Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 15 aprilie 2016

Horoscop

Horoscop 15 aprilie 2016

Horoscop 15 aprilie 2016. Iata cele mai importante previziunie astrologice pentru aceasta zi.

Previziunile detaliate pentru 14 aprilie:

Berbec

Lasa comentariile in situatia de fata, pentru ca acest vacarm chiar nu-si are rostul. Chiar daca esti o fire mai sonora care, atunci cand are ceva de spus, iese in fata si vorbeste raspicat, de data aceasta cea mai buna solutie e… tacerea! Stii cum se spune: daca taceai filosof ramaneai! Cam asta vei trai si tu astazi, pentru ca situatia prin care treci nu merita atat de intens judecata, analizata, comentata pe toate partile. Se va rezolva de la sine cu un dram de discretie. Lasa discutiile nervoase pe altadata, pune-te in pielea celuilalt si gandeste-te daca ai chef azi de atata zgomot!

Taur

Este un moment delicat, cand treci totul doar prin prisma ratiunii, inclusiv relatia de suflet, ceea ce poate diminua valorile iubirii, uitand de amabilitate, de zambet, de vorbe dulci, de tandrete, detalii atat de importante pentru o viata sentimentala reusita. Pentru ca analizezi totul la sange, pentru ca te indoiesti in permanenta de partener, s-ar putea naste o stare de tensiune care te va face sa fii mai rece, avand impresia ca cel drag are ceva impotriva ta sau ca intentiile sale nu sunt bune. Ai grija sa nu transformi prudenta in distanta!

Horoscop 15 aprilie 2016: Gemenilor, graba strica treaba!

Horoscop saptamanal 11-17 aprilie 2016

Previziuni karmice 11-17 aprilie 2016

Gemeni

Nu insista sa termini repede ce ai inceput, pentru ca un ritm sustinut nu naste decat extenuare ce poate duce la atingerea limitelor tale maxime. Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat piedicile vor parea mai mari, de aceea azi trebuie sa faci totul lent si chibzuit, fara a tinti prea departe. Din aproape in aproape, vei materializa acest tel, iar oboseala nu ar fi la fel de mare ca acum, cand incerci sa-ti depasesti limitele. Esti om si neputinta poate fi atinsa la un moment dat.

Rac

Ai castig de cauza intr-o polemica aprinsa, pentru ca detii multe informatii certe pe marginea subiectului aflat in discutie, dar si o atitudine mai sigura, care iti garanteaza suprematia in fata rivalilor. Nu te lasi influentat nici de agresivitatea sau combativitatea celor din jur, si nici nu cobori ochii in fata celor puternici, ci faci un pas in fata si arati concret ce stii sa faci mai bine. Cand ai ocazia de a-ti demonstra maiestria in domeniul tau forte, nimeni nu te poate intimida.

Leu

Te indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera azi sa te ajute intr-o problema pe care nu o poti rezolva de unul singur, dar nu are rost sa-l privesti cu suspiciune. E posibil ca sprijinul sau sa fie cat se poate de sincer si doar tu esti cel care nu are incredere in nimeni, poate pentru ca te-ai pacalit altadata cu privire la prietenia altora. Daca nu accepti sprijinul oferit, s-ar putea sa pierzi o prietenie frumoasa, poate chiar un ajutor de nadejde pe termen lung, deci nu fi atat de indiferent la gesturile de apropiere.

Fecioara

Traiesti un moment fericit in iubire: un mare vis ti se implineste acum. Poate iubeai pe cineva si nici macar nu aveai curajul sa speri ca vei primi vreodata un semn de simpatie, dar iata, il primesti acum intr-o forma care te trimite in al noualea cer. Este un eveniment direct dedicat inimii tale ce te face sa spui cu mana pe inima ca este exact ceea ce doreai mai mult. Esti rasplatit cu ceva special doar pentru suflet si simti nevoia sa impartasesti bucuria cu cei mai apropiati oameni.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top