Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 2 februarie 2014

Horoscop 2 februarie 2014 – Berbec
Te simti impovarat de o vina careia tot nu-i dai de hac deocamdata. Faci ce faci, si iar nimeresti in gura lumii care te judeca pe nedrept si cum esti mai sensibil, zilele acestea, fiecare atac te doare mai mult decat ar trebui. Trebuie sa te grabesti sa stergi acea pata care sta inca lipita pe imaginea ta, pentru ca, atat timp cat nu-i gasesti rezolvarea, lumea abia asteapta sa se ia de tine pornind din acel punct vulnerabil al tau. Recunoaste ca ai gresit ca sa te poti linisti si astfel nici un atac sa nu te mai deranjeze.

Horoscop 2 februarie 2014 – Taur
Ziua poate fi una extrem de placuta si relaxanta daca te inconjori de oamenii potriviti, ca atare cauta anturajuri de oameni tineri in care se discuta si despre altceva decat despre problemele cotidiene. Ai nevoie de detasare de orice, ca atare o vizita la rude sau cateva ore de joaca alaturi de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta. Prezenta ta este dorita de ceilalti tocmai pentru ca si tu esti intr-o pasa buna, deci va puteti distra de minune unii cu ceilalti, departe de orice griji.

Horoscop 2 februarie 2014 – Gemeni
Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viata de cuplu si cea de familie sunt placute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Ca participi la o reuniune de familie in care devii centrul atentiei sau ca esti doar figurant in reusita cuiva drag, fiindu-i alaturi cu bucurie, se poate spune ca e o zi care iti ofera suficiente motive de relaxare si veselie. Parca faci pace cu tine insuti si cu ceilalti deopotriva si va oferiti unii altora exact acele resurse potrivite pentru o zi de week-end: calm, liniste, blandete, armonie, intelegere, afectiune.

Horoscop 2 februarie 2014 – Rac
Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii. Simti greutatea deciziei tale, iti dai seama cat de mult asteapta ceilalti de la ceea ce ai de spus si nu ai vrea sa faci vreo alegere gresita si sa dezamagesti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu poti spune ultimul cuvant inainte de a analiza
situatia cu atentie.

Horoscop 2 februarie 2014 – Leu
Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

Horoscop 2 februarie 2014 – Fecioara
Nu esti lasat sa te manifesti in voie, de parca cineva s-ar afla mereu langa tine si-ti taie elanul sau iti pune pumnul in gura. Nu poti sa fii tu insuti in asemenea companie, pentru ca ai tendinta de a-ti infrana orice impuls, din cauza celui care te tot trage de maneca sau incercarile tale de a te exprima se soldeaza cu interpretari gresite ale intentiilor tale. Ai mereu senzatia ca, orice ai spune se intelege exact pe dos, din cauza unui mare blocaj de comunicare de care, momentan, nu poti trece. Mai bine taci si astepti sa se clarifice lucrurile.

Horoscop 2 februarie 2014 – Balanta
Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial. Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Horoscop 2 februarie 2014 – Scorpion
E frustrant pentru tine sa stai pe loc acum, cand esti prins intr-un proiect important care iti acaparase toata atentia. Daca ar fi dupa tine, ai munci si azi, ca atare, chiar daca ar e zi libera, nu poti sta degeaba si mai arunci macar o privire peste etapele parcurse pana acum. Ai putea descoperi cateva puncte slabe care ar putea fi reparate in cel mai scurt timp. Vezi ce important e sa faci uneori o pauza si sa privesti lucrurile detasat, fara sa fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui facut si ce nu a mers ca la carte.

Horoscop 2 februarie 2014 – Scorpion
E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora. Va completati perfect unii pe altii, si, daca puneti cu totii cap la cap ideile vehiculate in aceste conversatii animate si interesante, s-ar putea naste un plan de care sa beneficieze si unii si altii cu succes. Nu face nimic singur, ci intinde o mana spre cooperare.

Horoscop 2 februarie 2014 – Capricorn
Cineva se joaca prea mult cu sentimentele tale si tu il crezi, ceea ce e riscant in cazul in care e vorba de iubire. Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi, care apeleaza la tot arsenalul sau de seductie si tu risti sa pici in capcana vorbelor sale mestesugite, dar neadevarate. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovat, fara sa te aprinzi atat de repede, pentru ca daca te vei trezi din acest vis, vei suferi ca te-ai inselat amarnic. Celalalt stie sa manipuleze pe oricine cu o atitudine jucausa, amuzanta, dar vei descoperi intr-o zi ca prin ipocrizie el si-a atins doar scopurile.

Horoscop 2 februarie 2014 – Varsator
Faci echipa buna cu un prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alaturi de ceilalti.

Horoscop 2 februarie 2014 – Pesti
Timpul are o conotatie cu totul speciala acum pentru tine, deoarece simti, mai mult ca oricand, lentoarea cu care trec orele pe langa tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore si, cand te simti blocat intr-un punct mort, e si normal sa incepi sa vezi in jur numai semne rele. Linisteste-te, redu ritmul de inaintare spre ceea ce ti-ai propus, ba chiar ia-ti si o pauza de cateva zile, pentru ca acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de invatat din acest ritm extrem de lent de evolutie, semn ca lucrurile solide se cladesc mai greu. Noroc ca tu ai suficienta rabdare si tenacitate pentru a continua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top