Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 27 ianuarie 2016

Horoscop 27 ianuarie 2016. Vezi ce iti rezerva astrele!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Berbec

Nu esti in cele mai bune toane si se vede ca nimic nu-ti convine dupa tonul pe care il folosesti cu cei care incearca sa-ti intre in gratii. Ei incearca sa fie amabili si prietenosi, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat. Ajusteaza-ti comportamentul inainte de a da replica celor care intind o mana spre tine, pentru ca, fara sa-ti dai seama, ai putea rani profund un prieten care iti vrea binele. Calmeaza-te inainte de a da un raspuns, inainte de a lua o decizie, inainte de a-ti expune parerea, pentru ca esti prea nervos ca sa oferi ceea ce asteapta ceilalti de la tine.

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Taur

Inainte de a judeca pe cineva, gandeste-te in ce stare psihica este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresiva pentru el? Ai in fata o persoana atat de fragila incat trebuie sa te porti cu ea ca si cu o floare: cu tact, cu delicatete, punandu-te mai mult in pielea sa. Inainte de a deschide gura, analizeaza un pic tonul si intentiile pe care vrei sa le transpui in cuvinte. Tie ti-ar placea sa vorbeasca cineva cu tine asa cand nu esti in cea mai buna stare emotionala? Cu siguranta nu, deci ajusteaza-ti si tu replicile pentru a nu face pe cineva sa sufere mai mult decat e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blandetii, cu iubire, poti sa-ti transmiti altfel mesajul, chiar daca e vorba de critici!

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 – 31 ianuarie 2016. Mercur ne paraseste si lasa in urma MULTE PROBLEME

CITESTE SI: Horoscop saptamanal 25 – 31 ianuarie 2016. Uranus intra in opozitie cu Luna Neagra

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Gemeni

Tu stii cel mai bine ca dorintele tale se implinesc, dar nu din senin, ci doar daca pui mana sa le construiesti singur. Detii toate instrumentele necesare in acest sens: si putere de munca, si ambitie, si rabdare, si inspiratie, deci trebuie doar sa alegi momentul sa dai startul unui noi proiect care va duce, in final, la o alta dorinta implinita pe lista ta. Esti increzator in reusita acestui demers, se vede cat de mult vrei sa ajungi acolo, caci nu te opresti pana ce nu se intrevede deja destinatia dorita. Orice proiect ce necesita efort sustinut, timp consumat, o strategie de evolutie dupa un program precis va avea efectele scontate, de aceea te concentrezi trup si suflet catre rezultat. E ceva palpabil, material, deci miroase si a bani!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Rac

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Leu

Simtul artistic devine unul din criteriile care te ghideaza sa faci unele schimbari in viata ta. Ca e doar o schimbare de decor sau de atmosfera, adaugand un plus de frumusete spatiului in care te afli, sau pornesti pe o cale ce implica talent creator, esti pregatit sa deschizi acest drum cu bucurie, pentru ca e ca o dorinta implinita pentru tine. Poate visai sa-ti folosesti mai mult talentele cu care esti inzestrat, dar, prins intr-un angrenaj material, ai considerat ca arta nu te poate hrani, dar daca acest vis a ramas in inima ta ca o samanta care nu a dat roade, poate ar fi momentul s-o lasi sa incolteasca. Nici nu stii ce surprize iti poate oferi de acum inainte. Simti nevoia sa desenezi, sa pictezi, sa creezi? Da-i drumul!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Fecioara

Datorita anturajului foarte tonic in care te afli, si ziua ta va fi una de mare succes. Te molipsesti de buna dispozitie de la cei din jurul tau si ai o colaborare foarte buna cu toata lumea. Parca ati forma o mare familie deoarece fiecare participa trup si suflet la evenimentele celorlalti. Poate se iveste si o ocazie excelenta de celebrat, pentru ca v-ati adus cu totii contributia la o mare reusita care acum merita pusa mai mult in valoare. Nu se poate vorbi de o competitie, de o lupta pentru suprematie aici, de parca fiecare e castigator in felul sau.

Citeste horoscopul zilei in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top