Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 19 AUGUST

Horoscop

HOROSCOP 19 AUGUST

Horoscop 19 august 2014 – Citeste Horoscopul din 18.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 19 august 2014 – Berbec
Ai creat un vis cu multa pasiune, dar ai ajuns intr-un punct de rascruce, cand descoperi ca se poate ajunge la visul tau cel mare si pe alta cale decat cea urmata pana acum. E normala deruta ta intr-un astfel de moment, pentru ca va trebui sa spui foarte ferm daca vrei sa mergi pe aceeasi cale ca inainte sau merita sa schimbi macazul pentru a-ti implini visul prin alte mijloace? Uneori nu calea de care te tii cu dintii este si cea mai buna, deci fii deschis la alternative.

Horoscop 19 august 2014 – Taur
Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Horoscop 19 august 2014 – Gemeni
Prea te gandesti doar la planurile care nu ti-au iesit iar aceasta atitudine negativista si pesimista nu e deloc benefica pentru a te concentra la ce ai de facut. Au fost si foarte multe aspecte excelente, si multe recompense obtinute, si enorme satisfactii pe parcurs, dar esti obsedat de un esec major la care, faci ce faci, si revii mereu cu gandul. Ar fi bine sa lasi acel moment undeva in trecut, bine ingropat printre amintiri care nu mai au nici un rol in prezent, si sa scoti la lumina lista lunga de succese si realizari cu care te poti mandri. Acestea conteaza acum, nu greselile sau esecurile personale!

Horoscop 19 august 2014 – Rac
Ai muncit enorm ca sa ajungi cel care esti acum si ar trebui sa fii multumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns intr-un punct in care deja se vede tot ce ai realizat si ai construit, pentru ca nivelul atins te satisface si iti da motive sa fii mandru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o lupta grea si de durata atat de tine insuti, cat si cu lumea din jur, dar iata ca ai ajuns la bilant si ai cu ce te lauda! Munca ta e recompensata pe merit, esti apreciat sincer pentru cel care esti acum, deci ai motive sa te iubesti si tu pe tine insuti mai mult!

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top