Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2014

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Berbec
Privesti spre etapele urmatoare ale unui proiect cu mult interes, deschis la orice oportunitate care s-ar putea ivi de la fiecare pas pe care-l faci. Esti pregatit sa abordezi orice atitudine noua, pentru ca esti constient cat de important este sa accepti schimbarea in functie de conditiile de pe parcurs. Esti foarte dornic sa te ajustezi pe sablonul asteptarilor sau pretentiilor, de aceea nu te vei opune nicio clipa in ceea ce ti se cere, pentru ca doresti prea mult ceea ce se prefigureaza la capat si stii ca, daca o tii doar pe a ta, nu vei obtine!

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Taur
Te lasi coplesit de emotivitate si iubesti pe toata lumea cu o emotie fantastica! Te comporti de parca ai fi indragostit, dar nu de cineva anume, ci ai un aer romantic, visator, privind totul intr-o nota optimista. E o atitudine buna pentru ca te va ajuta sa depasesti orice impas cu zambetul pe buze, fara a te crampona de piedici si situatii neprevazute, ca atare continua sa spui si sa crezi ca totul e frumos si bun in jurul tau, ca oamenii merita sa fie apreciati si iubiti asa cum sunt si ca, in fond, nimeni nu e perfect, deci de ce i-ai judeca aspru?

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Gemeni
Visezi la un loc al tau, frumos decorat si perfect mobilat, dar nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi, ci sa incepi deja sa cladesti acest vis cu instrumentele pe care le ai la dispozitie. Poate ai facut deja ceva pasi in acest sens si azi incep sa se vada rezultatele, dar parca tot nu esti multumit. Iti doresti mai mult, mai grozav, mai modern, dar visul tau se pooate materializa odata si-odata daca nu refuzi sansele care ti se ofera. A avea un camin mai larg si mai frumos depinde de initiativele tale de acum, deci pune in practica ceea ce visezi, nu lasa doar la nivel teoretic.

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Rac
Nu privi la ceilalti si nu te compara cu cei din jurul tau, pentru ca fiecare are propria sa viata. Daca vezi oameni mult mai bine realizati si mai norocosi, ai tendinta de a aluneca spre depresie, ceea ce te va lasa fara energie. In fond, fiecare cu norocul lui, cu resursele sale, ca atare, in loc sa te uiti la ceilalti si sa plangi ca nu esti ca ei, mai bine scoate pn lumina ceea ce ai tu si ei nu au, pentru ca sigur ai tu un as in maneca! Scoate-l la lumina si valorifica-l din plin, pentru ca acum conteaza ceea ce ai, nu ceea ce-ti lipseste. Si ai si tu destule!

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Leu
Incearca sa faci cat mai repede pace in dispotele care se isca azi intre tine si jumatatea ta, pentru ca pot destabiliza atmosfera din familie. De altfel, acest razboi intre sexe se resimte pe oriunde te-ai duce, pentru ca femeile si barbatii nu reusesc sa ajunga la un consens decat cu imense eforturi. Merita sa le faci de dragul bunei intelegeri, ca atare fii tu cel care se retrage din conflict, chiar daca orgoliul nu te lasa. Te vei felicita singur ca ai tacut si ai tolerat, pentru ca armonia se va instala mult mai repede datorita compromisurilor facute. Daca celalalt nu lasa garda jos, fii tu cel care o face primul!

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Fecioara
Vezi in jur numai inamici, dar nu cumva te inseli? Poate altadata te-ai lasat pacalit de oameni care aveau de fapt interese ascunse si ai avut de suferit de pe urma lor, dar de data aceasta nimeni nu-ti vrea raul, asa cum ai fi tentat sa crezi. Sa fii prudent e bine, dar nu exagera totusi cu suspiciunea si cu panda la adresa celor din jur. Ai tendinta de a trata gresit gesturile de simpatie sau de afectiune cele mai sincere de la cineva care chiar te place, dar pentru ca altadata te-ai fript rau, acum respingi prietenia oferita pe palme.

