Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 11 august

Horoscop

Horoscop 11 august

Horoscop 11 august 2014 – Citeste Horoscopul din 11.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 11 august 2014 – Berbec
Visele tale cele mai mari sunt realizabile, dar pana vei ajunge la ele mai e cale lunga. Trebuie sa-ti pui mai mult in valoare calitatile legate de rabdare si prudenta in evolutia lenta, pas cu pas, pentru ca esti constient ca nu se ajunge repede la scopul tau cel mai important. Ar fi bine sa-ti unesti fortele cu persoane cu interese similare, ca sa va sustineti unii pe altii in lungul drum pana la implinirea acestui tel. Simpla ta prezenta devine un exemplu viu ca se poate, pentru cei carora le lipseste increderea.

Horoscop 11 august 2014 – Taur
Sunt mai multe lucruri care iti plac la fel de mult si nu stii sa alegi care e cel mai bun pentru tine in acest moment, de aceea incerci, o vreme, sa te imparti pe mai multe planuri carora le acorzi aceeasi importanta. Va veni o zi in care va trebui sa tragi o linie si dintre toate aceste variante sa te decizi asupra uneia singure. Stii cum se spune, ca atunci cand fugi dupa doi iepuri nu prinzi niciunul! Asa trebuie sa faci si tu acum, sa alegi un singur vis pe care sa-l ridici cu pasiune pas cu pas.

Horoscop 11 august 2014 – Gemeni
Piedicile apar la tot pasul, fie datorita unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibitii, complexe sau temeri. Se intampla ceva in jur, ceva ce inspira neincredere si nu ai curajul sa actionezi prompt, reprimandu-ti pornirile sau calculand fiecare pas. Putina prudenta nu strica, dar nu transforma prudenta in pasivitate sau eschivare. Poate te simti izolat, singur, neincrezator in fortele proprii, un pic mai pesimist decat de obicei, de parca ai avea o viata austera, care nu-ti ofera prea multe motive de bucurie sau de speranta. Lipseste ceva, dar nu stii exact ce.

Horoscop 11 august 2014 – Rac
Treci printr-o perioada plina de evenimente, o perioada mai aglomerata cand simti ca se pregateste ceva la serviciu. Poate o transformare radicala, deci trebuie sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Poti fi martorul sau actorul principal intr-un eveniment de importanta majora in cariera, care iti va deschide perspective noi. Totusi se cere mare atentie la serviciu, pentru ca poate fi linistea dinaintea furtunii, cand orice modificare de directie poate aparea. Dupa explozie nu se stie ce va urma: haos sau regenerare?

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top