Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 25 ianuarie 2014

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Berbec
Orice problema are o rezolvare, mai devreme sau mai tarziu, si aceasta e si atitudinea pe care o abordezi azi cu succes, fara a intra in panica si fara a te lasa coplesit de emotii negative. Oricat de dificil ar fi impasul in care ai nimerit, reusesti sa-ti pastrezi cumpatul si sa nu dai nimic peste cap, convins ca va aparea imediat si solutia. Si chiar asa va fi, pentru ca, de undeva de sus, vine si ideea salvatoare, inspiratia divina care te indruma la momentul oportun sa rezolvi repede si bine situatia. Dupa ce trece, iti vei da seama cat de simplu a fost de fapt!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Taur
Esti preocupat de soarta parintilor sau a celor mai in varsta din familia ta, carora le acorzi o atentie speciala, poate pentru ca trec prin momente ceva mai sensibile si esti constient cat de mult face prezenta ta alaturi de ei. Dedica-te lor, pentru ca satisfactia pe care o vei avea atunci cand le vei vedea zambetul multumit va merita orice efort. Chiar daca ai fi avut si alte treburi de rezolvat azi pentru tine, va conta enorm timpul petrecut alaturi de cei care au mai mare nevoie de tine, pentru ca ii ajuti – moral, fizic, emotional – sa treaca peste un moment mai dificil legat de bani, de sanatate sau de singuratate.

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Gemeni
Iti vin o multime de idei pretioase care ar merita puse imediat in aplicare, pentru ca pot avea si efecte financiare. Esti recunoscut ca o minte agera care intotdeauna are idei excelente. Nici azi nu te dezminti in acest sens: ai mereu ceva util de transmis lumii iar solutiile pe care le aplici in propria activitate se vor dovedi a fi extrem de valoroase incat ar merita date de exemplu celor care nu stiu ce sa faca in diverse situatii. Esti generos si spui oricand ceea ce stii, pentru ca ai idei si solutii pentru oricine si orice situatie, semn ca ai acumulat deja o experienta de viata bogata, gata s-o impartasesti cu altii la nevoie.

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Rac
Te cuprinde o binefacatoare stare de liniste si siguranta, de parca toate problemele tale au trecut si ai gasit sensul tuturor lucrurilor. Pastreaza aceasta stare de confort mental si emotional cat mai mult timp, pentru ca te ajuta sa privesti lucrurile mai calm, fara a te lasa influentat de motivele de stres din preajma. Unii se si mira cat de calm poti fi cand ei se dau peste cap in cautarea solutiilor, dar tu abordezi o atitudine de om matur, intelept, linistit, care are deja raspunsul la orice intrebare. Ba chiar poti oferi si altora ceva din ceea ce stii, ca un profesor care le stie pe toate!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Leu
Ai stat o vreme captiv intr-o zona mai pesimista, desi nu e deloc genul tau, dar azi motivul tau de stres dispare si iti regasesti starea de bine si optimismul. De fapt, in tine se afla toate resursele de care ai nevoie pentru a avea o zi perfecta, totul e sa lupti cu temerile, indoielile si gandurile negative care te mai pasc uneori. Tu esti o fiinta solara, tonica, deschisa, pregatita pentru a iesi in fata, tocmai de aceea trebuie sa lasi energia ta interioara sa iasa la suprafata, pentru ca ea va deveni motorul principal care te va propulsa spre succesul dorit. Detii tot ce ai nevoie pentru a reusi!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Fecioara
Nu esti in cea mai buna forma fizica, probabil din cauza oboselii acumulare in ultimele zile si care a lasat urme asupra organismului tau. Ar fi bine sa-ti permiti o zi completa de pauza, in care sa nu faci nimic care te-ar putea obosi odata in plus. Chiar daca aveai si pentru azi un program incarcat, fa tot posibilul sa lasi pe altadata cele mai grele sarcini, pentru ca nu le vei putea duce la indeplinire cu succes. Mai mult te vei poticni si te vei extenua peste masura, de aceea tot ce trebuie sa faci azi e sa acorzi atentie corpului tau, care chiar are nevoie de repaus!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Balanta
Ar trebui sa te privesti cu mai mult respect pe tine insuti, fara a-ti gasi mereu doar vini si defecte, pentru ca nu le meriti! Esti prea exigent cu propria persoana, pentru ca ceea ce te diferentiaza pe tine de restul lumii nu e semn de slabiciune si nici motiv de auto-critica, ci este semn al originalitatii tale. Nu are rost sa te compari cu zeci de alti oameni din jurul tau si sa spui ca nu esti ca ei. Nu cu ton critic, ci dimpotriva, sa descoperi ca da, esti diferit, dar la modul pozitiv: tu ai ceva ce altii n-au! Asta trebuie sa apreciezi la tine: unicitatea care te scoate in fata, nu te da la o parte!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Scorpion
Daca te simti in siguranta in ceea ce faci, totul va merge ca pe roate, caci certitudinea este resursa principala de curaj care te impinge inainte. Nu simti ca ai calca pe coji de oua, nu este nimic fragil care sa te opreasca din elan, si asa vei ajunge mult mai repede la ce ti-ai propus. Daca ar aparea cea mai mica urma de neincredere ca te-ai indrepta in directia cea buna, ai vedea ca si entuziasmul tau ar pali iar rezultatele nu ar mai fi la fel de apropiate, ca atare spune-ti in permanenta ca totul e bine, ca esti pe drumul cel bun, si vei avea parte de succese mult mai rapide!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Sagetator
Afacerile tale merg ca pe roate iar ideile pe care le asezi azi intr-o forma concreta, ordonata, intr-o strategie pe termen lung, vor duce la rezultate demne de lauda. Ai citit, te-ai informat, ai discutat cu altii mai experimentati despre ceea ce vrei sa faci, dar azi chiar incepi sa pui in practica si sa transformi gandurile in fapte. Ceea ce iese azi din mintea sau din mainile tale va deveni sursa de venit pentru tine, ca atare merita sa mergi pe aceasta cale cu incredere. Veniturile tale sunt pe cale sa creasca daca nu te abati de la programul bine stabilit de acum!

