Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai norocoase 4 zodii pe plan profesional în 2018

Horoscop

Cele mai norocoase 4 zodii pe plan profesional în 2018

4 zodii se bucură de un real succes pe plan profesional în anul 2018. Au viziune, au dorință și putere să lupte încontinuu pentru a-și atinge scopul. Citește topul celor 4 zodii norocoase! Te numeri printre ele?

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ambiția Berbecului este fără egal, iar în 2018 sunt determinați să arate lumii cât de important este succesul pentru ei. Prin urmare, atingerea unui obiectiv profesional este sigur că se află chiar în partea de sus a listei dorințelor.

CITEȘTE ȘI: Acestea sunt cele mai prefăcute zodii din 2018

Saturn, planeta disciplinei și angajamentului, este acum în cea de-a zecea casă de reputație și carieră. Planeta se pregătește pentru a vă învăța lecții esențiale despre calea carierei în mod responsabil și cu diligență.

Dacă faci deja ceea ce știi că ai de gând să faci, atunci următorii câțiva ani ar putea fi un moment de răsplată incredibilă. Ați putea fi deosebit de remarcat în domeniul de activitate și destul de respectat.

Există o șansă reală să ajungeți acum la partea de sus a scării, dar pentru a face acest lucru va trebui să rămână disciplinat în capacitatea dumneavoastră de a executa acel plan de afaceri solid pe care l-ați dezvoltat.

Leu (23 iulie – 22 august)

Din fericire, va fi un an în care vă veți simți mai fericit decât până acum în ceea ce privesc condițiile de trai. Îi poți mulțumi lui Jupiter, planeta norocului și binecuvântărilor, pentru această avere bună.

În octombrie 2017, el s-a mutat în Casa a 4-a a Căminului și Familie și va rămâne în această parte a graficului dvs. pentru cea mai mare parte a anului 2018 – până pe 8 noiembrie. În acest timp s-ar putea să vă mutați în casa de vis sau ceva care se potrivește idealului dvs.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Cele mai bune știri pentru tine în acest an au de-a face cu finanțele. Cu Jupiter care se deplasează prin sectorul dvs. de venituri câștigate până pe 8 noiembrie, vă puteți aștepta la un impuls major în fluxul de numerar.

S-ar putea să primiți o creștere salarială la un moment dat în acest an sau să decideți să începeți o afacere.

O Eclipsă Solară de pe 12 iulie ar putea fi un moment puternic pentru a pune în mișcare noi planuri profesionale. Un avertisment: În acest moment s-ar putea să aveți multe întâmplări la domiciliu, iar rudele ar putea să vă vadă atenția sau resursele.

Banii pe care îi obțineți din surse, pe lângă veniturile proprii, se află și pentru o schimbare. O surpriză bruscă este posibilă între 15 mai și 6 noiembrie, datorită faptului că Uranus aruncă o privire spre a 8-a Casa de Resurse.

Ar putea fi, de asemenea, o schimbare radicală a investițiilor, a asigurărilor sau a aspectelor fiscale. Dacă sunteți căsătorit, soțul / soția ar putea să experimenteze o schimbare majoră a câștigurilor salariale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Sunteți gata să vă așezați la înălțime și să atingeți obiectivele pe care le-ați simțit odată că au fost posibile. Norocul e de partea ta, va exista un suport cosmic remarcabil care să vă ajute să ajungeți la orice doriți.

Eclipsa de pe 31 ianuarie în sectorul dvs. de parteneriat, și apoi pe 15 februarie în semnul dvs., va semnala o schimbare în plan personal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top