Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 19 ianuarie 2014

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Berbec

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi tu in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Taur

Ai chiar in mana ta cel mai eficient instrument de a-ti croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel putin acum, te poti bucura in cantitati considerabile. Cat timp reusesti sa te mentii pe aceeasi panta ascendenta, crezand cu tarie in reusita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan si vei ajunge acolo unde iti doresti fara nicio piedica. Gandirea pozitiva naste o atitudine pozitiva in fata oricarei provocari, astfel incat sa treci la etapa urmatoare mult mai simplu. Spune-ti ca orice se poate cat timp vrei acel lucru, si va deveni mai usor decat crezi!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Gemeni

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Gemeni

Esti pus pe distractie iar iubirea e primul plan pe care il transformi intr-un joc, nicidecum intr-o chestiune serioasa. Esti atras de escapade nevinovate, de flirturi amuzante pe oriunde ai trece, dar norocul tau e ca nimeni nu te crede. Daca faci declaratii de dragoste pompoase, inflacarate, mestesugite, se simte ca le faci in gluma si nu-ti va cadea nimeni in plasa, dar asa e mult mai bine! Daca ai fi crezut, te-ai baga singur intr-o mare incurcatura, cucerind pe cineva care, ulterior, ar avea pretentii de la tine, or, pentru tine amorul, acum, nu e decat o gluma fara consecinte.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Rac

Esti pus pe distractie iar iubirea e primul plan pe care il transformi intr-un joc, nicidecum intr-o chestiune serioasa. Esti atras de escapade nevinovate, de flirturi amuzante pe oriunde ai trece, dar norocul tau e ca nimeni nu te crede. Daca faci declaratii de dragoste pompoase, inflacarate, mestesugite, se simte ca le faci in gluma si nu-ti va cadea nimeni in plasa, dar asa e mult mai bine! Daca ai fi crezut, te-ai baga singur intr-o mare incurcatura, cucerind pe cineva care, ulterior, ar avea pretentii de la tine, or, pentru tine amorul, acum, nu e decat o gluma fara consecinte.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Leu

Lasa-te coplesit de liniste, de rutina, de calmul acestei zile, pentru ca numai asa te poti detasa de starea de nervozitate in care ai trait cateva zile. Ai acumulat multi nervi, stresul a ajuns la cote maxime pana mai ieri, dar azi totul revine lin la normal, spre marea ta bucurie, dar si a celor din jur care, finalmente, au curaj sa-ti vorbeasca. Replicile tale erau taioase si agresive inainte, dar azi se vede ca te-ai mai calmat si esti mult mai deschis la un dialog pasnic. Fa pace cu tine si astfel vei face pace si cu ceilalti, pentru ca nu are rost sa pastrezi tonul ridicat, mai ales fata de cei dragi!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Fecioara

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Balanta

Desi ti-ar placea ca toate sa fie bine asezate pe un fagas stabil, trebuie sa accepti faptul ca, pana la stabilitate, e nevoie de schimbare. Accepta din mers toate schimbarile pe care trebuie sa le faci, pentru ca nu vei ajunge acolo unde iti doresti daca te cramponezi de lucrurile arhi-cunoscute si deja batute in cuie in viata ta. Te afli la mijlocul unui proces de schimbare pozitiva, si trebuie sa accepti faptul ca in fiecare zi te dezvolti, mai pui o caramida la cel care vei fi maine, ca trebuie sa inaintezi pas cu pas spre tinta propusa, fara a te complace intr-o lunga si pasiva stare de confort.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Scorpion

Iti spui singur ca ceea ce vrei sa cladesti este intangibil, imposibil, si daca nimic nu-ti schimba aceasta viziune asupra telului cel mare, e greu de crezut ca ceva te va face sa depasesti aceasta pasa. Ce-si face omul cu mana lui… stii cum se spune! Cam acelasi lucru faci si tu acum: daca torni la temelia unui anumit vis doar frici si indoieli, practic iti limitezi singur sansele ca acesta sa se materializeze. Nu esti in cea mai buna forma emotionala si psihica, iar aceasta atitudine negativista si pesimista genereaza blocaje care, la randul lor, nasc esecuri. Lupta cu propriile neputinte si temeri!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Sagetator

Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Capricorn

Primesti atatea gesturi de adevarata iubire de la cei din jur, dar esti tentat sa le privesti cu raceala, de parca nu ar fi in forma pe care o visai. Nu poti pretinde dragoste la un anumit nivel sau intr-un anumit ambalaj, pentru ca dragostea poate fi doar adevarata sau falsa. Ceea ce primesti tu acum merita primit cu ambele maini si cu inima deschisa, dar vinovat esti tu, ca incepi sa cauti defecte la tot ce auzi, vezi sau simti. Risti sa pierzi o sansa de iubire sincera pentru ca iti spui singur ca nu meriti iubirea!

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Varsator

Esti un vizionar care reuseste sa priveasca in viitor pana spre cea mai indepartata faza a unui proiect si trasezi deja directiile de mers pe termen lung de acum incolo. E o atitudine corecta pentru a-ti construi viitorul, pentru ca ai timp sa pregatesti terenul de pe acum, gasind de fiecare data instrumentele optime pentru a ajunge acolo unde doresti. O strategie atat de buna asupra sensului in care mergi te ajuta sa gasesti momentul potrivit, resursele potrivite si starea potrivita pentru ceea ce va iesi in final, fara a te simti stresat de termene limita.

Horoscop 19 ianuarie 2014 – Pesti

Te afli intr-o companie placuta, in deplina armonie cu nevoia ta de liniste si place. Cei cu care petreci aceasta zi te vor invalui cu vorbe bune, cu aprecieri sincere si povesti motivante, iar fiecare discutie pe care o purtati intr-o atmosfera atat de placuta, va ofera tuturor starea potrivita pentru a visa mai departe, pentru a face planuri si mai inalte, pentru a stabili caile de evolutie pentru perioada urmatoare. Dialogul e de fapt o oglinda a starii tale interioare, pentru ca, atat timp cat esti calm si multumit, si evenimentele pe care le creezi vor fi in aceeasi nota pozitiva.

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top