Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 23 ianuarie 2014

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Berbec
Nu te poate opri nimeni si nimic din elan, deoarece tu vezi in orice eveniment o provocare prin care iti pui si mai bine in valoare calitatile. La energia de care dai dovada, la ambitia care te insoteste si la dorinta ta de a te remarca – pentru ca ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decat exceptionale. Cu cat atitudinea ta e mai tonica si mai pozitiva in fata oricarui moment cu care te confrunti, cu atat lucrurile vor evolua din ce in ce mai bine spre un scop pe care ti l-ai propus, e bine sa iti mentii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fara a te lasa invins de vreo piedica. Si acestea au rolul lor!

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Taur
Ai invatat multe de la viata si azi ai ocazia de a arata concret efectele unei anumite lectii asumate candva. Atunci ai gresit, ai platit pentru greseala ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovada de ambitie si dorinta de a deveni mai bun. Acum se vad urmarile acelui moment decisiv si acum totul iese mult mai bine, chiar daca treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive sa gresesti, ci dimpotriva, e o oportunitate excelenta de a demonstra cat de mult te-ai maturizat si ce bine ai invatat lectia respectiva candva. Acum spui cu mai multa incredere ca orice problema are o solutie!

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Gemeni
Decat sa cauti mereu vinovati pentru problemele care iti tot apar in cale, mai bine ai invata ceva din toate! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu esti singurul responsabil, pentru ca nu ai stiut sa profiti de ocaziile care ti s-au oferit. Incapatanarea de a nu-ti recunoaste greselile a generat alte situatii neplacute si, mai devreme sau mai tarziu, si acestea vor iesi la lumina cerand de la tine si mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic si priveste-te cu realism in oglinda si, daca descoperi ca esti totusi vinovat de o anumita eroare, grabeste-te s-o repari.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Rac
Ce bine te simti! Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura luminoasa, plina de iubire! Cu cat tratezi lucrurile din jurul tau, chiar si pe cele mai neplacute, cu mai multa toleranta si intelegere, cu atat viata ta e mai linistita si mai ordonata, ca atare nu te stresa singur pentru cine stie ce fleacuri. Nimic nu e atat de grav in viata ta incat sa cauti nod in papura la orice! Bucura-te de lucrurile simple si frumoase ale vietii, pentru ca de acolo iti poti extrage tu linistea!

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Leu
Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si de la care ai mari asteptari. Simti ca va aduce liniste in inima ta, ca te va umple de iubite si de fericire, poate pentru ca are, intr-adevar, si unele conotatii sentimentale. Poate urmeaza prima intalnire cu cel care te-a cucerit. Poate incepe o etapa noua in relatia deja inceputa. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung in viata ta si in care iti pui mari sperante. Oricare ar fi momentul in fata caruia te afli acum, il privesti cu iubire, cu optimism si cu o atitudine pozitiva ca totul va fi bine!

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Fecioara
Nu incerca sa tii alaturi de tine oameni care iti seamana, nici ca varsta, nici ca nivel de pregatire, nici ca sex, pentru ca azi lucrurile cele mai bune apar din punerea de acord a cat mai multor aspecte diferite. Cu cat grupul din care faci parte e mai divers, cu atat ideile vor fi mai variate si, din unirea lor, se poate ajunge la solutii excelente. Nu poti primi o idee diferita de la un om care gandeste sau actioneaza la fel ca tine, ca atare, daca vrei o opinie cu adevarat folositoare, cere-o de la cineva aflat la distanta mare de tine pe orice plan: din alta generatie, care provine din alt sistem de educatie, poate chiar din alta tara.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Balanta
Privesti la cei dragi cu mandrie pentru ca vezi in ei propriile tale investitii facute on timp. Esti constient ca tot ce va leaga, amintirile frumoase, evenimentele fericite de care va bucurati, atmosfera armonioasa de acasa, a avut la origine propriile tale eforturi, deci ai cu ce te mandri. Tot ce vezi, e rodul muncii tale, efectele iubirii tale, grija ta de zi cu zi canalizata spre ceea ce indragesti tu cel mai mult, iar ceea ce ofera ei inapoi te umple de fericire! Copilul, casa, partenerul de viata, prietenii, animalele pe care le ingrijesti s-au hranit din iubirea ta, iar acum primesti rasplata!

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Scorpion
Ai mare nevoie de liniste, si unde te simti cel mai bine daca nu acasa? Chiar daca te retragi complet din iuresul lumii pentru o zi, fara a lua legatura cu nimeni, vei fi multumit de aceasta izolare, pentru ca doar asa iti poti incarca eficient bateriile. Nu vrei sa fii batut la cap cu problemele altora, nici sa-ti sune telefonul intruna, si nu doresti nimic altceva decat liniste profunda in care sa meditezi asupra propriei tale vieti. Meriti o zi de refugiu in care sa te dedici doar propriului eu interior, care are nevoie de putina atentie.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Sagetator
Sa nu te lasi invins de contradictiile si furtunile incinse azi in jurul tau, pentru ca si ele au un rol! Te obliga sa te implici intr-o competitie cu mai mult curaj, cu mai multa incredere in resursele tale, si, chiar daca lumea se aliaza impotriva ta, nu e un semn ca ar avea ceva cu tine, ci ca parerile tale sunt controversate si analizate pe toate partile. Nu te deranjeaza sa faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru ca ceea ce inventezi tu acum si suna ciudat, candva ar putea fi acceptat de toata lumea ca ceva absolut firesc, deci continua sa-ti pui in valoare originalitatea, creativitatea si spiritul avangardist, chiar daca vezi multi oponenti in preajma.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Capricorn
E vremea sa te eliberezi de o zona sumbra a amintirilor de odinioara, pentru ca ceea ce ai trait atunci, nu mai are nicio legatura cu prezentul. Inchide acel capitol odata pentru totdeauna, iarta si uita ce s-a intamplat, pentru ca acum nu mai conteaza absolut deloc ce lasi in urma, ci doar concluziile folositoare extrase din experientele respective. Concentreaza-te asupra viitorului, pentru ca ceea ce ai invatat candva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fara a duce dupa tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativa.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Varsator
De ce te tot stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atentie? Sunt chestiuni atat de marunte incat nici nu ar merita timpul pe care il acorzi cu atata inversunare. Incearca sa tratezi unele aspecte cu mai multa indiferenta, pentru ca sunt realmente fleacuri! In loc sa consumi energie si timp pretios pentru aceste maruntisuri, mai bine folosesti aceleasi resurse pentru a incepe ceva nou, pentru a face un plan indraznet, pentru a crea ceva de care sa fii mandru, pentru ca sigur ai multe alte idei care asteapta sa fie transformate in realitate, daca nu ai risipi energia in directii inutile.

Horoscop 23 ianuarie 2014 – Pesti
Nu te lasa influentat de criticile si limitele pe care ti le impun cei din jurul tau. Ai alaturi de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu esti intr-o pasa mult mai curajoasa! Daca nu ai tine cont de granitele stricte ale lumii in care traiesti, ai fi capabil de reale succese, deci lupta cu oprelistile care vin de pretutindeni, ca nu cumva sa-ti taie si tie elanul. Tu detii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus cu singura conditie de a ramane imun sau surd la incercarile unora de a-ti pune bete in roate sau de a strecura frica in sufletul tau. Important e ce crezi tu!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top