Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Leu

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Leu

Deși poate părea ciudat, aceste două zodii pot forma un cuplu perfect. Vă completați de minune, mai ales pentru că de cele mai mult eori sunteți la poli opuși. Spre exemplu, Săgetătorul este dornic să cucerească totul, în timp de Leul risipește. Săgetătorii sunt ași în a exprima tot ceea ce simt în cel mai autentic mod, iar Leii sunt în căutarea sinelui.

Cheia este să conștientizați care sunt punctele forte ale relației voastre și să le scoateți la luminăîn cel mai bun mod. Amândoi sunteți iubitori de călătorii și excursii, vă plac aventurile și nu vă dați înapoi de la nimic. Stimulați aceste mici plăceri ale vieții și bucurați-vă de lucrurile pe care le aveți în comun.

Compatibilitate Săgetător-Leu. De multe ori spiritul aventurier al Săgetătorului poate depăși limitele. Se știe foarte bine că este greu să ții un nativ al acestei zodii lângă cineva o perioadă îndelungată de timp. Oricât de îndrăgostit ar fi un Săgetător, mereu va apărea ceva la orizont care îi va distrage atenția. Partea bună este că Leul știe cum să controleze astfel de situații și cum să le întoarcă în favoarea sa.

Nativul din zodia Leu poate fi de multe ori prea autoritar pentru felul de a fi al Săgetătorului și de aici pot porni multe discuții. Încercați să vă înțelegeți unul pe celălalt și să vă accpetați defectele, iar relația voastră poate fi una extraordinară. Cuvântul cheie pentru voi este tolenrață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top