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Capricorn
Iubirea e intensa, pasionala si tandra deopotriva, iar orele pe care le petreci cu persoana draga te incarca de emotie si energie. E un schimb permanent intre voi, intre inimi si trupuri, pentru ca trebuie sa recunosti ca ceea ce simti depaseste granitele inimii si ti-a cucerit tot corpul. Gaseste forma ideala de a-i arata celuilalt ce simti si fii atent si la semnalele sale, pentru ca mereu ai ceva de invatat despre iubire. Nu trebuie sa-ti infranezi niciuna din dorintele care pun stapanire pe tine, ci trebuie sa recunosti sincer cu tine si cu celalalt ca nu iubesti doar cu sufletul, ci sentimentele tale au depasit faza adolescentina pura.

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Varsator
Ofera mai multa iubire propriei tale fiinte, cu toate nevoile sale! Nu te mai privi cu spirit auto-critic, gasindu-ti doar defecte, ci dimpotriva: incepe sa daruiesti bonusuri corpului tau, pentru ele conteaza enorm pentru starea de bine. A te chinui mereu cu reguli, restrictii, interdictii si renuntari, nu e deloc in beneficiul fericirii tale, ca atare ingaduie-ti din cand in cand un rasfat, oferindu-ti ceea ce inima ta doreste, dar mintea, de obicei, spune nu! Ca e o ciocolata imensa, o zi la cosmetica, o ora in plus de somn, o binefacatoare izolare, fara telefon si fara televizor, vei vedea ca cele mai simple lucruri sunt un semn de iubire pentru eul tau mult prea supus regulilor.

Horoscop 25 ianuarie 2014 – Pesti
Rupe-te de amintiri, de nostalgii si regrete, pentru ca nu te ajuta la nimic, ci doar te tin captiv intr-un trecut care nu poate fi decat o sursa de invataminte. Puterea ta se afla aici si acum, ca atare concentreaza-te numai asupra lucrurilor care te preocupa in acest moment, fara a te gandi nici de unde vii si nici incotro te duci. Vei face pasii firesc, unul cate unul, privind numai la pasul imediat urmator, nu neaparat la tinta ta finala. Pana vei ajunge acolo, se vor ivi si alte informatii, si alte resurse de energie si de inspiratie, ca atare o planificare prea amanuntita ar putea fi mai degraba o complicatie, decat un ajutor. Fa primul pas, deocamdata, si vei vedea tu, dupa aceea, care e urmatorul!

1 Comment

1 Comment

  1. george

    2014-01-25T11:30:48+02:00 at 2014-01-25T11:30:48+02:00

    interesant,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top