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Balanta
Nu te lasa atras in conflictele aprinse care fac valuri in preajma ta, pentru ca tu nu ai aceeasi stare. Reusesti sa-ti tii foarte bine sub control nervii, stresul, agitatia si sa nu cazi in capcana intinsa de cei din preajma ta. N-au decat sa se agite ei cat vor, sa se certe pana maine, pentru ca tu esti intr-o binecuvantata stare de pace si nu vrei sa ti-o strice careva! Faci abstractie de orice motiv de iritare vehiculat in preajma ta si bine faci, pentru ca asa vei avea o zi mult mai reusita si mai frumoasa! Tu nu ai aceleasi motive cu ale celor din jur ca sa ridici tonul la orice pas.

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Scorpion
Chiar daca unii arunca pe umerii tai tot felul de vine, nu pune la siflet ce auzi, pentru ca unii nici nu-si dau seama ce spun: critica doar de dragul controversei! Nici tu la randul tau nu incepe sa cauti vinovati si sa arunci pisica in curtea altuia. Daca te simti cu musca pe caciula, asuma-ti greteala si repar-o de urgenta, pentru ca nu ajuta la nimic sa spui ca altul a facut-o! Mai mult, cu un dram de umor si auto-ironie ai scapa basma curata din orice situatie jenanta, ca atare nu privi ca pe un atac la persoana ce auzi, ci zambeste ca la o gluma buna

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Sagetator
Ai acumulat suficienta experienta pentru a trasa acum un plan de lunga durata pana in cele mai mici amanunte. Ai trecut prin multe ca sa stii acum sa previi situatiile neplacute, sa eviti erorile si sa actionezi de fiecare data clar si concis, fara a mai bajbai ca altadata. Viitorul se deschide in fata ta mult mai clar si acum stii exact ce ai de facut pentru a ajunge la un scop mult dorit. Nu te cramponezi in piedici, ci le consideri o ocazie excelenta de a arata ce ai invatat, spunand cu tarie ca orice problema are si o solutie. Transformi fiecare impas intr-o oportunitate de a demonstra ce ai invatat!

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Capricorn
Ai stat o vreme blocat intr-o situatie aparent fara iesire, dar te-ai inselat. La originea acelui impas era teama ta de schimbare, de a incerca ceva nou, preferand lucrurile deja cunoscute si bine inradacinate in viata ta. E vremea unei decizii categorice prin care te arati dispus sa-ti iei viata in propriile maini si sa pornesti in alta directie. Nu ai de ce sa te temi, esti in deplina siguranta, pentru ca ai invatat destule din trecut astfel incat sa ai o viziune foarte clara si precisa asupra noului sens de mers. O viata mai buna depinde de curajul tau de a mai schimba, din cand in cand, cate ceva: decorul, bagajul, compania sau optica.

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Varsator
Stai de vorba cu oameni a caror companie iti face bine, pentru ca te stimuleaza sa-ti exprimi creativitatea in libertate deplina. Nu te critica nimeni, nu-ti pune nimeni pumnu-n gura, ba dimpotriva, esti invitat sa-ti spui punctul de vedere cu mai mult curaj, deoarece opinia ta conteaza. E o placere sa lucrezi intr-un mediu atat de stimulativ, unde ti se respecta ideile, unde lumea chiar asculta ceea ce spui si unde pui pret pe o comunicare armonioasa si reciproc avantajoasa, pentru ca da, si tu afli o multime de lucruri interesante de la cei cu care colaborezi.

Horoscop 21 ianuarie 2014 – Pesti
Nu te multumi cu oamenii mediocri printre care te invarti de multa vreme. Daca simti ca meriti ceva mai bun, ca esti captiv in cotidian si in rutina, da tot posibilul sa te eliberezi de acele relatii care iti blocheaza evolutia. Chiar si cele mai vechi prietenii pot fi rupte, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care simti ca acel mediu iti limiteaza tie orizonturile intelectuale, spirituale, proifesionale. Ar fi bine sa cauti o portita sa evadezi din acel spatiu stramt si sa accezi spre nivelul spre care visezi.

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top