Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 22 iulie

Horoscop

Horoscop 22 iulie

Horoscop 22 iulie 2014 – Citeste Horoscopul din 22.07.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 22 iulie 2014 – Berbec
Accepta, fara sa stai pe ganduri, ajutorul pe care ti-l ofera azi un prieten, pentru ca te scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merita ascultat si pus in practica imediat, pentru ca va rezolva mult mai repede o problema cu care tu iti bati capul de mai multa vreme. Este, de fapt, o reteta deja verificata, caci amicul iti ofera o idee care la el a mers de minune, deci de ce nu ar merge si in cazul tau? Nu te jena sa recunosti ca nu te descurci singur, pentru ca ai suficienti prieteni gata sa iti sara in ajutor, daca-i lasi si, mai ales, daca-i soliciti.

Horoscop 22 iulie 2014 – Taur
Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Horoscop 22 iulie 2014 – Gemeni
Esti remarcat in societate pentru ceea ce faci si pentru felul cum arati. Esti inconjurat de multa lume care te lauda si te stimuleaza sa te exprimi liber, pentru ca ai atatea de spus. Orice activitate colectiva, care depinde de unirea fortelor a cel putin trei persoane, va inainta foarte usor spre succes, deoarece totul se desfasoara sub aripa protectoare a norocului. Se pare ca ai avut noroc mai ales pentru faptul ca ai intalnit oamenii adecvati pentru scopurile tale, pentru ca aveti interese comune si aceeasi atitudine spre succes.

Horoscop 22 iulie 2014 – Rac
Ca sa treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie sa faci mari concesii, dar tu esti obisnuit cu astfel de situatii. De data aceasta tu esti cel care renunta la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar esti convins ca sacrificiul tau e un gest intelept, pentru ca, intr-o zi, adevarul va iesi la iveala si vei redobandi ceea ce ti se cuvine. Taci si suporti nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plati si atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toata lumea. Azi esti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umbla cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Horoscop 22 iulie 2014 – Leu
Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera pozitiva din jurul tau, de parca n-ai prea fi in apele tale. Ceilalti sarbatoresc un eveniment frumos, dar tu nu-ti gasesti locul printre ei. Poate starea ta fizica nu e la cote maxime sau nu ai jucat un rol concret in succesul cu care se lauda ceilalti si prea vrei sa te lauzi cu ceva la care nu ai participat asa cum ar fi trebuit. Daca ceilalti te invita sa te alaturi lor, fa-o, pentru ca te vei molipsi de buna dispozitie, ceea ce va deveni motivatia perfecta pentru a te apuca de ceva nou!

Horoscop 22 iulie 2014 – Fecioara
Ai o oarecare tendinta spre izolare, o ciudata atractie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iuresul lumii pentru ca ai ceva important de studiat si te inchizi de buna voie in casa. Nu esti usor de vazut la ochi, preferand singuratatea. Calatoriile sunt si ele problematice, apar piedici sau modificari de program care te vor tine sau chema inapoi acasa. Nu esti intr-o pasa prea buna, cuprins deodata de tot felul de complexe, de angoase, de ganduri, fara a avea incredere in tine de aceea respingi total contactul cu lumea.

Horoscop 22 iulie 2014 – Balanta
Apare in calea ta exact persoana care te poate fericit, pentru ca intervine la timp in planurile tale. Il vei privi de acum inainte cu maxim respect si admiratie, tocmai pentru ca a jucat un rol atat de important in cel mai delicat moment. E o bucurie si pentru el sa vada in ochii tai atata recunostinta, ceea ce il motiveaza sa ofere si mai mult, poate chiar peste puterile sale. Si tu ai face la fel, pentru ca esti cuprins de o generozitate dusa la extrem.

Horoscop 22 iulie 2014 – Scorpion
Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva toate, de parca cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor actiunilor, ducandu-le cu brio la indeplinire. Recunosti ca ai multe de invatat din tot ce se petrece in jurul tau si esti mandru de tine cand primesti laude si aprecieri sincere pentru felul in care ti-ai jucat rolul asumat. Afacerile si proiectele majore evolueaza lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motiveaza si mai tare.

Horoscop 22 iulie 2014 – Sagetator
Privesti spre viitor cu emotie si bucurie, de parca s-ar apropia un eveniment de la care ai mari sperante! Poate e vorba de o intalnire sentimentala, poate prima dintr-o lunga serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur in viata de cuplu, si le astepti cu sufletul la gura. Esti convins ca totul va iesi perfect, ca e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit si te deschizi cu entuziasm in fata noului, fara nici un pic de teama. Ceea ce primesti acum de la viata e de fapt rasplata gandurilor tale bune si gesturilor tale de iubire pe care le-ai transmis lumii pana acum.

Horoscop 22 iulie 2014 – Capricorn
Stai ce stai in umbra, dar si cand iesi in fata si iti exprimi punctul de vedere te remarci intr-o aura cu totul speciala, pentru ca emiti o idee stralucita ce merita ascultata de toata lumea cu respect. Poti fi primul in orice confruntare intelectuala, iar competitiile nu te sperie deloc pentru ca te simti bine pregatit si ai incredere in fortele proprii. Stapanirea de sine si siguranta ca ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct in frunte, iar meritele iti vor fi recunoscute pe deplin.

Horoscop 22 iulie 2014 – Varsator
Desi erai foarte concentrat la un proiect ce parea sa mearga bine, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Esti foarte derutat, pentru ca acum nu mai stii pe ce cale sa mergi, de vreme ce ambele optiuni merita atentie. Ar fi perfect daca ai duce totul la capat in varianta de pornire, lasand al doilea plan in asteptare. Nici nu stii cum, din ambele idei, se pot naste succese complet diferite si separate, de aceea e bine sa pastrezi in minte alternativa tocmai aparuta ca sa o pui in practica altadata.

Horoscop 22 iulie 2014 – Pesti
Un prim pas spre a ti se recunoaste valoarea in fata celorlalti e sa faci tu, mai intai, acele schimbari care se cer facute pentru a deveni mai bun. Fii pregatit sa accepti din mers sfaturile care ti se ofera pe gratis, pentru ca nu vin nici sub forma de pedeapsa, nici sub forma de acuze, ci cel care ti le ofera tine la tine si doreste sa faci modificarile cele mai bune in viata ta. Vei fi mandru de tine, ca atare lupta cu tendintele spre conservatorism combinat cu teama de schimbare si incepe sa te remodelezi putin cate putin pana ajungi la nivelul care sa te incante pe deplin. Nu te multumi cu mediocritatea confortabila: poti mai mult!

Horoscop 22 iulie 2014 oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top