Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 11 februarie 2014

Horoscop 11 februarie 2014 – Berbec
Nu te crampona de fleacurile care te tin pe loc, pentru ca nu merita atata atentie. Se vor rezolva mai repede si mai usor decat ai crede daca nu ai cauta nod in papura si nu te-ai critica intruna! Mai treci peste unele aspecte minore, fa-te ca nu le vezi, deoarece sunt maruntisuri care chiar nu merita atata incrancenare si consum energetic. Cu un dram de umor, ceea ce ai din belsug, si cu putina superficialitate, vei vedea ca ceea ce pana mai ieri parea de nerezolvat, azi isi pierde complet semnificatia si pare banal. Aceasta e atitudinea justa: ignora!

Horoscop 11 februarie 2014 – Taur
Lucrurile bune si rele se repeta ciclic in viata oricui, ca atare ai parte de un eveniment pe care l-ai mai intalnit de cateva ori inainte, dar nu ai stiut sa profiti suficient de bine atunci. Acum iti dai seama ca norocul nu te mai asteapta ci, daca nu pui imediat mana pe el, pleaca sau este castigat de altul mai spontan in reactii. Merita sa profiti din plin de sansa care ti se ofera pentru a cata oara, deci nu mai sta pe ganduri sa te intrebi ce se ascunde in spatele acestui moment de varf. Nimic altceva decat un motiv de bucurie pe care trebuie sa-l traiesti la intensitate maxima acum!

Horoscop 11 februarie 2014 – Gemeni
Vrei sa fii lasat sa decizi singur ce ai de facut, de aceea esti pregatit sufleteste sa dai startul unei actiuni noi in care vei investi tot ce ai mai bun in tine. Inteligenta, curaj, idei, creativitate, energie, chef de munca, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atat mai mare va fi mandria ta cu cat vei sti ca tot ce ai realizat e numai si numai contributie proprie. Preferi actiunile independente in care nimeni nu-ti spune ce trebuie sa faci, ci poti sa alegi singur ce e mai bine. Doar asa vei da randament maxim.

Horoscop 11 februarie 2014 – Rac
Interventia nefasta a unui inamic isi strica tie tot cheful de a duce mai departe ce ai inceput. Descoperi, poate prea tarziu ca sa mai poti repara, urmarile unor gesturi incorecte, ale unor dezinformari rau-intentionate, ale unor inselaciuni ascunse in spatele unor aparente gesturi de prietenie, si esti dezamagit sa vezi de ce au fost altii in stare pentru a te face sa gresesti. E o lectie buna pentru tine si o vei tine minte multa vreme, ca nu cumva sa te mai increzi altadata in astfel de oameni. Pareau de incredere, dar iata care era adevarata lor fata!

Horoscop 11 februarie 2014 – Leu
Trebuie sa te implici intr-o competitie care are ca scop obtinerea unui renume, a unui succes, care poate se numara si in bani, dar ai alaturi de tine concurenti redutabili. Nu esti cu nimic mai prejos, esti la fel de bine pregatit, dar emotiile negative nu te lasa sa arati de ce esti in stare. Iti aduci aminte de esecuri din trecut si ti-e teama sa nu le repeti si acum. Nu ai motive sa te indoiesti de valoarea ta, deci intra in lupta cu capul sus, amintindu-ti nu de insuccesele de altadata ci dimpotriva, de lunga lista de reusite cu care te poti mandri si azi!

Horoscop 11 februarie 2014 – Fecioara
Viitorul arata foarte bine, pentru ca ai o discutie cu o persoana care a trecut prin situatii similare celor care te asteapta pe tine. Sfaturile pe care ti le ofera cu draga inima, solutiile sale pe care le poti folosi ca pe o reteta sigura de succes, sunt cheia problemelor de acum. Vei vedea ce simplu e sa treci peste un moment dificil daca urmezi sfaturile celui de langa tine. Ai multe de invatat de la cei cu care intri azi in contact, dar tine minte informatiile pe care le ofera acestia. Intr-o zi le vei transmite si tu mai departe celor care au nevoie de ele.

Horoscop 11 februarie 2014 – Balanta
Inima ta plange in tacere si nu doresti sa spui nimanui ce se intampla in interiorul tau ca nu cumva sa lasi impresia unui om slab. Ar fi mai bine sa spui ce simti, sa te destainui unui prieten intim, pentru ca exista cineva special alaturi de tine care va sti sa-ti alune suferinta si sa-ti readuca speranta in suflet. Mama, o sora, o prietena buna poate avea efecte incredibile pentru psihicul tau, ca atare nu tine in tine ceea ce te doare. Chiar daca altcineva important pentru inima ta nu este aproape, exista cineva care-i poate tine foarte bine locul.

Horoscop 11 februarie 2014 – Scorpion
Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!

Horoscop 11 februarie 2014 – Sagetator
Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

Horoscop 11 februarie 2014 – Capricorn
Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Ai trac, ca inaintea primei intalniri sau ca in ziua nuntii, pentru ca ai senzatia ca ceea ce se petrece acum in inima ta are o conotatie profunda, de destin, ceva ce nu traiesti in fiecare zi. Te pregatesti sufleteste pentru acel eveniment si esti de-a dreptul fericit, pentru ca vezi si din partea celuilalt aceeasi traire intensa, semn ca sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda.

Horoscop 11 februarie 2014 – Varsator
Ar fi bine sa fii mai atent la energiile pe care le lasi sa se manifeste in voie, pentru ca ai tendinta de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordezi o atitudine autoritara care nu te reprezinta, incat nici tu nu te simti bine in pielea ta astazi. Iti dai seama ca nu ar trebui sa te comporti asa, dar faci totusi un efort de vointa sperand ca asa vei impune respect asupra celor din jur. Nu va avea deloc efectul scontat, pentru ca unii pot reactiona si mai dur impotriva ta incat, pana la urma, tot tu vei iesi cel sifonat din aceasta confruntare de forte. Nu incerca sa fii asa cum nu esti!

Horoscop 11 februarie 2014 – Pesti
Esti de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, in general, pentru ca azi au mai mare nevoie de tine. Esti alaturi de ei cu inima deschisa, preocupat de soarta lor, incercand sa le oferi tot ce-ti sta in putinta pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va parea mult mai simplu cu tine alaturi, pentru ca gasesti imediat o vorba buna sau o incurajare potrivita pentru a le distrage atentia de la problemele lor, macar pentru cateva minute. E modul tau de a le intoarce aceleasi servicii pe care si ei le-au oferit in situatii similare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top