Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 16 ianuarie 2014

Horoscop 16 ianuarie 2014 – Berbec

Singurul instrument eficient in orice situatie este munca, deci apuca-te serios de treaba fara a spera vreun noroc picat din senin… ca nu vine, cel putin nu azi! Concentreaza-te la ce ai de facut pentru ca vei face pasi mari spre rezultatele visate si vei fi foarte mandru de tine. Ai mereu ceva de invatat din tot ceea ce traiesti, dar stii foarte bine ca nimic nu se ridica de la sine, fara a pune efectiv umarul. Mult mai durabile si mai solide sunt roadele unei activitati la care ti-ai adus contributia cu efort sustinut decat daca ti s-ar oferi gratis, pe tava!

Horoscop 16 ianuarie 2014 – Taur

Esti foarte preocupat de cariera ta si iti construiesti, imaginar deocamdata, jobul ideal pe care speri, vreodata, sa il obtii. Foarte bine faci, pentru ca e un fel de programare mentala ce va da roade candva, deci continua sa speri, sa te gandesti cum va fi, folosind tot acest timp pentru a invata ce e nevoie pentru acel serviciu pe care il vei descoperi la momentul potrivit in curand. Fiecare zi care te desparte de materializarea visului tau va aduce noi si noi informatii si experiente care te vor sustine in succesul spre care te indrepti.

Horoscop 16 ianuarie 2014 – Gemeni

Nu poti primi de la viata tot ce iti doresti exact atunci cand crezi tu ca meriti, ci mai sunt si esecuri pe parcurs, si sacrificii de facut, si situatii defavorabile in care simti ca pierzi, pierzi, pierzi… Toate acestea vor conta la un moment dat si, dupa ce tot ai dat si ai platit, vei incepe sa si primesti! Nu te crampona de un moment in care faci, iar, compromisuri, ci mergi mai departe cu incredere ca rasplata ta nu e departe. Esti pe drumul cel bun spre implinirea unui vis, cand nu va mai conta pretul platit pana aici, ci doar profitul obtinut!

Horoscop 16 ianuarie 2014 – Rac

Desi tu ai o relatie mai speciala cu trecutul, de data aceasta conteaza doar ce te asteapta maine! Ca sa treci la un nivel superior al unei actiuni in care esti implicat, trebuie mai intai sa faci ordine in etapele deja parcurse. Priveste un pic inapoi sa vezi ce a ramas nerezolvat si abia dupa aceea concentreaza-te asupra celor care vin. Te poti elibera de un balast care nu-si mai are rostul, de amintiri neplacute sau de un sentiment de vina pe care il tot cari dupa tine, dar acum ai ocazia de a sterge cu buretele acest trecut pentru a intra intr-o noua etapa, mult mai ofertanta si mai interesanta.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top