Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 19 martie 2014

Horoscop

Horoscop 1 martie 2014

Horoscop 1 martie 2014 – Berbec
Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci cand il vei solicita, ca are el cunostinte suspuse pentru a interveni pe langa ele in favoarea ta. Aiurea! Nu se tine de cuvant si regreti amarnic ca ai avut incredere in el. Daca te-ai fi bazat numai pe fortele proprii, acum ai fi ajuns deja la rezultatele visate, dar ai sperat ca drumul pana la succes va fi mai usor daca cineva cu atatea influente si resurse este alaturi de tine, dar nu a fost decat gura de el!

Horoscop 1 martie 2014 – Taur
Daca pleci la drum, inarmeaza-te cu mult calm si enorma rabdare, deoarece tensiunile se pot ivi la orice pas. Traficul poate fi motiv de stres, discutiile cu tovarasii de drum ating cote alarmante, iar la destinatie te asteapta alte surprize care te irita la maximum. Orice relatie pe care o ai cu persoane de departe, se va desfasura de pe pozitii de forta, pentru ca pot aparea tot felul de reclamatii de la cei din alta zona a tarii, se pot purta conversatii agresive prin telefon sau vin mesaje trimise pe diverse cai de comunicatie care folosesc un ton autoritar si sever.

Horoscop 1 martie 2014 – Gemeni
E o zi ca de sarbatoare, in care ai motive de bucurie, de veselie, de optimism in compania unor persoane cu care te simti pe aceeasi lungime de unda. S-ar putea spune ca toate evenimentele acestei zile au la baza o reusita, un succes pe care il impartasesti si cu alte persoane deci merita sa va adunati la un loc sa celebrati victoria comuna, orice eveniment deosebit iti poate face ziua mult mai frumoasa, pentru ca ajung la urechile tale doar vesti excelente despre nasteri, casatorii, reusite la examene sau alte momente de top.

Horoscop 1 martie 2014 – Rac
Nu te grabi, mergi lent catre scopurile tale, pentru ca mai ai inca de mers pana acolo unde ti-ai propus. Primesti suficiente garantii ca esti pe drumul cel bun si merita sa continui, oricat va mai dura pana ajungi acolo unde visezi. Daca mai atragi de partea ta si alte persoane cu interese similare si v-ati uni fortele in acelasi sens, roadele ar fi excelente. Ai rabdare, pentru ca vei fi mai mult decat multumit de ceea ce te asteapta la capat, doar ca mai ai inca de muncit pana acolo!

Horoscop 1 martie 2014 – Leu
Vestea care soseste azi iti strica buna dispozitie, dar si planurile pe care le aveai in gand, deci trebuie sa te pregatesti pentru o schimbare brusca. Nu-ti convine ceea ce auzi, dar ai putea totusi sa te consolezi cu ceea ce ti se ofera in schimb, chiar daca nu e deloc la nivelul asteptarilor tale. Tot e ceva decat deloc, dar spiritul tau critic nu poate sta degeaba. Ai ceva de comentat, de criticat, judecatile tale pot fi aspre, poate corecte si binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ in care au luat-o lucrurile. In cele din urma, vei accepta infrangerea.

Horoscop 1 martie 2014 – Fecioara
Calatoriile acestei zile sunt intesate de conflicte si certuri de la orice fleac. De la violenta celor participanti la trafic pana la dispute prin telefon, a lua legatura azi cu ceilalti e un stres major! Aproape ca ai vrea sa te retragi in banca ta, sa te izolezi de toata lumea, de vreme ce orice incercare de a intra in contact cu ceilalti se soldeaza cu un mic scandal. Nu esti tu vinovat de aceasta stare de tensiune, ci interlocutorii tai care sunt grabiti, nervosi, agitati, care isi elibereaza tot stresul pe ceilalti. Ai ghinionul de a le trece chiar tu azi prin cale.

