi, ci şi pentru că ai şi tu multe de învăţat de la ei. Cheamă un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!

Săgetător – Horoscop 27 ianuarie 2019

Te simţi neglijat, dat la o parte, de parcă nimeni nu mai ştie de tine, dar exagerezi totuşi. E doar o uşoară depresie care îţi dă târcoale acum şi ai tendinţa de a te izola de lume. Tu eşti cel care fuge de oameni, nu ceilalţi te dau afară din lumea lor, ca atare tu trebuie să ieşi un pic în întâmpinarea lor.

Nu aştepta ca ceilalţi să-ţi dea atenţie, când ai şi tu la îndemână instrumentele necesare pentru a ieşi din pasa nu tocmai pozitivă. Recunoaşte când ai nevoie de ajutor, nu te încăpăţâna să rezolvi singur problema care te ţine captiv, ca atare, cu un ajutor prietenesc alături, vei vedea ce bine te simţi iar.

Horoscop 27 ianuarie 2019

Capricorn – Horoscop 27 ianuarie 2019

O voce interioară îţi atrage atenţia asupra singurei soluţii viabile în situaţia de faţă: să pui punct. Nu are rost să mai continui, dar parcă ţi-e puţin frică să renunţi. Te întrebi ce va urma după acest final, dacă nu cumva vei rămâne fără acel lucru pe care acum tot încerci să-l duci mai departe cu greu.

Vei vedea că acest curaj de a spune stop va fi recompensat pe deplin. Poate nu tot azi pui capăt acelei situaţii, ci doar îţi vine ideea că ar fi soluţia cea mai bună, deci gândeşte-te serios dacă ar mai fi vreo ieşire sau e vremea să spui adio. Se pare că un rămas bun e recomandabil acum!

Vărsător –  Horoscop 27 ianuarie 2019

Ai primit tot felul de semnale cu privire la sensul spre care te îndrepţi, dar au început să fie contradictorii. Nu se bat cap în cap, aşa cum ţi se pare, ci doar oferă o viziune din mai multe unghiuri. De tine depinde să stai pe loc şi să chibzuieşti asupra lor, pentru a le pune într-o oarecare ordine, pentru a descoperi care te ajută şi care nu, deci oferă-ţi acest răgaz de gândire pentru a face lumină în această aglomeraţie de idei.

Chiar dacă par diametral opuse, vei vedea, după acest moment de analiză la rece, că te poţi folosi şi de unele şi de altele, deci concentrează-te! Tu vei restabili echilibrul acestei balanţe cu talere aparent inegale.

Pești – Horoscop 27 ianuarie 2019

Te simţi ca un copil care priveşte prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treci. Tragi cu ochiul puţin să vezi ce e dincolo, dar rămâi totuşi afară, nu ai cum să intri deocamdată. Ceea ce e după acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie să găseşti o cale să fii lăsat să intri, să fii acceptat, să ţi se deschidă poarta, deci eforturile de integrare şi de adaptare îţi aparţin.

Probabil îţi doreşti enorm să fii primit într-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elită intelectuală, dar momentan priveşti din afară, visând la clipa când vei fi şi tu unul de-al lor.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top