Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 13 februarie 2014

Horoscop 13 februarie 2014 – Berbec
Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfect esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insuti mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

Horoscop 13 februarie 2014 – Taur
Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna. Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabil de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singur, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.

Horoscop 13 februarie 2014 – Gemeni
Cat timp judeci lumea corect, impartial si fara ton ridicat, vei avea relatii armonioase cu oricine. Pune-te un pic in pielea celor cu care vorbesti si imagineaza-ti cum ar fi sa ti se vorbeasca de sus, sa fii criticat, sa ti se analizeze toate detaliile in ceea ce faci si iti vei da seama ca nu e deloc placut sa intri in colimatorul altora. La fel trebuie sa faci si tu cu cei pe care ii azi in fata, ca nu cumva sa le pui o eticheta pe care nu o merita. Daca reusesti sa-i privesti pe ceilalti cu simpatie si prietenie, caldura se va resimti in modul in care vorbesti cu ei si ti se va raspunde cu aceeasi moneda.

Horoscop 13 februarie 2014 – Rac
Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe durul, pe superiorul, pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu sa porti o masca falsa? Altii vor mirosi ca nu esti asa si mai rau te vor ataca in astfel de situatii. Ai tendinta de a aborda o imagine inselatoare care, intr-o zi, si pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine sa te impaci cu cel care esti si sa fii tu, asa cum esti, cu bune si rele.

Horoscop 13 februarie 2014 – Leu
Esti in fata unei situatii in care e nevoie de viteza, de reactii prompte. Nu ai voie nici sa prelungesti lucrurile mai mult, nici sa dai totul peste cap intrand in panica. E nevoie de o interventie rapida din partea ta, deci fii pregatit pentru o schimbare majora in program. Ai toate resursele pentru a reusi, pentru ca, atunci cand esti un pic strans cu usa, nu-ti pierzi cumpatul, ci iti pui si mai bine ambitia la treaba pentru a actiona cum trebuie. Asa faci si azi si vei fi mandru de interventia ta rapida, care iti va deschide pe neasteptate o directie noua de mers.

Horoscop 13 februarie 2014 – Fecioara
Nu spera lucruri pe care nu le poti atinge, pentru ca unele din aceste puncte de varf depind de eforturile tale de pana acolo. Mai ai de muncit, de tras, de depus eforturi, scopul cel mare e inca departe, dar daca nu ai mai fi atat de concentrat la tinta finala, ci doar la drumul pana acolo, ai vedea ca evolutia va fi mult mai sigura. Uneori, visul te face sa pierzi din vedere instrumentele de a ajunge la el, deci revino in realitate, fara vise desarte si fara sperante imense. Mult mai mare va fi satisfactia la final, ca ai atins acel tel, daca nu ridici castele de nisip chiar din prima etapa.

Horoscop 13 februarie 2014 – Balanta
Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau. De fapt, ai sansa de a intalni o multime de oameni care, mai devreme sau mai tarziu, vor juca roluri cheie in planurile tale, deci tine minte numele celor care iti apar astazi in cale si fa-ti-i prieteni. Va veni o zi cand vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia ca toate merg struna, ca toate piedicile au disparut din calea ta si ca de fiecare data treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi exact ce cautai. Mai rar asemenea auspicii!

Horoscop 13 februarie 2014 – Scorpion
Te simti bine in pielea ta, datorita unui nivel de energie foarte ridicat pe care il poti valorifica cu succes. Atitudinea aceasta pozitiva, increderea absoluta in tine insuti, optimismul care ti se citeste pe chip au la baza o stare de sanatate foarte buna. De fapt, toate merg mana in mana, inlantuite: confortul fizic genereaza pace sufleteasca si armonie cu propria persoana, deci ai numai motive de bucurie cu privire la cel care esti, ca individ, ca om, ca parte din Univers. Fa tot posibilul sa mentii aceasta stare de echilibru pe toate planurile fiintei tale: fizic, mental, emotional, spiritual.

Horoscop 13 februarie 2014 – Sagetator
Esti plin de energie la serviciu, poate datorita unui stimulent care te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Cu asemenea motor la turatie maxima, toate ar trebui sa mearga ca pe roate, pentru ca ai convingerea ca tot ce faci e de succes. Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect. Ziua e potrivita initiativelor indraznete, tintind cat mai sus. Mai mult decat atat: sunt mari sanse sa faci un pas inainte in cariera, o ocazie rara de promovare, de avansare profesionala sau de atingere a unui apogeu mult visat. Tinteste sus, pentru ca poti!

Horoscop 13 februarie 2014 – Capricorn
Discuta cu ceilalti despre planurile tale pentru ca, momentan, nu detii toate informatiile pentru a le pune in aplicare. Va aparea cineva cu mai multa experienta care iti va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o rusine sa recunosti ca nu stii ce e de facut in anumite situatii, deci cere sfaturi, cere ajutor, intreaba in stanga si-n dreapta pana dai de omul potrivit care detine cheia la intrebarea ta cea mai dificila. Din relatia cu ceilalti ai multe de invatat iar ceea ce urmeaza sa descoperi, va deveni mai apoi sursa de intelepciune si pentru altii, pentru ca vei transmite si tu, mai departe, ceea ce afli acum.

Horoscop 13 februarie 2014 – Varsator
Fii linistit, nu cere permanent actiune si noutate, pentru ca nu au de unde sa apara chiar tot timpul. Uneori intri intr-o zona mai terna, mai monotona, in care nu se mai modifica nimic, dar e absolut normal sa apara si perioade mai calme. E ca o perioada de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, dupa ce vei extrage concluzia cea mai potrivita pentru cel invatate, sa pui in practica tot ce ai acumulat. Ai rabdare, azi nu se mai intampla nimic palpitant, asa cum iti place, dar poti sta linistit, cu convingerea ca si acest ragaz face parte din procesul de schimbare inceput candva. Nu poti alerga tot timpul: mai ai nevoie si de respiro!

Horoscop 13 februarie 2014 – Pesti
Asa cum te porti tu cu ceilalti, asa vei primi si din partea lor, ca atare, ori de cate ori intri azi in contact cu cineva, gandeste-te la impresia pe care o lasi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai putin, deci nu judeca pe cineva daca nu vrei sa fii judecat, nu critica daca tu nu faci fata criticilor. Poarta-te cu ceilalti exact asa cum ai dori ca ei sa se poarte cu tine si ai sa vezi ca orice animozitate anterioara dispare ca prin farmec. Esti zodia care empatizeaza cel mai usor cu oamenii, oricat de diferiti ar fi, ca atare vei reusi imediat sa te pui in pantofii celui cu care discuti, ca sa va daruiti unul altuia doar gesturi armonioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top