Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Fecioarele iau o decizie care LE VA SCHIMBA VIATA! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Fecioarele sunt mai hotarate decat niciodata! Astazi vor face pasul cel mare – un pas care inseamna mult curaj si care poate inspira mai multa lume la rand! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 8 SEPTEMBRIE 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi esti dispus sa ii asculti pe ceilalti mai mult ca in oricare alta zi. Dupa mustruluiala pe care ai primit-o in ultima vreme te gandesti ca este timpul sa arati ca poti fi si o persoana ascultatoare. Ia-ti notite si analizeaza fiecare lucru care ti se spune. Vezi cum poti pune in aplicare ideile pe care le primesti astfel incat sa iti mearga mai bine, macar azi. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te dezarma in fata valului de critici pe care le primesti in familie. Tu stii ce e mai bine pentru stilul tau de viata. Oricat de bine intentionati ar fi cei din jur, nu ii lasa sa iti acapareze personalitatea pentru nimic in lume. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cauta solutii alternative la problemele simple pe care le ai in fata. Recunoaste-ti slabiciunile si accepta-ti limitele. Fa tot posibilul ca viata ta sa nu mai fie impanzita de dubii, neincredere si scepticism exagerat. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O veche iubire iti face curte si parca esti dispus sa o accepti din nou in viata ta. Vrei sa treci peste trecut desi iti este foarte greu sa uiti toate necazurile pe care ti le-a provocat acea persoana. Poarta o discutie in care sa trasati granita rosie in discutiile voastre. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Astrologia vedica, PREVIZIUNI pentru TOAMNA 2015: 4 zodii TREBUIE sa ia DECIZII CRUCIALE!

CITESTE SI: TOP 4 zodii care TE DISTRUG dintr-un cuvant

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Regretele sunt tardive. Trebuie sa te misti foarte repede pentru a-ti salva pielea si chiar confortul in care ai trait pana acum. Nu face gesturi necugetate sau drame prin care crezi ca ii vei sensibiliza pe ceilalti. Axeaza-te strict pe rezolvarea problemei care atarna ca un bolovan de umerii tai. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Azi iei o decizie care iti va schimba viata. De fapt, incepi sa te porti exact asa cum esti: fara ranchiuna, fara patos inutil, cu multa afectiune si multa intelepciune in raport cu ceilalti. Decizia de natura spirituala nu trebuie sa iti ingradeasca ratiunea asa ca ai mare grija de profitorii care asteapta la colt. Numarul norocos al zilei: 24.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top