Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 16 februarie 2014

Horoscop 16 februarie 2014 – Berbec
Ceva iti spune ca stai pe loc momentan, sa nu dai frau liber energiei tale debordante inaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuitia te trage de maneca si spune ca pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenta de acum te va ajuta sa nu risipesti energia fara rost intr-un sens riscant. Mai chibzuieste, nu te grabi la rezultate rapide si facile, pentru ca vei descoperi ca nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gandeste-te si la un plan de rezerva spre care vocea ta interioara deja te impinge subtil.

Horoscop 16 februarie 2014 – Taur
Viata de cuplu este fericita, armonioasa, pasnica, exact asa cum iti place tie. Te dedici cu placere responsabilitatilor casnice care iti revin, jucand rolul de parinte perfect, de sot ireprosabil, de gospodina de nota zece sau de cap e familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasa va dau tuturor motiv de fericire pentru ca sunt rezultatul unirii fortelor tuturor, parinti si copii, deopotriva. Daca nu ai copii, cine stie, poate se aude asa o veste in perspectiva!

Horoscop 16 februarie 2014 – Gemeni
Nu scapi deloc de sub control mersul unei situatii si tocmai aceasta capacitate a ta de a pastra echilibrul in toate te va ajuta sa-ti duci la capat cu succes orice misiune. Nu faci nimic care sa se abata de la reguli, nu depasesti masura, nu exagerezi in nicio directie si toata aceasta forta a ta de a stapani situatia in acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun sa stai si sa aranjezi lucrurile intr-o forma corecta, normala, echilibrata, pentru ca ziua iti inspira exact acesta calitati: moderatie, simtul masurii, organizare perfecta.

Horoscop 16 februarie 2014 – Rac
E week-end, deci e momentul perfect pentru distractie, iar ocazii vor aparea multiple, totul e sa profiti tu de ele din plin! Prietenii te invita sa iesi, dar ai avea chef si de o aventura noua, indiferent in ce plan vrei sa-i dai startul. Ca e o escapada pe afara sau ca e o aventura romantica, iesind la vanatoare de inimi, te simti bine in pielea ta si te distrezi cu adevarat, cum n-ai mai facut-o demult. Te comporti ca un copil pus pe sotii care face tot felul de glume cu cei dragi, pentru ca stie ca umorul lui este gustat si corect interpretat de ceilalti.

Horoscop 16 februarie 2014 – Leu
Se apropie un eveniment demult anuntat, dar de care iti era putin teama, iti crea un sentiment de panica pentru ca nu erai pregatit sa il confrunti. Nu mai poti amana, trebuie sa spui prezent atunci cand apare, fara a te mai ascunde atata. Mai devreme sau mai tarziu, tot ar fi venit si momentul cu pricina, deci ar fi bine sa accepti situatia oricum ar fi ea, fie ca-ti place, fie ca nu. Desi nu suna tocmai promitator, vei incepe sa descoperi putin cate putin si ceva care sa-ti convina din toata situatia, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

Horoscop 16 februarie 2014 – Fecioara
Cineva iti descrie viitorul unui proiect in lumini foarte optimiste, dar cum tu esti o fire realista, parca nu te lasi pacalit atat de usor de scenariile sale prea frumoase ca sa fie adevarate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei incepe sa crezi ca promisiunile sale sunt posibile in clipa cand va veni si cu dovezi palpabile. Esti destul de reticent si aproape ca refuzi ceea ce iti propune celalalt cu mult entuziasm, pentru ca, momentan, ti se par simple iluzii.

Horoscop 16 februarie 2014 – Balanta
Amintirile te tin captiv intr-o zona din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic si un pic romantic, dar intoarcerea cu gandul la vremuri de odinioara nu este neaparat benefica, mai ales daca scoti de la naftalina evenimente triste sau esecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odata pentru totdeauna, pentru ca azi ai ocazia sa inchizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol in viata ta de acum inainte. Fa un efort sa nu te mai intorci iar si iar in acelasi loc, iarta si uita, sterge cu buretele ce a fost ca sa poti trece la etapele urmatoare.

Horoscop 16 februarie 2014 – Scorpion
Tot ce-i frumos se incheie, din pacate, si la un astfel de final de drum ai ajuns si tu azi. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoana care a insemnat ceva pentru sufletul tau sau doar de la o binefacatoare senzatie de liniste care iti va lipsi enorm de acum inainte. Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfarsit. Vei trece la o alta etapa care poate veni cu altceva nou si poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Horoscop 16 februarie 2014 – Sagetator
Inima ta bate din ce in ce mai tare pentru ca se apropie un eveniment care provoaca emotii intense. Abia astepti sa se intample, dar totodata esti un pic nesigur, pentru ca ti-e teama ca nu cumva sa faci vreo greseala. Relaxeaza-te, bucura-te de trairile tale de acum, pentru ca ele anunta de fapt ceva cu totul deosebit care iti poate schimba viata! Poate e vorba de o intalnire care va avea un rol marcant de acum inainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet noua. In fata unei astfel de situatii e si normal sa ai asemenea emotii!

Horoscop 16 februarie 2014 – Capricorn
Daca vezi ca un proiect inceput demult nu mai are nimic nou de oferit, ar fi bine sa te gandesti din ce in ce mai serios sa-i pui punct decat sa-l continui fara rost. De la o vreme, nimic nu mai evolueaza, nu mai apare nimic nou, ti-ai pierdut si interesul, si cheful, si energia, deci nu mai ai nicio tragere de inima sa duci mai departe ceva ce nu se mai urneste din loc. Te tenteaza sa-i pui punct aici, si bine faci, pentru ca ce ai avut mai bun de castigat de pe urma acestui plan tine deja de trecut. Inchide capitolul, extrage concluzia finala si cauta-ti altceva de facut!

Horoscop 16 februarie 2014 – Varsator
Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

Horoscop 16 februarie 2014 – Pesti
Persoana care iti apare azi in cale are un rol binefacator pentru tine. Iti ofera exact informatia de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar sansa de a iesi un pic din mediul tau obisnuit si a uita de toate. Fii deschis la propuneri, invitatii, discutii, noi cunostinte, pentru ca din contactul direct cu alte persoane se vor naste azi cele mai interesante planuri. Numarul doi are o importanta cu totul speciala, deci tot ce faci in tandem cu altcineva va avea succes si evolueaza pe teren sigur. Nu sta singur, asadar!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top