Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 10 februarie 2014

Horoscop 10 februarie 2014 – Berbec
Placutul si utilul se completeaza perfect in ceea ce ai azi de rezolvat, pentru ca ai si ceva concret de castigat si ramai si cu un sentiment puternic de satisfactie la final. Ca atare se poate vorbi de o zi reusita deoarece roadele sale te implinesc, te incarca de o bucurie palpabila, nu doar de una sufleteasca. E ca si cum gasesti in acelasi loc, in acelasi om, in acelasi eveniment pe care il traiesti si un profit, si o incantare, si un cadou pe care il poti atinge, si unul care iti umple sufletul de fericire. Profita de aceasta zi, pentru ca are multe de oferit spre fericirea ta!

Horoscop 10 februarie 2014 – Taur
Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire. Cauta alte variante, daca autoritatea in domeniu de care aveai nevoie nu e disponibila acum, pentru ca tocmai asta trebuie sa demonstrezi: ca stii sa te descurci in cazul in care planurile initiale cad. Sigur se iveste o solutie din alta parte decat cautai.

Horoscop 10 februarie 2014 – Gemeni
Un succes recent te-a motivat la maximum, incat acum ai o atitudine pozitiva in fata unei provocari si mai mari. De unde se vede ca uneori ai nevoie de o scanteie pentru a porni intr-o directie favorabila, deoarece dupa aceea vei culege victorie dupa victorie, in serie. Si reusita de azi se va aseza alaturi de celelalte deja repurtate in ultima vreme ceea ce iti confera o atitudine pozitiva, de invingator capabil de orice! Pastreaza acest tonus cat mai multa vreme, pentru ca e exact ce-ti trebuie in fata unui moment important care se apropie.

Horoscop 10 februarie 2014 – Rac
Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

Horoscop 10 februarie 2014 – Leu
Fidelitatea si loialitatea sentimentelor in plan sentimental sunt puse in balanta in cel mai serios mod, dar ai toate sansele sa iesi bine la aceasta judecata. Daca te simti cu musca pe caciula in relatia de suflet, ar fi mai bine sa recunosti singur ca ai gresit, inainte de a fi descoperit, si sa repari de urgenta situatia, ca nu cumva sa genereze crize in lant. O discutie fata in fata, sincera, in care si tu si partenerul spuneti ce aveti pe suflet, poate redresa cu succes o situatie neclara intre voi doi, dar nu incerca sa te ascunzi dupa deget. Adevarul iese oricum la iveala!

Horoscop 10 februarie 2014 – Fecioara
Nu tine cont de nimeni, pentru ca azi contezi doar tu si capacitatea ta de a lua decizii fara influentele sumbre din afara. Ai alaturi de tine oameni pesimisti, ingrijorati, neincrezatori in nimeni si nimic, ce te trag si pe tine inapoi, or tu esti in fata unei decizii majore in care nu ai voie sa bati in retragere din cauza celor pesimisti. Stii exact ce trebuie facut, esti pregatit sa-ti duci la capat alegerea fara teama, de aceea trebuie sa ignori complet ce-ti spun ceilalti, care oricum nu vad nimic bun. Cea mai mica unda de pesimism, daca te-ar coplesi, ti-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

Horoscop 10 februarie 2014 – Balanta
Daca trebuie sa participi intr-o competitie sau esti implicat intr-o situatie conflictuala, nu vei fi in cea mai buna forma pentru lupta, pentru ca esti mult mai sensibil azi. Lupta-te cu starile contradictorii care se cuibaresc azi in inima ta, deoarece ai nevoie sa fii linistit, relaxat, nicidecum stresat si incarcat de atatea emotii negative. Esti in fata unui moment tensionat care naste un fel de trac in interiorul tau pentru ca nu stii foarte sigur nici ce te asteapta si nici cum vei face fata acelei provocari, de aceea stai ca pe ghimpi in asteptarea primei infatisari.

Horoscop 10 februarie 2014 – Scorpion
Ai ghinionul de a atrage alaturi de tine doar oameni cu trecut dubios, care te afecteaza si pe tine cumva sau care nu fac altceva decat sa vorbeasca despre alte timpuri, iar amintirile pe care le scot la lumina nu fac nimanui bine. Unii nu stiu sa discute decat despre erorile lor de altadata, despre vini pe care nu le-au putut repara, si ori au tendinta de a te gasi pe tine tap ispasitor, ori istoricul lor te influenteaza si pe tine dupa principiul spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Ar fi bine sa te informezi mai atent cu privire la calitatea tovarasilor tai: au ceva de ascuns in trecutul lor.

Horoscop 10 februarie 2014 – Sagetator
Ai tot amanat acest moment de frica sa nu iei o decizie gresita, dar in cele din urma trebuie sa te hotarasti sa spui odata stop si sa inchizi un capitol din care nu mai ai nimic de castigat. E ca si cum presimteai ca vine finalul unei etape dar, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana aici, ai tot tergiversat finalul si ai sperat ca mai poti continua o vreme asa. Iata ca nu se mai poate trage de timp, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa-ti iei ramas bun, oricat de dificil ar fi finalul. Te vei elibera complet si apoi vei putea sa te gandesti la alta directie.

Horoscop 10 februarie 2014 – Capricorn
Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv. Retrage-te cat se mai poate!

Horoscop 10 februarie 2014 – Varsator
Iti iese in cale exact persoana de care aveai nevoie, care iti va face ziua luminoasa, ca atare iesi in lume, cunoaste oameni, da un telefon, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Si tu, la randul tau, poti juca un rol cheie in problemele unui prieten care nici nu-ti spune bine prin ce trece, ca tu deja i-ai oferit solutia salvatoare. Schimbul de opinii, dialogul, intalnirile, lucrul in tandem sunt favorizate azi, si fiecare are ceva de castigat. Ai sansa de a te remarca in ochii unei persoane care, de acum inainte, s-ar putea sa te numeasca cel mai bun prieten!

Horoscop 10 februarie 2014 – Pesti
Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te sustin, care te incurajeaza cu vorbe frumoase, si faci tot posibilul ca sa nu-i dezamagesti. Stii ca si ei ofera mult, dar si ei asteapta enorm de la tine. La gesturile lor de afectiune, de prietenie, de sustinere ai si tu multe de oferit in schimb. Te simti bine cand esti incurajat de oameni care cred in tine, de aceea descoperi cat de puternic devii cand ai pe cei dragi alaturi. Ei te imping de la spate iar tu, inapoi, le dai tot ce sta in puterea ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top