Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 17 mai 2014

Horoscop

Horoscop 17 mai 2014

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Berbec
Totul la timpul potrivit, asa se spune, ca atare nu mai incerca sa faci unele lucruri cand crezi tu ca ar fi momentul cel mai bun, pentru ca nu-i asa. Esti gata sa te implici intr-o actiune care nu se potriveste deloc momentului ales, deci sa nu te mire ca nu-ti iese. Nu ai experienta necesara pentru a duce totul la capat cu brio, ci ar mai fi nevoie de un bagaj de cunostinte sau de ceva timp pentru a ajunge la nivel necesar unei reusite. E ca si cum ai dori sa faci un lucru potrivit maturitatii cand tu esti inca un boboc in primii ani de scoala, deci mai ai inca de crescut, de asteptat, de invatat. Ai rabdare si accepta-ti nivelul actual!

Horoscop 17 mai 2014 – Citeste horoscopul de astazi si pentru celelalte zodii

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Taur
Ai stat o vreme blocat intr-o faza care nu mai aducea nimic nou incat te obisnuisesi deja cu ea si ti se parea confortabil asa. Dar nu: e timpul unei schimbari, sa iei taurul de coarne si sa lupti cu acea comoditate in care te complaceai. Nu esti tu genul de om care sa se multumeasca ani de zile cu acelasi nivel static si monoton, ca atare fii pregatit sa renunti la acest confort pentru ceva complet nou. E vremea sa te eliberezi de blocaje, de stagnare, de teama de schimbare, deci numai de tine depinde cum te detasezi de zona blanda a obisnuintei.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Gemeni
Brusc, parca se lumineaza orizonturile in fata ta si nu vezi decat lucruri frumoase! E o schimbare excelenta de atitudine, care are la baza o stare de fericire si incantare care te cuprinde. Nu esti asa de obicei, tocmai de aceea e o noutate care merita aplaudata, pentru ca reusesti sa asezi la loc de cinste in viata ta cele mai placute aspecte: optimismul, planurile de viitor, increderea in ceilalti, iubirea de oameni si iubirea de sine. Totul porneste de la o viziune noua asupra propriei tale persoane: iti spui in sinea ta ca meriti ce e mai bun, si toate acestea vor veni spre tine in valuri!

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Rac
Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Leu
Nu te poti detasa de o situatie conflictuala din trecut care inca te irita. In loc sa duci dupa tine, la nesfarsit, o cearta care ar fi trebuit sa se stinga demult, mai bine te-ai opri un pic in loc si ai vedea ce te mai deranjeaza inca pentru a sta de vorba matur si pentru a readuce totul la normal. Momentul e prielnic pentru a dezamorsa vechi tensiuni, dar trebuie sa existe dorinta de ambele parti sa stingeti scanteia de scandal de odinioara. Daca vezi ca celalalt tot o intretine, e greu de crezut ca vei trece cu vederea atitudinea sa si-l vei ierta tu primul.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Fecioara
E o zi vesela, in care merita sa te dedici si lucrurilor frumoase si amuzante. Adu-ti aminte sa mai fii copil, din cand in cand, iar atmosfera care se resimte in preajma ta, te imbie la un comportament lipsit de griji. Probabil te bucuri de compania unor persoane tinere si optimiste care te vor atrage in joaca lor, incat vei uita, macar pentru o zi, de orice grija. Profita din plin de haz, de umor, de muzica, de divertisment, pentru ca ai suficiente motive sa te simti bine, eliberat de orice preocupare de… om mare.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Balanta
Obstacolul care apare azi in planurile tale nu-ti este deloc strain, pentru ca ai mai trecut candva prin situatii similare. Ajunge doar sa repeti reteta de atunci, sa-ti aduci aminte cum ai rezolvat problema data trecuta, pentru ca ai deja experienta in acest sens. Daca atunci ai rezolvat totul cu bine, la fel se va intampla si acum, pentru ca stii exact cum sa intervii. Se vede ca ai invatat ceva din lectiile primite de la viata si, chiar daca problema se repeta aproape identic, acum stii sa o repari mult mai bine si mai repede. Stii cum se spune: tot patitu-i priceput!

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Scorpion
Uneori te indoiesti singur ca esti capabil sa ajungi la un anumit scop, dar exact suspiciunea sau atitudinea auto-critica sunt inamicii tai cei mai mari! Lupta cu aceasta abordare gresita a provocarilor vietii, pentru ca detii toate resursele necesare pentru a le depasi cu brio. A-ti gasi doar defecte si limite, a te critica intruna cu severitate, a-i vedea mereu pe altii ca fiind mult mai buni decat tine nu e solutia optima pentru a depasi un moment dificil, ca atare invata sa te apreciezi mai mult si sa te eliberezi de frici si indoieli care te otravesc fara rost. Poti, stii, esti cel mai bun!

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Sagetator
Abordezi exact atitudinea cea mai potrivita pentru a trece peste toate cu brio! Un zambet pe chip, o gluma pe buze, privirea indreptata spre viitor, mai mult entuziasm si optimism sunt exact ce ti se cere acum pentru a transforma orice faci intr-un succes deplin. Nimic nu te poate opri din mers, nu vezi nici problemele, nici limitele puse de altii, ci dimpotriva: treci peste toate fluierand ca si cum nici n-ar exista. Si bine faci! Te comporti ca un copil lipsit de griji care e convins ca totul e frumos si bun in jurul sau, ceea ce te ajuta sa nu te cramponezi de piedici.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Capricorn
Daca nici tu nu ai incredere in calitatile tale, cum ai vrea ca lumea sa te descopere la justa valoare? Schimba-ti atitudinea fata de propria persoana, nu-ti mai cauta atatea defecte si nici nu te mai indoi de calitatile tale. Esti perfect asa cum esti, ca atare fa un pas in fata si arata-te lumii cu mai mult curaj, fara a te gandi atata ce va spune ba unul, ba altul, despre tine? Nu conteaza parerile celor din jur, pentru ca oricum nu vei multumi pe toata lumea, dar conteaza sa te iubesti mai mult pe tine insuti si sa-ti spui ca meriti ce-i mai bun! Daca cineva te place, te place asa cum esti!

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Varsator
Prezenta ta face bine unor persoane mai sensibile din fire care nu stiu sa se descurce intr-o situatie delicata. De data aceasta cel puternic esti tu, le ridici moralul cu vorbe de incurajare, si-i sprijini sa-si infrunte fricile si indoielile, ca sa-si recapete increderea in ei. Tu ii intelegi cel mai bine pentru ca ai trecut si tu prin momente similare de slabiciune si tot asa ai depasit impasul cu sprijin de la prieteni, ca atare a venit vremea sa intorci serviciile celor care, altadata, au fost alaturi de tine cu sinceritate si blandete.

Horoscop zilnic 17 mai 2014 – Pesti
Daca ii lasi pe cei din jur sa te atace cu tot felul de vorbe pe care nu le meriti, practic le oferi lor victoria pe tava, or nu merita deloc acest statut. Tu stii ca esti mai bun decat ei, dar ei au avantajul agresivitatii verbale. Ai rabdare cu astfel de oameni, implica-te in competitie fara a-i privi ca pe niste dusmani, si asteapta sa ti se recunoasca valoarea prin modul tau obisnuit de a lucra. Tu vei avea castig de cauza prin propria valoare, pentru ca le vei demonstra ca nu tonul ridicat si nici agresivitatea invinge in astfel de situatii, ci o strategie bine gandita si inteleapta, ca cea pe care o abordezi tu acum.

Horoscop 17 mai 2014 de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top