Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2015

Horoscop anual

HOROSCOP 2015 BERBEC

HOROSCOP 2015 BERBEC. E anul în care trebuie să acorzi o mai mare atentie relatiilor din viata ta, pentru că îti vei arăta din nou calitătile de prieten bun, de tovarăs de nădejde, de camarad la bine si la greu. Sigur că vei astepta acelasi lucru si de la cei pe care îi consideri deja prieteni, dar tocmai pentru că acorzi mai mare atentie acestui plan, fii pregătit si pentru a face putină ordine prin mediul tău de cunostinte. Unii vin, altii pleacă, asa e viata! Unii prieteni nu au apărut în calea ta ca să rămână pentru totdeauna, ci doar pentru a juca un rol trecător după care să-si vadă de drum. Nu trebuie să suferi dacă pleacă, nu trebuie nici să te cramponezi de relatia cu ei, pentru că dragoste si prietenie cu de-a sila nu se poate. Si tu vei iesi din viata altora, de comun acord sau din proprie initiativă, pentru că nicio prietenie nu tine vesnic. V-ati jucat rolul reciproc unul în viata celuilalt, v-ati învătat lectiile pe care vi le-ati predat unul altuia, dar acum e bine să vă eliberati. Că vrei sau nu vrei ca acest lucru să se întâmple, asteaptă-te totusi la schimbări de directie în relatia cu unele persoane. Poate fi o eliberare binefăcătoare si de o parte si de alta. Dar surpriză: dacă locul rămâne vacant, fii pregătit să-ti faci noi prieteni, poate mult mai buni, mult mai preocupati de persoana ta, mult mai acordati la lungimea ta de undă pentru că da, poate fi anul în care îti poate apărea în cale o persoană cu rol de destin pentru tine. Într-o zi vei întelege de ce a apărut el în calea ta ca purtător al unei misiuni karmice!

HOROSCOP 2015 BERBEC Cu Uranus în Berbec, Jupiter în Leu si Saturn în Săgetător – o triadă de foc rarisimă! – si tu – alături de Leu si Săgetător – esti una din zodiile favorizate de mari schimbări si actiuni de înnoire a propriei vieti. Cel putin prima jumătate a anului e un adevărat motor la turatie maximă pentru tine pe care trebuie să-l valorifici din plin pentru orice schimbare de proportii din viata ta, acele schimbări pe care le doreai dar nu considerati că detii toate resursele necesare succesului. Acum le ai la dispozitie: si curaj, si dorintă, si ambitie, si optimism, si entuziasm, si creativitate, si energie, deci cam tot ce-ti trebuie pentru succes deplin pe toate planurile.

HOROSCOP 2015 BERBEC. Clar că e un an plin de evenimente, dar deloc simplu! Multitudinea de aspecte rarisime care te au în vizor vor agita apele în viata ta, dar poate aveai nevoie de asemenea înnoire totală! Cea mai intensă perioadă poate fi undeva în intervalul 20 februarie – 23 aprilie, când, pe rând, una câte una, cele 4 planete rapide de pe cer – Soarele, Mercur, Venus si Marte – îti vor traversa zodia, ceea ce te va pune în prim planul astral. Sigur că te simti excelent cu Marte, propriul tău guvernator aici, în casa proprie, , deci, dacă ai planuri mari de început, proiecte majore de construit, teluri mari de atins, dorinte de împlinit, profită din plin de acest interval tonic, dinamic – 20 februarie – 31 martie – deoarece toate resursele tale de energie sunt la cota maximă!

HOROSCOP 2015 BERBEC Nu uita că îl ai în continuare pe Uranus în zodia ta, ceea ce va duce mai departe revolutia ta personală începută încă din 2011. Dar între ianuarie-martie 2015, se simte un aer nou si în acest sens. Revolutia atinge un punct culminant, pe perioada opozitiei unicat care se formează între Uranus, bine instalat în zodia ta, si Nodul Nord din Balantă. Da, e ceva unicat, nici tu, nici alte zodii nu au mai trecut printr-un aspect similar vreodată, iar pe tine se pare că te vizează major. Poate fi perioada celor mai mari răsturnări de situatie, ori declansate prin proprie initiativă, ori declansate de împrejurări de destin pe care nu le poti controla, dar pregăteste-te pentru altceva decât înainte. Orice se poate întâmpla sub influenta unui astfel de aspect: o modificare de atitudine a ta fată de tine însuti si fată de ceilalti, de perspectivă asupra vietii, o personalitate nouă, de parcă devii alt om, dar nu te astepta ca schimbarea aceasta să decurgă lin si blând, pentru că e vorba totusi de Uranus aici, care nu lucrează fin, cu instrumente de precizie, ci abrupt, impulsiv, fără menajamente. Esti pus în gardă că pot avea loc adevărate surprize de destin prin care esti nevoit sau, cu mai mult noroc, o faci de bună voie, alegând tu însuti această nouă cale, să schimbi major macazul în viata ta, pornind spre un alt EU sau o altă viată. Apar deci schimbări neprevăzute si destul de bruste pe care trebuie să le accepti din mers, fără să ai prea mult timp de reactie, si să le duci mai departe cu succes, luând din ele ce e mai bun pentru tine! Acest aspect de destin va influenta primele 3 luni ale anului 2015, dar efectele benefice ale acestor modificări se vor vedea mai ales în martie, când, privind înapoi, vei fi multumit de rezultate. Chiar dacă până atunci esti prins în mijlocul tornadei, după ea rămâne altă viată si alt TU, încât merită să astepti transformarea cu entuziasm!

Citeste horoscopul integral pe Acvaria.com

1 Comment

1 Comment

  1. teddy

    2014-12-27T23:24:40+02:00 at 2014-12-27T23:24:40+02:00

    sunt o fată de încredere

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top