Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 24 ianuarie 2014

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Berbec
Daca apelezi la lege, daca faci totul ca la carte fara a te abate de la regulile impuse de cei mai puternici, totul va iesi perfect. Nu incerca sa te fofilezi printre conditii si regulamente, pentru ca nu va merge. Orice abatere de la norma corecta poate atrage sanctiuni si mustrari, si nu vrea nimeni asta, ca atare fa totul asa cum ti se spune, si atunci si rezultatele vor fi excelente. De data aceasta nu ai nicio putere in fata celor care reprezinta autoritatea, deci fa mai bine asa cum ti se spune. De fapt, e mai sigur asa decat sa incerci sa ocolesti regulile si apoi sa nu mai stii cum sa repari consecintele propriilor tale abateri.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Taur
Nu te crampona de banalul hop care apare azi pe neasteptate, pentru ca, dupa ce va trece, ai sa razi de cat de usor a fost! Nimic nu e atat de grav pe cat pare la prima vedere, de aceea e bine sa lasi un pic lucrurile sa se aseze, sa depasesti socul initial, pentru ca imediat vor incepe sa apara si solutiile de iesire din impas. Nu e un capat de drum, asa cum ai fi tentat sa spui la prima impresie, deci nu lua decizii acum. Peste o ora, doua, ai sa descoperi ca aveai ceva de invatat din acest moment critic si ca detii toate resursele pentru a-l depasi, pentru a-l rezolva si apoi chiar a multumi destinului ca ti l-a adus in cale ca o noua lectie folositoare de viata!

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Gemeni
Daca vii acasa cu inima plina de temeri si indoieli, tensionezi atmosfera familiala care ar fi trebuit sa te ajute sa te eliberezi de balastul emotional acumulat pe parcursul zilei. Ii impovarezi pe cei dragi cu grijile tale, si nici nu-i lasi sa te ajute. Fa un efort sa lasi toate problemele la usa atunci cand te intorci acasa dupa o zi dificila, pentru ca cei dragi nu merita sa primeasca pe umerii lor toate greutatile cu care te-ai incarcat peste zi. Dimpotriva, discutiile pe care le porti cu ceilalti membri ai familiei merita sa fie luminoase, optimiste, ajutandu-va reciproc sa uitati de problemele zilei.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Rac
Esti captiv intr-o zona cam sumbra din care, momentan, nu vezi nicio iesire. Vorbeste cu cineva drag despre problemele tale, pentru ca sustinerea sa va avea efecte miraculoase asupra ta si te va ajuta sa iesi din impas. Vei vedea ca, datorita suportului primit cu caldura si prietenie de la cei care te inconjoara, nimic nu ti se va mai parea la fel de dificil, ci vei incepe sa intrezaresti deja zorii unei etape mult mai bune. Singur, ti-ar fi mai greu, dar in astfel de momente poti aprecia la justa valoare ajutorul sincer si neconditionat al celor care tin la tine. Lasa-te ajutat de ei, iti vor binele!

