Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Leu

Compatibilitate Fecioară-Leu. Uite cum s-a întâlnit pesimistul cu optimistul! Leul, un nativ pasional, tu… nu prea. Felul tău mai rezervat în faţa vieţii nu face alceva decât sa-l enerveze şi să-l frustreze pe Leu, iar asta poate duce la certuri. Şi să nu uităm că Leul se hrăneşte cu laude, în timp ce fecioara e bună la critici.

Leul are totodată şi un stil de a domina şi de a da comenzi care pe tine te aduce la disperare. Pe scurt : relaţia voastră s-ar putea să dureze puţin mai mult decât o viaţă de… fluture. Cum aşa? Păi, în primul rând, Leului îi place sa dea ordine, iar Fecioara tinde să le execute, asta până când va ajunge să fie sufocată de frustrări şi alte sentimente nu tocmai plăcute.

Compatibilitate Fecioară-Leu. În plus, Fecioara este perfectionistă şi nu se teme să puncteze defectele celor din jur, iar leului fix asta nu-i place. Doamne fereşte să-i spui că nu este perfect!
Dacă mai faci asta şi de faţă cu alte persoane, atât ţi-a fost! Poţi începe încă din acel moment să-ţi cauţi un alt partener.

În pat, Leul trebuie să fie tratat ca un adevărat rege, aşa că dacă nu-i arăţi adoraţie completă o sa fie dezamăgit. Leului trebuie mereu să-i arăţi, să-i demonstrezi că e cel mai cel şi că nu s-a mai născut altul ca el.

Compatibilitate Fecioară-Leu. Dacă îţi doreşti neapărat ca această relaţie bizară să funcţioneze, ţine cont de următoarele: e mai încăpăţânat ca tine, şa că e bine să cedezi când vezi ca i s-a pus pata pe vreo chestie. Ca orice felină, e vanitos şi puţin arogant. Dacă vei ţine cont de astea, cu siguranţă o să te simţi în centrul lumii alaturi de un Leu. Aşadar, laude cât cuprinde şi adoraţie din belşug. Dacă reuşeşti asta, Leul poate să-ţi faca într-adevar viaţa frumoasă, căci lângă regele regnului animal nu se poate trăi altfel decât regeşte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top