Connect with us

Revistateo.ro

Cum reacționează fiecare zodie la stres

Horoscop

Cum reacționează fiecare zodie la stres

Dacă e să definim stresul, este vorba despre sindromul de adaptare pe care individul îl realizează ca reacție la agresiunile mediului înconjurător. Majoritatea populației planetei suferă de stres, însă fiecare persoană în parte îi face față și ținând cont de astre. Haideți să vedem cum fac față stresului zodiile din horoscopul european.

BERBEC
Berbecii sunt firi mai căpoase și motivele pentru care se stresează în general au legătură cu amorul propriu. Berbecii nu acceptă să nu aibă dreptate și pot reacționa impulsiv (limbaj violent mai ales) când sunt stresați.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂRUTĂ FIECARE ZODIE DE BĂRBAT

TAUR
Taurii, contrar aparențelor, reacționează foarte lucid atunci când sunt stresați. Pentru un taur o mulțime de probleme pe cap înseamnă un semn de respiro. Acesta se organizează rapid și face o listă a priorităților.

GEMENI
Gemenii se panichează dacă șeful strigă la ei, se pierd cu totul. Așadar, aceștia sunt alți nativi care nu fac față la stres. Cel mai bine ar fi ca cineva să le explice lucrurile pe îndelete, fără multă agitație.

RAC
Racii reacționează la stres automutilându-se. Aceștia se refugiază în vicii: țigări, droguri, alcool. Situațiile stresante contribuie din plin la stările depresive ale racilor.

LEU
Leii încearcă să preia controlul asupra tuturor variațiilor și posibilităților probabile și improbabile într-o situație stresantă.

FECIOARĂ
Fecioarele, la fel ca și gemenii, se panichează și riscă să aibă probleme cu inima dacă se lasă conduse de situațiile stresante. Cu toate că nu arată, în mintea unei Fecioare e un zbucium continuu.

BALANȚĂ
Balanțele sunt mereu nehotărâte, iar o situație de stres le provoacă agitație: talerele se contrabalansează haotic, neluând nicio decizie până la final.

SCORPION
Scorpionii adoră situațiile de stres. Au talentul de a întoarce totul în favoarea sa, devenind victimele perfecte ale situației.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii se consumă foarte mult, consumând pachete întregi de țigări și văitându-se excesiv. Săgetătorii exagerează de multe ori problemele mici, dându-le o importanță afară din context.

CAPRICORN
Capricornii sunt destul de calmi atunci când se confruntă cu o situație stresantă. Cu toate că în capul lor se învârt mii de rotițe, aceștia reușesc să arate că nu sunt afectați.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii sunt cei care se consumă cel mai mult din cauza stresului. Aceștia nu acceptă ca cineva să îi privească mai autoritar măcar și încep să plângă și să se izoleze.

PEȘTI
Peștii cred că pot stăpâni situațiile de stres însă de multe ori realitățile vin să îi contrazică. Cu toate acestea, nu își pierd deloc ambiția că o scot la capăt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top