Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 14 iunie 2014

Horoscop

Horoscop 14 iunie 2014

Horoscop 14 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 14.06.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Berbec
Ai de a face cu persoane care nu merita increderea ta, si pentru ca nu te poti baza nici pe sprijinul lor, nici pe informatiile pe care le transmit, practic bati pasul pe loc si nimic nu merge. Profitorii sunt piedica principala a marilor tale planuri, pentru ca la tot pasul ei vor incerca sa ti se bage pe sub piele ca sa afle ce gandesti. Refuza sa faci echipa cu alte persoane, pentru ca acestea mai mult strica ceea ce cladesti tu si vor arunca pe umerii tai tot felul de vini care nu-ti apartin. Colaborarea este defectuoasa din cauza tradarii unora.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Taur
Dai piept cu o situatie neprevazuta care-ti taie tot elanul. Cand vezi ca nu a iesit conform planurilor, ai tendinta de a le privi pe toate in negru si sa scoti in evidenta doar lipsurile si dezavantajele. Nu toate ies ca la carte, mai exista si momente critice pe parcurs, dar din toate ai ceva de invatat. Desi nu ai primit ceea ce ai sperat, cu siguranta ti se ofera altceva in schimb care sa te multumeasca, deci nu te crampona de un singur tel, pentru ca daca nu il implinesti, deceptia pune stapanire pe tine.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Gemeni
E ca o perioada de asteptare in plan sentimental, fiind cuprins de o stare in care parca ai simti ca urmeaza sa se intample ceva deosebit. Te poti confrunta cu tot felul de piedici si amanari in relatia cu persoana iubita, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi un final de saptamana plin de surprize, dar care au rolul de a amplifica si mai mult starea ciudata care te cuprinde, cea in care presimti ca se va schimba ceva major in viata personala. Stai ca pe ghimpi, nestiind ce te asteapta, de aceea nici nu stii cum sa interpretezi aceste probe.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Rac
Esti martorul unui eveniment fericit in familie. Posibil ca o ruda apropiata sa devina parinte sau sa fii invitat la o nunta sau botez sau la orice alta petrecere intr-un cadru placut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tau sau, daca nu ai copii inca, poate chiar acum incepi sa te gandesti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedica-ti timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru ca ai starea necesara de a te cobori la nivelul lor si de a-ti aduce aminte de copilarie, de acea vreme cand toate erau simple si frumoase.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Leu
Ai grija cu cine iti petreci ziua, pentru ca tu esti intr-o pasa excelenta iar compania nepotrivita ti-ar putea taia si tie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasa, nu sta singur, dar nici nu atrage alaturi de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ca stii cat de impresionabil esti si vei lasa orice activitate care ti s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i tine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legatura, dar parca nu poti ramane indiferent la lacrimile lor si incerci sa le fii alaturi cu ce poti. Prezenta ta le face bine!

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Fecioara
Esti in fata unui nou inceput si, ca tot ce-i nou, te entuziasmeaza la maximum. Nu te aprinde prea tare, pentru ca risti sa te dezumfli la primul hop, de aceea trebuie sa-ti gestionezi rational energia si elanul ca sa le folosesti exact atunci cand si atat cat este nevoie. Stabileste-ti o strategie foarte clara ca sa nu pierzi vremea inutil pentru rezultate minore, deoarece ai in fata un scop cu adevarat important care necesita din partea ta o investitie masiva de resurse: ambitie, forta, rezistenta, curaj!

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Balanta
Vorbesti despre viitor cu mult entuziasm, convins ca totul va iesi foarte bine in ceea ce priveste planul la care iti aduci contributia. Cand esti atat de optimist, lumea chiar te crede si castigi tot mai multi adepti alaturi de tine. Daca va uniti cu totii fortele, puteti construi un proiect de succes, fie ca e vorba de o actiune comuna in familie, fie ca e un plan de anvergura care te va tine ocupat luni de zile de acum inainte. Merita tot efortul, pentru ca rezultatele vor fi foarte bune, doar ca mai e cale lunga pana la ele…

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Scorpion
Trebuie sa iti vezi mai mult de propria persoana, chiar daca asta ar parea, in ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie sa te temi de parerea altora, ci sa iti iei libertatea de a te ocupa de treburile care te preocupa. Mai uita de sarcini, mai lasa treburile de acasa si in grija altora, pentru ca azi tu esti in centrul atentiei. Indiferent ce ar insemna grija pentru propria persoana, te vei simti foarte bine dupa ce vei mai rezolva o parte din problemele care te privesc personal.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Sagetator
Daca ai putea prelungi la nesfarsit starea de bine care te cuprinde astazi, ai fi fericit, deci fa tot posibilul sa profiti cat mai mult de aceasta stare! O petrecere ad-hoc s-ar potrivi de minune acestui final de saptamana si orele par sa nu se mai sfarseasca intr-o atmosfera vesela. La un moment dat, ai sentimentul ca timpul s-a oprit in loc si acelasi eveniment fericit se repeta iar si iar, spre marea ta satisfactie, semn ca, atunci cand esti optimist, poti sa pastrezi langa tine mult timp ce e frumos si bun in viata.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Capricorn
Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi. Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie. Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il visezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Varsator
Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii a acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti o noua sursa de venit pentru ca se poate intampla chiar azi o asemenea minune!

Horoscop zilnic 14 iunie 2014 – Pesti
Apreciezi mult compania celor maturi, pentru ca alaturi de ei te simti cu un pas mai in fata sau cu un cap deasupra. Simti ca e motiv de mandrie sa fii primit in astfel de medii, pentru ca acolo se afla oameni cu mai multa experienta, care stiu mai multe si de la care ai putea invata o multime de lucruri utile. Fa tot posibilul sa stai in preajma celor mai in varsta, pentru ca vei incheia ziua cu un sentiment de respect atat fata de ei – recunoscandu-le astfel rolul in ceea ce te preocupa – cat si fata de tine, pentru ca ai mai acumulat ceva intelepciune alaturi de ei.

Horoscop 14 iunie2014 oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top