Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care atrag bani in 2016

Horoscop anual

Horoscop 2016! Zodiile care atrag banii in 2016

Potrivit astrologilor, patru zodii se vor bucura anul acesta de succes financiar. Mai exact, cele mai bogate semne zodiacale din anul 2016 se pare ca vor fi leii, fecioarele, capricornii, dar si varsatorii.

Horoscop 2016 – Leu

Acest semn zodiacal isi primeste anul acesta recompensele pentru munca grea intreprinsa in anul 2015, pentru care a fost nevoit sa isi neglijeze atat familia, cat si viata sociala. Cei nascuti in zodia Leu au toate sansele sa fie promovati in primavara, lucru ce va conduce la o suma mai mare la salariu. In acelasi timp, Leii vor avea ocazia sa cunoasca oameni care debordeaza de entuziasm si care abia asteapta sa lucreze cu ei. Atentie! Deoarece au tendinta sa se axeze pe locul de munca, cei nascuti sub acest semn zodiacal ar putea face aceleasi greseli ca in anul care tocmai a trecut, mai exact sa isi neglijeze viata personala. Cu toate acestea, vara va aduce o oaza de liniste pentru Lei, care vor intelege ca nimic nu este mai pretios decat familia.

VEZI SI: Trei momente importante pentru ZODIA TA din horoscop FEBRUARIE

VEZI SI: 4 zodii pe care si le-ar dori orice sef

Horoscop 2016 – Fecioara

In anul 2016 cei nascuti sub zodia Fecioarei vor avea initiativa, creativitate, reusind in acelasi timp sa cucereasca inimile celor din jur, chiar si pe a rivalilor. Nativii acestei zodii vor da dovada de ingeniozitate, iar ideile lor vor fi puse in practica. Ceea ce va conduce, inevitabil, la o rasplata financiara. In primavara, cei nascuti sub aceasta zodie au toate sansele sa intreprinda calatoriile mult visate. Mai mult, Fecioarele vor avea sansa sa isi satisfaca orice dorinta in 2016, ca urmare a banilor de care vor avea parte in acest an. Toamna ii surade acestui semn zodiacal! Mai exact, eclipsa de soare, care se va afla sub semnul Fecioarei, va aduce si mai multe oportunitati la locul de munca, de care nativii acestei zodii sunt sfatuiti sa profite din plin.

Horoscop 2016 – Capricorn

Capricornul se va intrece pe sine in anul 2016 in ceea ce priveste locul de munca. Celor nascuti in aceasta zodie li se vor recunoaste toate meritele, dobandite prin munca asidua, rabdare si perseverenta. Cu toate ca obiectivele impuse de nativii acestei zodii nu sunt ambitioase, Capricornii vor reusi sa isi atinga fiecare scop, fie el marunt, cu meticulozitate. Drept urmare, cei nascuti sub zodia Capricorn castiga aprecieri din partea celor din jur. In plus, in anul 2016 banii vor veni din mai multe parti, fie ele colaborari, proiecte personale sau bonusuri la locul de munca. Mai mult, Capricornii au toate sansele sa primeasca o mostenire sau sa vanda un teren sau un imobil.

VEZI SI: Afla ce zodie esti in HOROSCOPUL GETO-DACIC

Horoscop 2016 – Varsator

Varsatorii ar putea primi in luna martie o suma cu care isi vor putea satisface o dorinta mai veche. In 2016, inteligenta Varsatorilor ii va face pe acestia sa se afirme, ceea ce va conduce la un succes de proportii, care se va concretiza intr-un castig financiar. In plus, ca urmare a conjunctiei dintre planetele Mercur si Pluto, nativii zodiei Varsator vor avea curajul necesar pentru a-si face cunoscute ideile marete.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top