Horoscop 1 martie 2014 – Balanta
Lucrurile minore, absolut normale, sunt si cele care te atrag cel mai mult. Esti convins ca cele mai frumoase momente nu sunt neaparat cele impachetate intr-o aura sclipitoare, ci la fel de fericit poti fi ocupandu-te de chestiunile cele mai banale din viata de zi cu zi. Azi ai parte de clipe cu totul speciale facand cel mai marunt lucru, ca si cum a face curatenie prin casa sau mancare la bucatarie ti-ar oferi cele mai mari satisfactii. Nu cauta fericirea pe cele mai inalte culmi ale viselor tale, ci bucura-te de fleacurile pe care viata ti le ofera la tot pasul.

Horoscop 1 martie 2014 – Scorpion
Ai tendinta de a te comporta nepoliticos cu oameni mai in varsta care, numai prin superioritatea anilor lor, ar merita mai multa consideratie din partea ta. Parintii, bunicii, rudele mai batrane ar putea sa te acuze ca esti lipsit de maniere, ca ai uitat de respect, ca nu e un comportament corect, deci revizuieste-ti atitudinea fata de acestia, pentru ca tu nu esti asa de obicei. Parca ai face echipa cu alti tineri de varsta ta si, impreuna, deveniti o forta prin care vreti sa aratati celor mari ca sunteti independenti si ca nu acceptati sfaturi. Daca tot te revolti, fa-o in gluma, ca sa nu aluneci spre… obraznicie.

Horoscop 1 martie 2014 – Sagetator
Ai grija cum discuti cu un prieten care trece prin momente mai dificile, pentru ca si un sfat amical venit il poate supara si mai tare. E atat de fragil din punct de vedere emotional, incat chiar si cel mai banal semn de apropiere il poate irita, ca atare trebuie sa te porti cu manusi cu un astfel de om! Asculta-l, incearca sa-l intelegi si doar daca iti cere ajutorul, ofera-i-l, ca nu cumva sa vada in gestul tau sincer si dezinteresat, o incercare de a intra in intimitatea sa. Stai deoparte pana ce-ti spune ca are nevoie de ajutor, altfel mai mult strici.

Horoscop 1 martie 2014 – Capricorn
Daca ai un ban la dispozitie, primul tau gand e sa iesi la cumparaturi pentru a investi ceva mai mult ca de obicei in aspectul exterior. Iti permiti o zi la salonul de frumusete sau o raita prin magazinele de fite pentru a-ti schimba garderoba sau, daca pentru tine frumusete inseamna arta, vei cauta sa-ti infrumusetezi spatiul in care traiesti cu un obiect scump pe care il doresti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplina, descoperind, pentru a cata oara, ca banii aduc totusi fericire. Daca-i ai.

Horoscop 1 martie 2014 – Varsator
Viitorul familiei este principala ta preocupare de aceea stai si chibzuiesti in cel mai serios mod incotro sa mergeti. Nu lua decizii de unul singur, pentru ca si ceilalti membri ai familiei ar putea avea un cuvant de spus, si va fi o incantare sa descoperi ca au idei bune care merita puse in aplicare. Din toate directii, si de la cei mari, si de la cei mici, apar azi solutii sau cel putin pareri care, adunate toate la un loc, vor pregati terenul actiunilor voastre in comun de acum incolo. Deciziile tale sunt imbratisate si de cei dragi, dar si tu trebuie sa le ceri parerea.

Horoscop 1 martie 2014 – Pesti
Valorile cele mai importante ale iubirii sunt puse serios in balanta azi, de parca a venit vremea judecatii. Daca vreunul din cuplu se simte cu musca pe caciula va trebui sa dea explicatii sincere si sa repare repede erorile, ca sa nu duceti mai departe dupa voi situatii sensibile care, mai devreme sau mai tarziu, vor subrezi relatia. Valori precum fidelitate, cinste, sinceritate, egalitate, reciprocitate sunt puse pe tapet in cel mai serios mod pentru a va simti amandoi mai siguri unul pe altul. Daca undeva situatia e subreda, e nevoie de o reparatie urgenta!

Horoscop furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top