Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 iunie 2014

Horoscop

Horoscop 11 iunie 2014

Horoscop 11 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 11.06.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Berbec
Bucura-te din plin de aceasta zi, pentru ca vine la pachet cu o multime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le poti trai in relatie cu persoana iubita, care te aseaza pe un piedestal de unde te simti important, rasfatat mai mult ca oricand, ceea ce ca iti place grozav. Ofera-i si tu aceeasi atentie, pentru ca o relatie de succes inseamna reciprocitate, un schimb permanent de ganduri bune si gesturi de afectiune, deci nu astepta doar de la celalalt! Daca iti place tie, si lui ii place la fel!

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Taur
Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Gemeni
Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca insa spre agresivitate verbala, orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu amabilitate si incredere deplina in mesajul pe care il ai de transmis.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Rac
Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Leu
Sumele de bani care iti parvin azi pot fi mult sub asteptari, incat s-ar putea sa te trezesti in fata unei cheltuieli semnificative pe care nu o poti onora din lipsa de fonduri. Momentan, nici macar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci esti ceva mai pesimist in privinta sumelor care ajung la tine. E o zi riscanta in plan financiar, deci abtine-te de la orice cheltuiala sau investitie pentru ca s-ar putea dovedi a fi gresita. Mai bine tii banii la ciorap decat sa regreti mai tarziu!

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Fecioara
Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Se stie ca ai limba ascutita, dar de data aceasta nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le tii piept. Te poti astepta la afronturi dure din partea unora care iti seamana. Deci ai ocazia sa vezi, prin intermediul lor, cum arati si tu cand iti sare tandara. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestari violente, deci poti invata ceva din asta: sa iti mai domolesti furia atunci cand ceva nu-ti convine.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Balanta
Intalnesti o persoana care are un efect foarte bun asupra ta. Te motiveaza, te ambitioneaza, iti inspira curajul de a-ti exprima punctul de vedere cu mai multa energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai ca te impinge de la spate, dar te si insoteste pe drumul pe care l-ai ales si, atat timp cat il ai alaturi, langa umarul tau, totul va evolua foarte bine. E altceva sa ai un tovaras de drum care sa te completeze si cu care sa te consulti in permanenta!

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Scorpion
Planurile tale sunt daramate de o veste proasta care cade in calea ta ca o bomba. Te trezesti brusc la realitate si suferi amarnic, pentru ca nu ti-ai luat masuri de precautie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse cai, ca se va ajunge aici, dar tu ai continuat sa te joci cu focul. Daca te-ai fi oprit la timp, daca nu ai fi continuat in ciuda avertismentelor sa mergi pe gheata subtire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tai efectele propriilor imprudente. O lectie buna ca altadata sa nu te mai incapatanezi!

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Sagetator
Sentimentul cu care te trezesti de dimineata e o combinatie de echilibru, calm si liniste interioara pe care vrei sa le pastrezi cat mai mult. Simti ca ceva s-a mai linistit in viata ta sau ca urmeaza se revina la normal foarte curand, de aceea vrei sa te bucuri de acest sentiment cat mai mult. Atitudinea cu care vei aborda evenimentele care vin trebuie sa contina exact aceste ingrediente: moderatie, stabilitate emotionala, amabilitate, generozitate, prietenie. Acestea sunt punctele tale forte incepand de azi!

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Capricorn
Gasesti exact echipa potrivita pentru a rezolva o situatie pe care, de unul singur, nu reusesti sa o mai gestionezi. Ceilalti privesc lucrurile mult mai limpede decat tine tocmai pentru ca nu sunt implicati emotional. Impreuna cu ei, vei cantari problema pe toate fetele si vei descoperi mult mai usor, punctele slabe si caile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care sa te completeze sau, in cazul in care ai deja niste opinii formate, sa te aprobe de pe margine, de parca nu ai fi prea sigur pe parerile tale. Daca primesti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj sa le pui in aplicare.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Varsator
Nu poti ajunge inca la rezultatele la care ai visat atunci cand ai pornit o activitate la care iti aduci contributia si in prezent. Ai impresia ca nu se mai urneste nimic si esti pus numai in fata unor sacrificii continue. Te intrebi pana cand vei tot tolera situatii din care nu ai nimic de castigat ci doar de pierdut, dar trebuie sa accepti situatia ca atare inca o vreme, pentru ca orice sacrificiu va avea, intr-un final, si efectele dorite. Merita sa faci diverse compromisuri din cand in cand.

Horoscop zilnic 11 iunie 2014 – Pesti
Incepi ziua cu o stare de calm binefacatoare, de parca nu te-ar astepta planuri prea urgente astazi, te poti misca in ritmul propriu, fara sa te bata nimeni la cap, si tocmai pentru ca ai suficient timp la dispozitie, te poti ocupa de unele aspecte la care inainte nu te puteai concentra, fiind mereu tras in alte directii. Apleaca-te pe indelete asupra acelor maruntisuri banale pe care altadata le terminai in graba, din lipsa de timp. Acum le poti organiza altfel, cu rabdare, fara sa apara nimic brusc in program.

Horoscop 11 iunie 2014 oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top