Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Balanţă

Compatibilitate Fecioară-Balanţă. Dacă eşti Fecioară şi te-ai îndrăgostit de o Balanţă, atunci trebuie să fii dispusă să faci eforturi serioase ca să te distrezi un pic mai mult şi să laşi seriozitatea pentru alţii. Nu de alta, dar nici că puteaţi fi mai diferiţi unul de altul…

În timp ce Balanţa va găsi mereu o cale de a ocoli munca, Fecioara îşi ia foarte în serios serviciul. Tot Balanţei îi place să cheltuiască, să se distreze şi să fie mereu în centrul atenţiei. Tu, pe de altă parte, eşti un nativ rezervat, cu picioarele pe Pământ,lucru pe care Balanţa ta nu-l va aprecia şi va vedea în asta un afront la adresa sa.

Compatibilitate Fecioară-Balanţă. O Fecioară este foarte ordonată, asta e clar. Pe de altă parte, Balanţa, care emană eleganţă, stil şi care este de un romantism fermecător, este guvernată de cuântul ”dezordine” . Această dezordinea în care trăieşte Balanţa, inclusiv pe plan emoţional, poate pune pe fugă orice Fecioară.

În principiu sunteţi amândoi analitici şi cerebrali, şi nici unul din voi nu e prea sentimental. Când vine vorba de altele mai…fierbinţi, lasă-ţi Balanţa să-şi desfăsoare imaginaţia, iar tu încearcă să te relaxezi mai mult. Balantele sunt considerate adevaraţi vrăjitori când vine vorba de decoruri romantice, şi au o calitate de invidiat, pe care nu prea o vezi des : chiar şi după ani de zile cu acelaşi partener, nativii acestei zodii rămân la fel de romantici.

Compatibilitate Fecioară-Balanţă. Nu sunteţi voi o pereche-etalon în astrologie, dar, cu puţin efort, mai ales din partea ta, cu relaxare şi mai multă nepăsare, relaţia poate deveni interesantă. Nu de alta, dar aveţi atâtea trăsături diferite, încât simpla descoperire a celuilalt în fiecare zi va fi o adevărată încântare. Aa, şii nu te mai supăra dacă cheltuieşte prea mult, oricum cheltuieşti tu prea puţin…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top