Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Gemeni

Compatibilitate Fecioară-Gemeni. Se pare că uneori karma ne joacă feste, altfel nu ne putem explica cum o Fecioară a ajuns lângă un nativ din zodia Gemeni. Doar cu mult, dar mult calm din partea ta, Gemenii pot deveni chiar suportabili. Dar nimic mai mult.

Poate că interesul comun faţă de cultură, filosofie, ori minţile curioase v-au adus împreună. Nu uitaţi însă că Gemenii sunt prea instabili şi prea impulsivi ca să vă multumească personalitatea cuminte, liniştită şi ordonată. O fi Geamănul tău cel mai frumos şi atrăgător barbat, dar după ce pasiunea iniţială se va sfârşi, nu prea vă mai rămân lucruri în comun.

Compatibilitate Fecioară-Gemeni . Geamănul crede despre tine că te mişti cam lent, iar tu crezi că el sare calul cam des. Incitantă la început, relaţia se va împiedica destul de curând de felul vostru de viaţă total diferit. Tu îţi doreşti stabilitate şi eşti un nativ destul de posesiv, pe când Gemenii au nevoie de prea multă libertate.

Fiecare dintre voi are calităţile lui, asta e clar, doar că niciunul dintre voi nu le apreciază prea mult pe ale celuilalt. Neseriozitatea şi superficialitate aparentă caracteristică Gemenilor calcă pe coadă orice semn de Pamânt, care simte nevoia de stabilitate şi de seriozitate.

Compatibilitate Fecioară-Gemeni . Nu spune nimeni că o astfel de relaţie nu ar putea funcţiona. Dar dacă ai de gând să-l ţii acasă, să-i interzici să vorbească la telefon sau să-l pui să facă cine ştie ce prin casă, te vei trezi peste puţin timp că a fugit şi dus rămâne.

Astrologia clasică spune că semnele care se găsesc la 90 de grade unul faţă de celălalt în zodiac se ceartă mereu şi nu se înţeleg deloc, aşa cum este şi cazul vostru.

Compatibilitate Fecioară-Gemeni . Sexual, stilul Gemenilor este unul elegant şi delicat. Cu toate astea, nu se implică ei PREA mult şi veţi vedea că după ani întregi de căsătorie tot îşi păstrează independenţa .

Daca Fecioara mai lasă de la ea şi este dispusă să mai facă o călătorie din când în când prin nori şi dacă Geamănul reuşeşte să fie mai serios, atunci relaţia lor chiar poate dura. Dar, după ceva vreme, fiecare parcă începe să simtă că ceva lipseşte…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top