Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 12 februarie 2014

Horoscop 12 februarie 2014 – Berbec
Mult asteptatul verdict intr-o situatie complicata apare sub forma unei vesti cu iz oficial. Consideri ca, prin informatia primita, ti se face finalmente dreptate si esti foarte mandru de rezultat. Simti nevoia sa spui tuturor prin ce ai trecut, cat de complicat a fost drumul parcurs pana acum, si chiar meriti sa te lauzi un pic, pentru ca eforturile tale iata, s-au soldat cu o victorie binemeritata. Lumea va auzi despre tine si vei fi de mandru cand vei incepe sa primesti si felicitari pentru succesul repurtat. Nu fi modest, spune lumii ce ai realizat!

Horoscop 12 februarie 2014 – Taur
Esti blocat in propriile tale complexe, care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Esti timid, calci pe gheata subtire la fiecare pas, de parca ti-ar fi teama sa nu gresesti, dar tocmai atunci cand te temi mai tare se poate intampla sa calci stramb. Fii mai relaxat, nu mai cauta nod in papura la orice si nici nu mai vedea peste tot doar pericole. Vei face fata cu brio acestui moment cu prudenta si grija, dar fara a-l transforma intr-o sperietoare. Nu e deloc atat de grav pe cat ti se pare tie, deci totul depinde de atitudinea ta in fata provocarii. Frica naste esecuri, curajul naste victorii!

Horoscop 12 februarie 2014 – Gemeni
Exista riscul sa nu iei startul cel mai bun intr-un proiect care te atrage fantastic si care promite multe. Nu detii toate resursele unui succes rapid si, dupa ce vor incepe sa apara si primele piedici, iti vei mai pierde energia si elanul de acum. Nu renunta, e si o proba de vointa aici! E cale lunga pana se vor vedea si rezultatele, deci canalizeaza-ti ambitia spre ceea ce vei atinge candva. Succesul e garantat, ai argumente clare care te sustin in acest sens, dar nu e un drum facil pana acolo, rivalitatea sau incapatanarea celor care se opun fiind cel mai greu de trecut.

Horoscop 12 februarie 2014 – Rac
Incearca sa te adaptezi in orice mediu, fara a o tine doar pe a ta cu incapatanare. Daca te afli printre copii, coboara-te la nivelul lor. Daca esti printre batrani, ridica-le moralul. Ai aceasta capacitate de a te plia perfect dupa anturaj, astfel incat vei trece drept unul de-al lor cu usurinta. Ziua va fi perfecta daca reusesti sa le faci pe toate cu placere, cu veselie, cu un dram de detasare si de superficialitate, aducandu-ti aminte de lucrurile frumoase ale vietii. Mai lasa seriozitatea deoparte!

Horoscop 12 februarie 2014 – Leu
Chiar si in iubire e loc de lege si ordine, caci discutiile pe care le porti cu persoana iubita pun pe tapet exact punctele sensibile ale iubirii. E un moment excelent pentru a pune in balanta cu ce intra fiecare in relatia voastra si e posibil ca rezultatul care reiese in urma acestei judecati reciproce sa va satisfaca pe amandoi: ati fost corecti, fideli, sinceri! Daca ati urmat amandoi calea cea dreapta, daca ati pus in prim plan valori precum corectitudine, respect, fidelitate si incredere, atunci relatia voastra are toate sansele sa evolueze intr-o directie buna.

Horoscop 12 februarie 2014 – Fecioara
Dorul te cheama spre locuri unde te asteapta oameni dragi inimii tale, dar nu iti poti permite, momentan, o calatorie. Mai rau iti faci vorbind la telefon cu acestia, pentru ca ai putea afla vesti care te impresioneaza si care te fac sa te simti si mai neputincios cand iti dai seama ca nu poti fi alaturi de ei asa cum ai dori. Indiferent ce te cheama departe de casa, ar fi bine sa nu pleci la drum acum, pentru ca apar tot felul de obstacole care pot transforma deplasarea intr-un motiv de stres, decat intr-unul de placere. Amana pe altadata drumurile care nu sunt urgente sau obligatorii!

Horoscop 12 februarie 2014 – Balanta
Ai grija cum iti folosesti puterea de convingere in fata celor la care tii, pentru ca ai tendinta de a fi prea autoritar, agresiv in comunicare, dorind sa ai neaparat ultimul cuvant. Indulceste putin tonul, ca nu cumva sa aluneci spre critici sau reprosuri care nu au ce cauta in discutia cu un prieten apropiat. Celalalt ar putea intelege gresit dorinta ta de a te impune cu orice pret si ar putea reactiona ciudat: ori intoarce foaia si se poarta si el la fel de violent, ori se supara si nu vei mai sti, mai apoi, cum sa dregi busuiocul. Canalizeaza energia intr-o directie constructiva.

Horoscop 12 februarie 2014 – Scorpion
A sosit momentul unei confruntari demult anuntate dar care tot sperai sa nu mai aiba loc. Totusi, nu mai poti amana, deci ia-ti inima in dinti si prezinta-te in fata rivalilor tai, constient de faptul ca si ei sunt la fel de nervosi, dar si de ambitiosi deopotriva. Foloseste-ti energia de care dispui intr-un sens constructiv, deci nu-ti elibera nervii in dispute violente absolut inutile. Si ceilalti sunt pregatiti pentru o competitie pe cinste, deci arata ca esti cel mai bun prin argumente corecte si lupta dreapta. Poti invinge!

Horoscop 12 februarie 2014 – Sagetator
Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

Horoscop 12 februarie 2014 – Capricorn
Esti in fata unei decizii importante, cel mai probabil in cariera, alegere ce va avea efecte pe termen lung de acum incolo, deci nu ai voie s-o iei sub impulsul de moment. E nevoie de o analiza la rece, cu argumente pro si contra, afland, eventual, si parerile altora, ca la final sa le legi pe toate intr-o decizie inteleapta si corecta. Nu te grabeste nimeni sa dai raspunsul pe loc, deci ia-ti cat timp ai nevoie pentru a chibzui, a medita, a te informa mai mult, si abia dupa aceea sa spui cu fermitate, sigur pe tine, ce ai decis.

Horoscop 12 februarie 2014 – Varsator
Interventia brusca a reprezentantilor unei institutii in treburile tale iti taie tot elanul de a duce mai departe ce aveai de facut. Azi te poti astepta la tot felul de surprize neplacute de la oameni care detin legea sau puterea in mana, fie ca e un politist care te amendeaza pentru o abatere in trafic, fie ca e vreun birocrat care iti respinge o cerere de care depinde cariera ta, fie ca primesti o nota proasta care nu mai poate fi modificata in catalog. Nu e chiar ceea ce sperai pentru azi, de aceea iti cam strica planurile, mai ales ca tu nu esti de acord cu verdictul.

Horoscop 12 februarie 2014 – Pesti
Ai grija ce declaratii faci, mai ales daca e vorba de iubire, pentru ca esti cam neglijent si spui lucruri in care nici tu nu crezi. Cineva poate pica in plasa frumoaselor tale soapte de amor si chiar s-ar putea indragosti de tine, si atunci cum vei mai drege busuiocul? Nu te juca nicio clipa cu iubirea, pentru ca si tu poti pica in aceeasi capcana altadata. Dai impresia ca nu-ti pasa de nimic, nici de ce simt ceilalti, nici de ce urmari ar putea avea vorbele tale asupra celor mai naivi din fire, asa ca fii atent ce impresie lasi! Unii te-ar putea cataloga drept iresponsabil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top