Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 22 august 2017. Gemenii, copleșiți de emoții

Horoscop 22 august 2017. Gemenii au o zi plină de emoții. Află mai jos ce îi așteaptă.

CITEȘTE HOROSCOPUL ÎN VARIANTA TEXT MAI JOS:

Berbec

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Taur

Nu te juca asa cu banii pe care ii ai la dispozitie! Esti tentat sa faci cumparaturi doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investitii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Dramuieste bine banii de care dispui, ca nu cumva sa-i canalizezi intr-o directie incomplet analizata si, mai devreme sau mai tarziu, sa-ti dai seama ca nu era momentul pentru asa ceva. Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, caci moda trece si nu vei purta ceea ce azi zici ca-ti trebuie musai. Chiar nu-ti trebuie, ai sa vezi ca peste o luna nici nu-ti mai place!

Gemeni

Emotiile tale cresc la cote maxime pentru ca traiesti un eveniment intim care are un efect major asupra starii tale psihice. Spui ca parca un vis ti s-a implinit, ca rugaciunile ti-au fost ascultate, ca cineva acolo sus te-a auzit, pentru ca este exact ceea ce inima ta dorea si sufletul tau astepta. Bucura-te de aceste momente superbe in care inima ta e rasfatata cu senzatii atat de placute, dar nu le impartasi inca nimanui. E nevoie de un pic de discretie, tine-le doar pentru tine, ca sa fii si tu sigur ca ceea ce simti acum e real si are viitor. Daca incepi sa spui la toata lumea, magia se risipeste!

Rac

Ai rolul de a impaciui pe oricine, de a gasi o vorba buna chiar si pentru cei nervosi, pesimisti sau revoltati de tot ce misca. Faci tu ce faci si reusesti sa restabilesti buna intelegere chiar si in cele mai tensionate medii, de parca ai aseza la masa tratativelor pe toti cei care nu mai reusesc sa ajunga la un consens. Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, ca atare foloseste-te de aceste calitati ale tale pentru ca ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai intelege, al unor prieteni care nu isi mai vorbesc, al unor colegi care s-au ranit unul pe altul. Pune-i fata in fata, sa discute calm!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top