Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 21 februarie 2014

Horoscop 21 februarie 2014 – Berbec
Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou si util de invatat din contactul cu persoanele cu diverse functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

Horoscop 21 februarie 2014 – Taur
A venit vremea sa recunosti interventia salvatoare a unor prieteni in problemele tale actuale. Totul s-a rezolvat cu bine si rasufli usurat, dar daca tot ai ajuns in acest punct, n-ar strica sa scoti in evidenta recunostinta ta pentru cei care au participat alaturi de tine. A fost un lucru de echipa, unirea mai multor forte intr-un unic sens, toate gravitand in jurul intereselor tale, deci nu trage succesul doar pe turta ta. Daca au contribuit si altii, spune lumii cat de mult au insemnat ei pentru tine si ofera-le si tu ceva in schimb. Nimic nu e pe gratis!

Horoscop 21 februarie 2014 – Gemeni
Ceva iti spune sa nu cheltuiesti acum suma pe care ai reusit sa o aduni intr-un cont de economii, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei avea nevoie exact de acea suma. Cineva te imbie sa cumperi ceva acum, sa dai tot ce ai pe un obiect care iti face cu ochiul, dar ar fi bine sa tii cont de multiplele piedici care te tin pe loc, pentru ca nu sunt deloc intamplatoare. Daca vezi ca apar coincidente ciudate cu privire la banii de care dispui, e semn ca e mai bine sa-i pastrezi pentru altceva mai important in perspectiva.

Horoscop 21 februarie 2014 – Rac
Iti place sa lasi copilul din tine sa se manifeste liber, mai ales cand in preajma ta se afla o persoana care iti inspira autoritate, protectie si putere. Te comporti ca si cum ai fi neputincios, incepator in unele privinte si privesti la cel cu mai multa experienta decat tine ca la eroul tau! Ii recunosti valoarea, superioritatea si stai cu urechile palnie la tot ce are de transmis, pentru ca ai multe de invatat de la o astfel de persoana. Esti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins ca te vei folosi candva de tot ce afli.

Horoscop 21 februarie 2014 – Leu
Un plan mai vechi, ce parea sa evolueze in directia dorita, ajunge azi intr-un punct critic, cu riscul de a strica tot. Probabil ai comis candva o eroare fara sa-ti dai seama, dar efectele sale se arata abia acum, mult prea tarziu sa mai poti redresa ceva. Ti se cere o analiza la rece a pasilor parcursi pana aici si sa schimbi macazul pentru ca inca se mai poate schimba ceva, chiar si in ultima clipa. Recunoaste-ti greseala, asuma-ti vina si grabeste-te sa faci schimbarea ceruta, altfel e pacat de toata energia consumata pana acum.

Horoscop 21 februarie 2014 – Fecioara
Exista o miza motivanta in joc si te implici si tu in aceasta competitie cu multa pasiune. Vrei si tu sa pui mana pe acel premiu de aceea nu poti pierde nicio clipa fara sa faci ceva in acest sens. Ai concurenti puternici, sa nu crezi ca e usor sa ajungi la rezultatele visate, dar detii toate resursele unui succes deplin. Ai si ambitie, si forta de convingere, si dorinta de a demonstra de ce esti in stare, ca atare te implici in lupta pentru suprematie constient de greutatile inerente de pe parcurs. Esti foarte aproape de victorie!

Horoscop 21 februarie 2014 – Balanta
Dai piept cu o situatie la care nu te asteptai si care, pe moment, te determina sa-ti pierzi increderea in planul la care munceai. Nu mai crezi ca poate ajunge undeva, nu mai ai de ce te agata concret iar sacrificiile care ti se cer, par, momentan, inacceptabile. Nu lua decizii acum, sub impactul primului soc, ci lasa sa treaca primul val ca mai apoi sa schimbi radial macazul. Se mai poate salva ceva, nu e totul pierdut, dar trebuie sa scapi mai intai de senzatia de fatalitate pesimista care te cuprinde in prima instanta.

Horoscop 21 februarie 2014 – Scorpion
Pui accent pe cooperare, pe schimbul de opinii, pe sprijin reciproc, pentru ca de aici se vor naste azi cele mai bune rezultate. Nu incerca nici sa-ti impui cu orice pret punctul de vedere, pentru ca sigur exista cineva in preajma mult mai bine pregatit care detine o solutie de care te poti bucura si tu. Ai inca de invatat de la altii superiori tie (ca varsta, ca experienta de viata, ca rang social) si pentru ca o astfel de persoana este acum in preajma ta, profita de lectiile gratis pe care ti le impartaseste. Asculta-l cu respect si admiratie, pentru ca merita.

Horoscop 21 februarie 2014 – Sagetator
Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Se stie ca esti un premergator, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majoritatii, dar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Horoscop 21 februarie 2014 – Capricorn
Te afli intr-un colectiv care iti convine de minune, pentru ca sunteti perfect compatibili unii cu altii. Aveti acelasi mod de a gandi, de a lucra, de a participa la diversele sarcini ale zilei si va completati perfect unii pe altii. De aici se pot naste colaborari fructuoase, prietenii frumoase, poate chiar si relatii de cursa lunga, pentru ca rareori ai parte de un dialog atat de bun cu cineva de sex opus. Fa tot posibilul sa pastrezi legatura cu omul cu care te simti azi pe aceeasi lungime de unda. Va asemanati atat de mult de parca ati fi frati!

Horoscop 21 februarie 2014 – Varsator
Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan. E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos? Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

Horoscop 21 februarie 2014 – Pesti
Munca e norocul tau, deci nu astepta sa-ti pice nimic din cer, pentru ca nu se va intampla nicio minune. Ce faci cu mana ta e sfant, se zice, si la aceeasi concluzie vei ajunge si tu astazi, pentru ca pui serios umarul la un proiect care evolueaza excelent datorita eforturilor proprii. La asemenea implicare, mai ai parte si de niste auspicii norocoase, ca atare vei vedea ca lucrurile ajung mult mai repede la rezultatele visate. La acest succes contribuie mai multe resurse de care beneficiezi astazi: valul propice care te impinge inainte, capacitatea ta de implicare dar si deschiderea si generozitatea celor la care trebuie sa apelezi in diverse momente.

1 Comment

1 Comment

  1. Pal oana roxana

    2014-02-21T06:15:03+02:00 at 2014-02-21T06:15:03+02:00

    Foarte interesant subiectul,este un site foarte bine organizat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top