Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate in functie de cifra destinului

Compatibilitati

Compatibilitate in functie de cifra destinului

Tu stii ce compatibilitate ai in functie de cifra destinului? Numerologii spun ca cifra cuplului ascunde o serie de informatii despre natura relatiei si viitorul acesteia.

Cum calculezi cifra cuplului

In primul rand trebuie sa calculezi cifra destinului tau si pe cea a sufletului pereche. Cifra destinului se obtine prin adunarea tuturor cifrelor care compun data nasterii. Exemplu: 17.08.1980 = 1+7+8+1+9+8 = 34. 3+4 = 7. Cifra destinului persoanei nascute la aceasta data va fi, asadar, 7. Se face acelasi calcul si pentru a afla cifra destinului partenerului de viata.

Pe urma, se scade din numarul mare numarul mic pentru a obtine cifra destinului relatiei. Daca el are cifra destinului 3 si ea 2, cifra cuplului va fi 1. In cazul in care amandoi au aceeasi cifra nu se mai face nicio scadere.

Interpretarile pentru fiecare cifra obtinuta

Cifra compatibilitatii 1 – Relatia este bazata pe libertatea partenerilor. Persoanele care au aceasta cifra in destinul lor sunt facute sa stea impreuna pana la moarte.

Cifra compatibilitatii 2 – Relatia are nevoie de echilibru. Cei doi sunt extrem de exuberanti si trebuie sa se tempereze unul pe celalalt.

Cifra compatibilitatii 3 – Persoanele care impart aceasta cifra trebuie sa comunice mai mult. Lipsa comunicarii poate duce la despartire timpurie.

Cifra compatibilitatii 4 – In acest tip de relatie investeste mai mult femeia. Barbatul este ceva mai rezervat, mai pragmatic, mai putin entuziast, insa ofera respect si incredere.

Cifra compatibilitatii 5 – Relatiile care stau sub umbra acestei cifre a destinului trec prin transformari permanente. Totul se poate schimba de la o zi la alta.

Cifra compatibilitatii 6 – Cuplurile care impart aceasta cifra a destinului nu sunt facute sa fie impreuna. Relatia lor este mai degraba frateasca.

Cifra compatibilitatii 7 – Relatia este una de natura spirituala. Sexul nu este pe locul intai in acest caz.

Cifra compatibilitatii 8 – In aceasta relatie, femeia tinde sa detina controlul cu orice pret. Se poate vorbi de dragoste cu nabadai, caci orgoliile sunt nemasurate.

CITESTE SI: NUMEROLOGIE. Calculeaza-ti cifra destinului si afla ce culoare are sufletul tau!

Cifra destinului 9 – Persoanele care impart aceasta cifra a destinului traiesc intr-o poveste de iubire perfecta. 9 este cifra perfectiunii in dragoste, din punct de vedere numerologic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top