Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 14 februarie 2014

Horoscop 14 februarie 2014 – Berbec
A sosit momentul demult anuntat al unui final de etapa si desi stiai ca se va intampla, tot te ia prin surprindere. Sperai sa se mai prelungeasca asteptarea, sa se mai amane termenul, dar iata ca timpul este implacabil si vine atunci cand vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, esti debusolat, nu stii incotro s-o apuci, fiind la capatul unui drum dificil si nemaistiind ce ai de facut de acum inainte, dar dupa ce va trece socul momentului, vei incepe sa te reorganizezi si sa iti planifici pasii urmatori. Acum esti in cumpana!

Horoscop 14 februarie 2014 – Taur
Este o zi dedicata iubirii, cu marea sansa de a te indragosti din nou. Daca visai la o idila noua, ea are acum toate sansele sa se materializeze, pentru ca poti intalni o persoana care iti atrage atentia in mod deosebit. Te simti bine in aceasta postura de indragostit, pentru ca intotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumosi, cand iti pui tot felul de intrebari despre persoana cealalta. Da-i ocazia sa se apropie mai mult, pentru ca poate iesi ceva frumos de aici!

Horoscop 14 februarie 2014 – Gemeni
Unii se cam joaca azi cu nervii tai, dar in loc sa le dai satisfactie, mai bine le raspunzi in doi peri, ca sa nu vada ca te-ar deranja. Poti pune pe figura o masca falsa ca si cum totul ar fi perfect, chiar daca in sinea ta te supara atitudinea lor obraznica, dar nu trebuie sa le arati ce simti. Mai mult, ai putea sa intorci armele impotriva lor intr-o maniera pe care ei nu o vor agrea, astfel incat ironia si sarcasmul tau sa-i dezarmeze complet. Ia-i tu pe ei peste picior si nu-i mai lasa sa te raneasca!

Horoscop 14 februarie 2014 – Rac
Azi ai parte numai de lucruri bune, pentru ca intri usor in atmosfera ca de sarbatoare si primesti cu inima deschisa bucuria. Si azi e motiv de petrecere, si azi primesti vesti bune si felicitari, deci bucura-te cu toata fiinta ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt si ei prin preajma, si vor sa fie luati mai mult in seama de tine, chiar daca si tu doresti acelasi tratament, dar de data aceasta tu trebuie sa faci un pas pentru a le oferi acestora mai multa atentie.

Horoscop 14 februarie 2014 – Leu
Nimeresti intr-un mediu foarte violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat. E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.

Horoscop 14 februarie 2014 – Fecioara
Ceva te tine pe loc, dar nu vrei sa spui nimanui ce te macina, ca sa nu fie gresit interpretat drept un blocaj sau o slabiciune personala. Preferi sa-ti rezolvi singur problema, pe cont propriu, in discretie totala, pentru ca detii toate resursele necesare pentru a face fata acestui impas. Nu are rost insa sa agravezi si mai mult situatia cu lamentari, crize de panica sau suferinte inutile, pentru ca sigur stii foarte bine ce ai de facut. Iti lipseste doar curajul de a porni, pentru ca prea iti gasesti singur defecte in momentele sensibile.

Horoscop 14 februarie 2014 – Balanta
Esti in fata unui proiect nou ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea investesti toate resursele tale de inspiratie si de creativitate doar in aceasta directie. La asemenea investitie de energie, e si normal sa apara repede si rezultatele foarte bune, ca atare te implici trup si suflet si maresti pasul, pe cat posibil, ca sa primesti deja laudele visate. Poate fi vorba si de o sansa rara de afirmare in fata unor persoane care, de acum inainte, te pot privi cu alti ochi, vorbind despre tine in termeni elogiosi. Meriti felicitari pentru ceea ce faci!

Horoscop 14 februarie 2014 – Scorpion
Nu ajunge doar sa visezi frumos sau sa alimentezi visele altora, ci sa incepi sa si construiesti ceva din tot ce speri sa se intample intr-o zi. Esti destul de aproape de materializarea unui plan pe care l-ai cladit din promisiuni marete, dar ar mai fi nevoie de un efort de vointa acum, la final. Vei fi de-a dreptul incantat cand vei pune punctul final la acest proiect care a evoluat atat de frumos, dar incearca sa nu te lasi furat de himere chiar si acum, cand esti atat de aproape de final. Deschide bine ochii, nu te amagi singur, dar nici nu amagi pe altii cu promisiuni desarte!

Horoscop 14 februarie 2014 – Sagetator
Banii pe care ii ai la dispozitie nu trebuie risipiti pe lucruri inutile, ci trebuie sa dai dovada de spirit practic si administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plati curente. Se apropie un moment in care vei avea mare nevoie de niste bani pentru a-i investi in confortul casnic, deci, daca ceilalti membri ai familiei vor sa faca tot felul de cumparaturi, invata sa-i mai refuzi sau sa-i amani, pentru ca nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie pastrati pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curand si de care are nevoie toata lumea din casa.

Horoscop 14 februarie 2014 – Capricorn
Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim incat ai avea nevoie de o pauza, dar e o pauza binemeritata, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici iar rezultatele se vad deja bine conturate la orizont. Daca simti ca te lasa puterile, ia un ragaz ca sa-ti incarci bateriile, ca nu cumva sa clachezi chiar pe ultima suta de metri. Ba chiar o astfel de pauza este binevenita, deoarece te detasezi un pic de miezul evenimentelor si sa descoperi daca ai scapat ceva din vedere. Ai si tu nevoie de un moment de respiro inainte de ultima turnanta!

Horoscop 14 februarie 2014 – Varsator
Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea acestora. Toti vin cu idei si cu propuneri, si ajunge doar sa le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor multumi pe toata lumea. Tu esti doar in centrul acestor discutii aprinse, cel care aduna la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu esti cel care prezinta subiectul, ca mai apoi sa inceapa furtuna de idei generatoare de solutii salvatoare. E o placere sa urmaresti cum se manifesta entuziasmul tuturor!

Horoscop 14 februarie 2014 – Pesti
Nimic nu te multumeste, ai pretentii prea mari de la cei pe care-i iubesti – copii, partener de viata, prieten – si strambi din nas la orice. Atitudinea ta da dovada de un dram de egoism, pentru ca iti pui doar propriile dorinte in prim plan, fara sa tii cont de cat de multe incearca cel drag sa faca pentru tine. Renunta la aceasta ostilitate pe care o afisezi, pentru ca s-ar putea sa-l deranjeze pe omul de langa tine care se face luntre si punte doar pentru un zambet din partea ta, dar fara prea multi sorti de izbanda. S-ar putea a doua oara sa nu mai incerce!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top