Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Horoscop 10 iunie 2014 – Citeste Horoscopul zilei

Horoscop 10 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 10.06.2014 pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Berbec
Trebuie sa pornesti o actiune noua, dar fa-o cu modestie, fara a te entuziasma atat de tare de la inceput. Trebuie sa-ti organizezi bine fortele, ca nu cumva sa dai totul pe o carte din prima etapa si mai apoi sa iti pierzi interesul si energia. Pas cu pas, vei ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa iti cantaresti bine fortele si mai ales sa nu te lasi furat de excesele de zel. Nici prea mult, nici prea putin, deci e nevoie de o atitudine echilibrata si cumpatata in tot ce faci ca sa fii sigur ca investesti exact atata energie cat e necesara pentru scopul final.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Taur
Esti un coleg de incredere care se arata oricand dispus sa preia pe umerii sai sarcini dintre cele mai dificile. Seful ar putea profita de simtul tau de raspundere si ti-ar putea da obligatii din ce in ce mai grele, carora le vei face fata cu brio, demonstrand ca esti bine pregatit, matur si de toata isprava. Orice ti-ai asuma, chiar si cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capat si atragi asupra ta respectul si admiratia celor pentru care lucrezi. Poate esti vizat de o viitoare functie de raspundere datorita acestor calitati!

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Gemeni
O gafa infantila comisa de un coleg te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi. Daca celalalt a gresit, sa repare, fara a te atrage si pe tine in greseala sa!

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Rac
Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Leu
Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Fecioara
Refuzul care vine azi ca din senin iti strica toate planurile pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect important. Il poti considera o usa trantita in nas, un esec care, momentan, nu poate fi reparat. Ti se cere o schimbare radicala de atitudine, nu mai poti continua in acelasi mod ca inainte, deci, oricat de greu isi este sa te adaptezi altei situatii, va trebui sa o faci cat de repede, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana acum. E o surpriza neplacuta, dar daca ii vei da curs, mai sunt inca sanse pentru planul ajuns acum in impas.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Balanta
Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie care iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Scorpion
Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor. S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Sagetator
Esti cuprins de doua pasiuni la fel de puternice si nu stii spre care sa-ti canalizezi totusi energia, pentru ca nu le poti duce pe amandoua in acelasi timp spre succes. Daca ai incerca sa te imparti intre ele in mod egal, ai descoperi ca rezultatele vor fi modeste si intr-o parte si-n alta, deci greul acestei perioade este exact decizia finala: pe care s-o alegi pentru a-i da prioritate? Vei face o alegere excelenta, pentru ca iti vei lua suficient timp de gandire pentru a lua cea mai buna decizie: ori una, ori alta?

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Capricorn
Cel mai bine e sa stai in banca ta si sa-ti pregatesti succesul din umbra. Nu face prea mult tam-tam pe seama proiectului pe care il construiesti cu ambitie si rabdare. Asteapta sa se clarifice situatia, sa ajungi la primele rezultate palpabile, si abia dupa aceea sa te lauzi cu ce ai realizat. Cele mai de rasunet reusite sunt cele asupra carora pastrezi o oarecare unda de mister, facandu-le publice abia dupa ce se vor materializa. Cat timp esti convins ca te indrepti spre rezultatele cele mai bune, e doar o chestiune de timp pana se vor arata concret!

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Varsator
Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.

Horoscop zilnic 10 iunie 2014 – Pesti
Greu te descurci cu banii si simti o adevarata povara in felul in care iti gestionezi veniturile. Chiar daca nu s-ar putea spune ca stai pe un teren fragil, totusi ti-e cam teama sa cheltuiesti ceea ce ai adunat, ca nu cumva sa vina si vremuri mai grele. Desi nu esti atat de prevazator din fire, de data aceasta dramuiesti cu atentie fiecare leut, de parca presimti ca se apropie un moment critic pentru bugetul familiei si nu ai vrea sa te ia prin surprindere. E bine sa fii mai econom si mai calculat!

Horoscop 10 iunie 2014 oferit de Acvaria.com.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top