Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 14 decembrie 2018

Horoscop 14 decembrie 2018. Iată ce îți rezervă astrele astăzi. Trei zodii primesc vești interesante astăzi. Citește horoscopul de vineri pentru zodia ta.

Horoscop 14 decembrie 2018 BERBEC

O vorbă aruncată în vânt într-un moment nepotrivit sau cu o ţintă greşită poate avea efecte dintre cele mai neplăcute. Poţi cauza cuiva o suferinţă sau poţi tăia tot elanul cu care ai pornit o acţiune nouă, pentru că nu ţi-ai luat toate măsurile de precauţie.

Te-ai hazardat spre o zonă riscantă şi deja încep să se vadă efectele alegerii greşite. Nu te aventura în direcţii periculoase fără să ştii ce te aşteaptă, pentru că impulsivitatea de moment, neatenţia şi neglijența, precum şi atracţia spre risc pot avea urmări greu de reparat.

Nu încălca regulile în glumă, pentru că tot tu vei plăti preţul acestui joc!

Horoscop 14 decembrie 2018 TAUR

Banii vin şi se duc într-o clipă, dar norocul tău e că ştii pe ce resurse te poţi baza şi nu intri în panică atunci când vezi că banii abia intraţi în portofel au şi plecat de la tine.

Banii sunt făcuţi să circule, ca atare tu nu fugi de plăţi, de facturi, de achitarea obligaţiilor acestei perioade a lunii, pentru că eşti conştient că nu poţi scăpa de ele oricât ai încerca.

Plăteşte ce ai pe lista de sarcini pentru azi, pentru că te vei simţi mult mai bine după ce le vei da la o parte. Dacă sunt mai multe plăţi mici achitate dintr-un foc, cu atât mai plăcută senzaţia de relaxare de după!

Horoscop 14 decembrie 2018 GEMENI

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atât de implicat în proiectele comune, compania lui te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amândoi.

Ceea ce clădiţi acum împreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveţi toate motivele să trageţi tare pentru a vedea acest vis împlinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relaţiei voastre.

Dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri în mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vâsliţi laolaltă!

Horoscop 14 decembrie 2018 RAC

Participi la un proiect ce implică resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atât timp cât păstrezi un echilibru între componentele acestui proiect, fără a aluneca spre exces de zel în nicio parte!

Dacă investeşti energie, timp şi pasiune, dacă mai ai ocazia de a-ţi pune în valoare şi talentele native, atunci ai toate motivele să fii mulţumit de rezultate, pentru că este un plan care îţi face mare plăcere.

Nu e doar o obligaţie sau o rutină, ci chiar e o adevărată bucurie să îţi aduci contribuţia, tocmai de aceea şi rezultatele sunt excelente!

Horoscop 14 decembrie 2018 LEU

Dacă ai alături de tine oameni veseli şi optimişti, te vor molipsi şi pe tine de bună dispoziţie. E o zi perfectă pentru a te dedica unor activităţi amuzante, de divertisment, fără a-ţi aminti de nimic din problemele tale actuale.

Râzi, zâmbeşte, dansează, distrează-te, mergi la film sau la o cafea, pentru că aceasta e atmosfera care se potriveşte perfect configuraţiei astrale de azi!

Chiar dacă nu ai un număr prea mare de prieteni pe care să-i atragi alături, te poţi distra de minune chiar şi de unul singur, făcând ceva ce îţi face doar ţie plăcere.

Horoscop 14 decembrie 2018 FECIOARĂ

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru că urmează o serie de plăţi majore şi încerci să-ţi administrezi resursele cu prudenţă şi înţelepciune.

Va veni scadenţa şi nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să aşezi banii pe căprării, ca să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat.

Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reuşeşti să ţii sub control toate plăţile astfel încât să nu dezechilibrezi balanţa. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau… viitori!

Horoscop 14 decembrie 2018 BALANȚĂ

Refuzul care vine azi ca din senin îţi strică toate planurile pe care ţi le-ai făcut cu privire la un proiect important. Îl poţi considera o uşă trântită în nas, un eşec care, momentan, nu poate fi reparat.

Ţi se cere o schimbare radicală de atitudine, nu mai poţi continua în acelaşi mod ca înainte, deci, oricât de greu îşi este să te adaptezi altei situaţii, va trebui să o faci cât de repede, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum.

E o surpriză neplăcută, dar dacă îi vei da curs, mai sunt încă şanse pentru planul ajuns acum în impas.

Horoscop 14 decembrie 2018 SCORPION

Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecţie a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învăţa ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală.

E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendinţa de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înţelegi rostul.

Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, şi la fel se va întâmpla şi azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieşi din impas.

Horoscop 14 decembrie 2018 SĂGETĂTOR

Veştile bune vin de la oamenii la care ţii cel mai mult, care te răsfaţă cu vorbe dulci, cu încurajări şi aprecieri care îţi fac bine. Descoperi cât de important e să ai pe cineva drag aproape care să-ţi ridice moralul atunci când eşti mai obosit.

În astfel de momente sensibile din punct de vedere emoţional, poţi număra câţi prieteni adevăraţi mai ai, care sunt alături de tine necondiţionat şi cred în tine, exact atunci când tu te îndoieşti cel mai mult de propria valoare.

Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tău, reducându-te pe linia de plutire.

Horoscop 14 decembrie 2018 CAPRICORN

Greu te descurci cu banii şi simţi o adevărată povară în felul în care îţi gestionezi veniturile. Chiar dacă nu s-ar putea spune că stai pe un teren fragil, totuşi ţi-e cam teamă să cheltuieşti ceea ce ai adunat, ca nu cumva să vină şi vremuri mai grele.

Deşi nu eşti atât de prevăzător din fire, de data aceasta drămuieşti cu atenţie fiecare leuţ, de parcă presimţi că se apropie un moment critic pentru bugetul familiei şi nu ai vrea să te ia prin surprindere. E bine să fii mai econom şi mai calculat!

Horoscop 14 decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Ai grijă până unde duci o banală neînţelegere, pentru că atmosfera poate deveni atât de tensionată încât o singură scânteie poate arunca totul în aer!

Rişti enorm dacă te laşi furat de critici, bârfe sau predici ţinute unei persoane care trece prin momente dificile, pentru că nu de asemenea tratament are nevoie acum, ci de toleranţă şi de un prieten care să-l ajute, or tu eşti tentat să-l judeci prea tare.

Dacă nu ţii cont de fragilitatea stării sale psihice, îţi poţi declanşa o criză şi mai gravă pe care nu o vei putea repara.

Horoscop 14 decembrie 2018 PEȘTI

De nu se ştie unde, vine o veste excelentă care te face fericit. Poate e o şansă rară de a te remarca sau de a-ţi împlini un vis, doar pentru că prinzi un val favorabil care te propulsează direct la ţinta propusă.

Nici ţie nu-ţi vine crede cât de norocos poţi fi pentru că da, e o chestiune de noroc să ajungi în vârf. Altădată, ai fi muncit mai mult pentru acelaşi rezultat.

Dar azi te afli sub o aripă protectoare şi în nişte auspicii astrale atât de bune, încât chiar şi cele mai grele scopuri devin posibile. Nu da cu piciorul la ocaziile care se ivesc!

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top