Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Cum este RELATIA intre doi parteneri de aceeasi ZODIE

Atunci cand gasesti un barbat nascut in aceeasi zodie ca tine, crezi ca relatia va merge doar pentru ca vi se potrivesc semnele zodiacale. Oare sta treaba chiar asa? Vezi ce spun astrele!

Daca aveti aceeasi zodie, poti spune ca deja iti cunosti partenerul. Va asemanati in multe lucruri si stii cum ar reactiona in anumite situatii. Acest lucru poate fi o binecuvantare, dar si un blestem in acelasi timp. Iata ce trebuie sa stii despre cuplurile care impart aceeasi zodie.

Relatia Berbec – Berbec
Fiecare partener vrea sa domine si sa se impuna, dar nici gand sa cedeze careva. Atractia fizica dintre cei doi este foarte puternica, iar acest lucru ii va ajuta sa treaca peste orice problema. Ambii parteneri vor cauta impacarea la scurt timp dupa o cearta.

Relatia Taur – Taur
Relatia dintre doi Tauri este una onesta, deschisa si pasionala. Fiind considerat amantul ideal, Taurul nu va lasa ca dragostea sa moara in relatie. Sentimentele sunt o prioritate pentru aceasta zodie.

CITESTE SI: 3 randuri care descriu perfect sufletul fiecarei zodii

CITESTE SI: Previziunile lunii DECEMBRIE pentru zodiile de APA, AER, FOC si PAMANT

Relatia Gemeni – Gemeni
Fiecare stie ce vrea cel de langa el, fiindca nativul in aceasta zodie este foarte deschis, spunand tot ce are pe suflet. In schimb, atractia sexuala dintre cei doi nu este atat de puternica ca la alte cupluri. Acest lucru ar putea distruge relatia.

Relatia Rac – Rac
Intelegerea si reciprocitatea vor exista tot timpul intr-un cuplu de Raci. Aceste zodii lupta pentru iubirea lor si sunt dispuse sa faca sacrificii pentru partener, dar se mai si cearta din cand in cand, din cauza unor nimicuri. Totusi, neintelegerile trec destul de repede.

Relatia Leu – Leu
Nativul acestei zodii apreciaza lumina reflectoarelor atunci cand este indreptata spre el. O relatie intre doi Lei este riscanta, deoarece ambii vor sa fie in centrul atentiei, iar relatia lor va fi un spectacol pentru cei din jurul lor. Iubirea se va pierde usor, usor.

Relatia Fecioara – Fecioara
Legatura dintre nativii acestei zodii este foarte puternica si echilibrata. Intelegerea predomina in relatia lor, iar fiecare stie ca are un partener fidel alaturi. Mai presus de toate, sunt cei mai buni prieteni, iar asta le va asigura o relatie de durata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top