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Leu

Nu te mai gandi daca sansa de iubire care se iveste acum in calea ta e binevenita, daca merita sa te implici, daca va duce undeva. E o ocazie care merita valorificata, fara a pune atatea intrebari daca e momentul potrivit, daca e persoana care merita atentie, daca tu ai timp de iubire. Las-o sa intre in viata ta, fara atatea planificari rationale, pentru ca iubirea nu poate fi programata. Vei vedea tu, dupa aceea, daca e ceea ce doreai sau nu, dar deocamdata e bine sa te lasi purtat de val. Iubirea poate deveni, pentru o vreme, sursa ta principala de energie.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Fecioara
Poti vedea in ochii celor care te inconjoara tot felul de semne de apreciere si de prietenie care ar trebui sa-ti schimbe parerea despre tine. Nu-ti mai cauta atatea defecte, apreciaza-te mai mult pe tine insuti, pentru ca, iata, ceilalti te lauda mai mult decat o faci tu cu tine! Lasa la o parte auto-ironia, auto-critica, judecatile personale atat de severe, pentru ca nu le meriti. Priveste-te prin ochii celor din jur care nu te vad in cele mai mici amanunte, asa cum o faci tu, ci ei observa doar ceea ce se vede la suprafata si e de ajuns pentru a te aprecia.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Balanta
Colaborezi foarte bine cu un grup mai larg de persoane, dar roadele excelente ale acestei colaborari sunt legate de stimulentele pe care le aduce fiecare in acest colectiv. Va apreciati unii pe altii, va incurajati sa va exprimati parerile deschis si sincer, va laudati reciproc pentru fiecare interventie, si intr-o atmosfera atat de cooperanta, totul va evolua mult mai bine. Daca ar incepe sa apara invidiile, criticile si barfele pe la spate, fii sigur ca s-ar duce toate de rapa, or, intr-o atmosfera atat de buna, apar imediat si satisfactiile. Pastreaza acest tonus bun cat mai mult timp in orice relatie de parteneriat profesional.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Scorpion
Ai invatat multe dintr-un moment al vietii care e deja o amintire. Trecutul nu e deloc o frana pentru ceea ce vrei sa faci de acum inainte, ci dimpotriva: a linia de start pentru o cale complet noua mult mai promitatoare. Nu inseamna ca ai uitat ce s-a intamplat pana aici, dar ai inteles ce era de inteles din lectiile primite si de acum inainte pui in practica acele concluzii pe care le-ai extras din experientele traite. Iarta-ti propriile greseli si fa in asa fel incat sa nu le repeti, ci sa aplici ceea ce ai descoperit prin ele.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Sagetator
Primesti tot felul de semnale de la vocea ta interioara care te asigura ca ceea ce doresti sa realizezi e bun, e intelept, e oportun in momentul de fata. Nu te mai indoi atat cu privire la actiunile incepute, ci mergi mai departe, fara o programare prea detaliata sau indepartata. Uneori ajunge doar sa faci primul pas si imediat va aparea si urmatorul, deci asta trebuie sa faci acum: sa ai curajul sa mai urci o treapta, curios cu privire la ce urmeaza. Ai incredere in propria ta intuitie, pentru ca te va ghida mereu pe drumul pe care ai pornit.

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Capricorn
Ai avut incredere in alegerea facuta cu ceva timp in urma si iata ca incep sa se vada primele rezultate bune. Ai fost sustinut si de altii care au crezut in tine, te-au ajutat sa mergi mai departe, te-au incurajat sa continui si acum sarbatoresti alaturi de ei reusita. Esti recunoscator celor care au contribuit chiar si cu o vorba la succesul tau de acum si le-o arati cu sinceritate si bucurie, recunoscand astfel ca nu ai fi ajuns aici daca ei nu te-ar fi impins de la spate si nu si-ar fi aratat permanent increderea in tine. Datorita lor, ai reusit!

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Varsator
Te afli intr-un mediu impovarat de griji, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi bine sa evadezi cat mai repede din acel loc, ca sa nu te influenteze si pe tine. Unii nu vorbesc decat de probleme, de lipsuri, de nereusite, pe cand tu ai multe lucruri bune si inaltatoare de facut si ar merita sa te concentrezi asupra lor! Esti deschis la nou, pe cand cei care iti tin companie sunt blocati in propriile lor amintiri urate, in stramta lor lume apasatoare, in care tu nu te simti deloc bine. Cu cat iesi mai repede de sub influenta acestui mediu negativ, cu atat mai bine pentru tine. Du-te unde vezi cu ochii decat sa mai ramai o clipa printre astfel de oameni tristi si pesimisti!

Horoscop 24 ianuarie 2014 – Pesti
Privind inapoi, la etapele parcurse in ultima perioada, esti multumit de rezultate si ai speranta ca se poate si mai bine de atat. Bravo, ai lasat la o parte binecunoscuta ta atitudine tematoare si vezi ca esti capabil de succese care pot deveni punctul de plecare spre etapele urmatoare. Ai sperante mari cu privire la sensul spre care te indrepti, pentru ca ai vazut cu ochii tai ca visele tale se pot materializa, dovada stand o serie de evenimente frumoase din ultima perioada pe care le poti considera scop atins si vis implinit. Vezi ca se poate, deci hai, curaj spre ceva si mai sus, si mai inalt, si mai greu, pentru ca totul merge bine!

2 Comments

2 Comments

  1. Alia

    2014-01-23T20:35:13+02:00 at 2014-01-23T20:35:13+02:00

    nu apare leul !

    • Adrian Vrauko

      2014-01-24T06:15:20+02:00 at 2014-01-24T06:15:20+02:00

      Buna Alia,
      Multumim frumos pentru atentionare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top