Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 27 februarie 2014

Horoscop 27 februarie 2014 – Berbec
Piedica ce apare azi in calea ta te tine pe loc incat consideri ca singura iesire din impas e sa pui punct aici si sa te apuci de altceva. Poate n-ar strica sa te gandesti la asta daca vezi ca niciuna din variantele incercate nu aduce nimic nou ci totul stagneaza de ceva vreme. Mai bine ia o pauza, pentru ca un ragaz te ajuta sa te detasezi de miezul evenimentelor si sa gasesti unde se ascunde fisura. Esti pe cale sa renunti la un plan care nu mai evolueaza de la o vreme si e mai bine asa decat sa incerci sa resuscitezi ceva mort deja.

Horoscop 27 februarie 2014 – Taur
Cand ai ocazia sa iti pui in valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea azi iti aduni fortele pentru a la canaliza intr-un proiect care te incanta si de la care ai mari asteptari. Muncesti cu pasiune, cu placere, cu o anumita bucurie pentru ca se prefigureaza rezultate demne de toata lauda la final. Nimic nu poate fi mai motivant decat sa faci ceea ce-ti place cu adevarat si care mai este si apreciat de cei carora te dedici. Chiar si bucuria celor din jur e o satisfactie suficienta pentru a lucra pana la capat.

Horoscop 27 februarie 2014 – Gemeni
Se simte un aer proaspat in iubire, pentru ca semnalele care vin de la cel care ti-a cucerit inima sunt suficient de puternice pentru a prinde mai mult curaj sa mergi mai departe. va faceti unul altuia promisiuni, va declarati iubirea intr-o forma aprinsa si convingatoare, deci nimic nu poate fui mai placut azi decat sa te dedici celui drag care iti este si el la fel de dedicat in tot ce faci sau propui. Faci pasi mari spre o relatie din ce in ce mai legata si mai solida si primesti din partea celuilalt sentimente intense.

Horoscop 27 februarie 2014 – Rac
Un succes de demult devine punctul de plecare spre un tel nou, pentru ca, daca a mers bine atunci, de ce nu s-ar repeta inca o data reusita? Merita sa-ti aduci aminte o reteta de succes care a functionat si sa o refolosesti sau macar sa o impartasesti si altora, pentru ca ar putea fi de folos si in alte imprejurari. Transmite cu bucurie si generozitate tot ceea ce stii, pentru ca exista alaturi de tine oameni care au nevoie de acest impuls. Daca te vor asculta, vor avea numai de castigat, pentru ca sfatul tau a avut efecte excelente la tine. de ce nu si la ei?

Horoscop 27 februarie 2014 – Leu
Ai obosit si simti ca singurul mod de a te detasa de o situatie care pare deja peste puterile tale e abandonul. Daca nu se mai poate face nimic, ar fi mai bine sa-i pui punct aici si sa inchei astfel un capitol din care nu mai ai nimic de castigat. Gata, ce-a fost a fost, spune adio si uita. Dupa o vreme in care te vei detasa de toate, te vei putea gandi la cele intamplate, dar acum, la final de drum, totul pare complicat si frustrant. Nu incerca sa mai resuscitezi ceva deja mort, nu are rost!

Horoscop 27 februarie 2014 – Fecioara
Ai asteptat sa dai startul unei actiuni, dar tot considerai ca nu e momentul cel mai potrivit. Acum primesti de undeva informatia care te motiveaza sa pornesti pe acel drum pe care l-ai pregatit in detaliu. Consideri ca acum detii toate informatiile necesare si ca nu mai are rost sa astepti, dar nu te grabi la rezultatele finale. Ia-o pas cu pas, pentru ca evolutia acestui proiect va fi extrem de lenta, dupa principiul incetul cu incetul se face otetul.

Horoscop 27 februarie 2014 – Balanta
Faci echipa buna cu cel drag intr-o actiune in care tu, singur, nu detii toate resursele. Tu ai idei practice, solutii concrete, experiente deja acumulate, dar iti lipseste forta psihica de a face fata confruntarii. Daca iti unesti fortele cu cel de alaturi care stie sa te imbarbateze cu vorbele cele mai potrivite pentru a te motiva, totul va parea mult mai simplu. Primeste cu incredere stimulentele celuilalt si fa si tu la fel daca are nevoie.

Horoscop 27 februarie 2014 – Scorpion
Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru ca se apropie un eveniment pe care nu stii foarte clar cum il vei gestiona. Desi detii toate resursele, calitatile, cunostintele pentru a-i face fata cu brio, totusi exista undeva un ghimpe infipt in inima ce nu te lasa sa gandesti totul pozitiv. Te temi, te framanti, iti pui tot felul de intrebari cu tenta pesimista, ceea ce nu ar trebui sa caute la o fire puternica, asa cum esti tu! Adu-ti aminte de momente in care te-ai descurcat de minune, chiar si cand a fost mai greu de atat! Daca atunci ai putut, poti si acum, deci lasa frica deoparte!

Horoscop 27 februarie 2014 – Sagetator
Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru azi, ca atare trateaza obstacolele care se ivesc ca o lectie a rabdarii pentru tine. Stii si tu ca nu stai tocmai bine la capitolul rabdare, tu care intotdeauna ajungi repede la ce ti-ai propus, incat de data aceasta, cand lucrurile evolueaza atat de lent, devine de-a dreptul suparator pentru unul ca tine. Parca toate stau pe loc sau, mai rau, merg invers decat ai dori tu.

Horoscop 27 februarie 2014 – Capricorn
Ai stat mult timp ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment de care depinde linistea ta sufleteasca. Iata-l ca se apropie, il vezi tot mai bine conturat la orizont, dar emotia creste si mai tare cand vezi cat de putin mai ai pana la implinirea acelui vis. Nu te culca, totusi, pe laurii victoriei, chiar daca e doar o chestiune de zile pana ce totul va deveni realitate, ci continua sa lupti pentru visul tau cel mare. Macar ai garantia ca e prin preajma, dar nu trebuie sa reduci ritmul dupa care ai construit totul pana acum. Foarte curand vei cunoaste fericirea!

Horoscop 27 februarie 2014 – Varsator
Esti stimulat de o ambitie noua care te va ajuta sa-ti atingi mai usor scopul, chiar daca unii spun ca e aproape imposibil. Optimismul combinat cu entuziasmul si increderea maxima in reusita acestui plan te vor impinge de la spate, ca atare mergi mai departe cu capul sus, pentru ca esti pe calea cea buna. Primesti tot felul de semne bune ca o garantie ca visul cel mare va deveni curand realitate, dar esti constient ca nimic nu ti se ofera pe tava peste noapte. E nevoie de efort sustinut si de o energie maxima investita in acest scop, pe care il vei atinge, fii sigur de asta!

Horoscop 27 februarie 2014 – Pesti
Nu poti sta sa se rezolve problema in care esti implicat, pentru ca nu pasivitatea e solutia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a incerca ceva ce nu ai mai facut niciodata, dar esti intr-o pasa conservatoare care nu te lasa sa experimentezi nimic daca ti se pare cat de cat riscant. Astepti ceva care sa te stimuleze, sa iti dea curaj sa mergi mai departe, dar deocamdata nimic nou nu apare. Profita de acest repaus pentru a pregati o strategie care sa te duca la succes, dar nu transforma pauza in motiv de comoditate: fa ceva in timpul acesta!

Horoscop furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top