Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 23 februarie 2014

Horoscop 23 februarie 2014 – Berbec
Ai motive de satisfactie la finalul unui proiect cand deja poti vedea cu ochii tai la ce nivel ai ajuns. Ai muncit mult, desi nu a fost doar contributia ta, deci, daca tot culegeti acum roadele eforturilor depuse, ar fi bine sa va recunoasteti unii altora contributia, ca sa nu simta nimeni defavorizat sau folosit. Sigur ca e mult mai bine sa profiti singur de niste conditii avantajoase, dar daca a participat si altul alaturi de tine la acest succes, imparte victoria si cu acesta. Asa veti fi amandoi la fel de incantati de rezultate.

Horoscop 23 februarie 2014 – Taur
Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei perioade, nu pentru ca nu i-ai avea, ci pentru ca trebuie sa-i administrezi cu cap pe mai multe planuri. Ai probabil ceva mai multe plati de facut zilele viitoare, facturi de achitat, datorii de adus la zi, dar se pot auzi si vesti bune cu privire la sume de bani care ti se cuvin si care ajung la tine, in cele din urma. Resimti o binefacatoare echilibrare a bugetului, ceea ce iti da curajul sa faci planuri financiare pe mai departe, fara teama de a cheltui sau investi.

Horoscop 23 februarie 2014 – Gemeni
Viata de cuplu merge de minune, incat poti spune ca esti un om fericit, avandu-l alaturi pe cel pe care il iubesti. Daca abia acum cunosti pe cineva, va cuprinde pe amandoi spiritul (deja) primavaratec si inima va bate mai tare, facand din fiecare intalnire, un motiv de bucurie. Evenimentele care se petrec in doi au conotatii cu totul speciale, incat poate fi chiar o perioada in care se iau decizii capitale pentru sufletul tau: o noua relatie, o viitoare casatorie, o declaratie de dragoste.

Horoscop 23 februarie 2014 – Rac
Ai grija cui iti oferi ajutorul astazi, deoarece dai peste profitori gata sa primeasca tot ce ai tu de oferit fara a da in schimb nici macar un multumesc. Fii deci ceva mai rezervat in fata celor care stii ca nu fac altceva decat sa cerseasca bunavointa altora, oricat de mult ai dori tu sa fii de ajutor. Unii chiar nu merita atata generozitate, pentru ca tu esti gata sa le dai tot ce ai si… cu ce ramai? Cu o mare dezamagire cu privire la adevaratul caracter al oamenilor.

Horoscop 23 februarie 2014 – Leu
Suferintele din iubire te privesc si pe tine si pe partener, pentru ca azi nu prea stiti sa va purtati frumos unul cu altul. Tu ai atitudini cam egoiste, esti pus pe critici si reprosuri, in timp ce persoana iubita tace si inventeaza tot felul de scenarii negative despre tine si intentiile tale. Fii mai deschis cand ii spui ceva jumatatii tale, ca sa nu lasi loc de suspiciuni la adresa ta. Daca incerci sa te ascunzi in spatele unei masti false, partenerul va banui lucruri total neadevarate despre tine. Spune ce simti!

Horoscop 23 februarie 2014 – Fecioara
Nu pune la suflet glumele care se fac azi pe seama ta, pentru ca nu sunt deloc rautacioase, asa cum ti se par tie, ca atare nu raspunde agresiv la atacurile verbale indreptate spre tine. Auto-ironia e solutia cea mai buna de a contracara un atac, pentru ca, daca ai aluneca spre nervozitate, mai mult ai strica, deci tine sub control cuvintele dure care-ti vin pe limba. Fii sigur ca nimeni nu are nimic cu tine si ceilalti glumesc doar asa, ca sa dinamizeze atmosfera. Ce-i drept, nu meriti sa devii tu tinta poantelor lor, dar poti raspunde cu aceeasi moneda!

Horoscop 23 februarie 2014 – Balanta
Inima ta bate mai tare inaintea unui eveniment care deschide o perspectiva complet noua in fata ochilor. Ai si emotii, dar si o dorinta fantastica de a porni la drum, convins ca, la final, te asteapta satisfactii dintre cele mai mari. Daca mai esti si stimulat de cei dragi, sustinut de pe margine, incurajat sa continui cu incredere si cu pasiune, succesul este din ce in ce mai aproape. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine evolueaza lucrurile, dar la originea acestei reusite sunt placerea de a munci, bucuria de a face ceva nou, dar si un dram de inconstienta tinereasca.

Horoscop 23 februarie 2014 – Scorpion
E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru ca ti-e putin frica sa nu gresesti cumva cu atitudinea ta agresiva. Daca simti ca e sansa ta de afirmare, depaseste-ti toate temerile si complexele si fa un pas in fata. Daca altii nu se baga, ai putea profita tu de ocazie pentru a te remarca mult mai usor. Sigur ai tu un as in maneca!

Horoscop 23 februarie 2014 – Sagetator
Nu esti singur in lupta ta cu problemele, chiar daca ti se pare ca s-au adunat o gramada de belele in calea ta. Poti atrage alaturi e tine pe cineva cu probleme similare si, pentru ca stii ca si el trece prin aceeasi situatie, formati o echipa mai puternica in doi. Nu trebuie sa va molipsiti unul pe altul de pesimism sau depresie, ci dimpotriva, sa va stimulati reciproc sa depasiti impasul. Sigur ca ti se pare ca rivalii sunt mai multi decat prietenii care sa simta prin ce treci, dar bucura-te macar ca ai pe cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Horoscop 23 februarie 2014 – Capricorn
Ti-e dor de locuri de care te leaga amintiri puternice din copilarie, de aceea ar fi o zi perfecta pentru a face o vizita la bunici sau la parinti, in cazul in care acestia sunt in alta localitate. Chiar si un telefon ar fi de ajuns pentru a le arata ca te gandesti la ei, deoarece si ei sunt cu gandul la tine. Ai ocazia sa vizitezi din nou locuri prin care ai mai trecut si altadata, locuri care iti incarca inima de emotie si bucurie. Mai mult: o calatorie pe care ai putea sa o faci azi ti-ar putea aduce in cale chiar si o sansa de iubire, deci cauta amorul dincolo de granitele orasului.

Horoscop 23 februarie 2014 – Varsator
Ai o oarecare teama cand privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect de care te vei ocupa curand, de parca nu ai fi sigur ca poti depasi obstacolele care se vad deja la orizont. Indoiala, frica de a actiona, gandirea negativa sunt dusmanii tai cei mai mari, dar nici nu stii cate resurse ai la purtator care te vor ajuta sa treci peste toate fluierand! Nimic nu e atat de grav pe cat ti se pare tie pe moment, iar azi ai putea primi o veste sau o solutie atat de buna, incat ti se vor clarifica toate intrebarile care te tin pe loc de la o vreme.

Horoscop 23 februarie 2014 – Pesti
Ai mare grija incotro pornesti azi, deoarece esti in fata unei perspective noi, promitatoare, dar care ar putea fi o pista falsa. Cineva urmareste sa te induca in eroare si apeleaza la mijloace mincinoase pentru a te atrage in joc. Tu nu ai nimic de castigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine sa deschizi bine ochii si mintea ca sa nu investesti energie si timp intr-un sens care nu duce acolo unde vrei tu. Fii atent la semnalele care vin din diverse directii si care anunta ca cel de langa tine e un pericol pentru interesele tale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top