Connect with us

Revistateo.ro

Ce temeri ai în dragoste și sex, în funcție de zodie

Horoscop

Ce temeri ai în dragoste și sex, în funcție de zodie

Ce temeri ai în dragoste și sex, în funcție de zodie

BERBEC
Berbecii se dăruiesc întru totul atunci când iubesc pe cineva. Cea mai mare teamă a acestora este ca partenerul să nu le acorde atenția pe care aceștia și-o dorsc. Berbecii sunt dependenți tot timpul de privirea celuilalt, astfel încât, chiar și în timpul actului sexual, contactul vizual este extrem de important.

TAUR
Cea mai mare teamă a taurului este ca partenerul să ia controlul și să îl manipuleze. Taurul își dorește să fie lider atât în pat cât și în viața de zi cu zi.

GEMENI
Gemenii sunt foarte geloși așa că aceștia trăiesc mereu cu obsesia înșelatului. Orice discuție pe care o va avea persoana iubită cu cineva de sex opus va fi motiv suficient de ceartă. Pe plan sexual, Gemenii sunt maniacali cu igiena, așa că teama este să nu aibă astfel de probleme din partea persoanei cu care face dragoste.

CITEȘTE ȘI: FANTEZIILE SEXUALE ALE IUBITULUI TĂU, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

RAC
Racii suferă foarte mult din dragoste, iar asta îi determină să le fie frică tocmai de… iubire. Pe plan sexual, nu au foarte mari temeri dar sunt preocupați în mod constant ca partenerul să fie satisfăcut.

LEU
Leul rămâne rege și în dormitor, și, la fel ca și Taurul, acesta nu poate suporta ca cineva să îl domine în pat. În dragoste, leul se teme să-și piardă iubirea de sine pentru că astfel îi va îndepărta și pe ceilalți de el.

FECIOARĂ
Fecioarele nu suportă să fie criticate de persoana iubită, aceasta fiind teama cea mai mare: că la un moment dat vor dezamăgi. Pe plan sexual, fecioarele sunt destul de ipohondre. Mereu le este teamă să nu contacteze o boală cu transmitere sexuală.

BALANȚĂ

La Balanțe situația este destul de echilibrată. Temerile acestora sunt ca cele ale tuturor: pierderea respectului din partea partenerului, blazarea care se instalează în relație și pierderea atracției fizice cu timpul.

SCORPION
Scorpionii sunt suficient de narcisiști într-o relație astfel încât aceștia pot pierde totul de dragul imaginii. Teama este tocmai aceasta: ca cel de lângă ei să îi vadă și latura sensibilă.

SĂGETĂTOR
Săgetătorul este extrem de gelos, fapt pentru care se aprinde la fiecare semn de posibilă trădare în cuplu. Pe plan sexual, le este teamă să nu se înfierbânteze prea tare astfel încât să apară vreo sarcină nedorită.

CAPRICORN
Capricornul fuge de crizele de gelozie, el fiind destul de liniștit. Nu suportă privirile urâte din partea partenerului când apare o a treia persoană la discuție, iar lucrul de care fuge în dormitor este limbajul vulgar și gemetele ridicole.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au o mare temere în amor: nu le place să se joace nimeni cu sentimentele lor, chiar dacă de multe ori, cei care fac asta o fac cu drag, pentru a-i testa.

PEȘTI
Nativul născut în Pești se panichează dacă cineva ia legătura cu persoana iubită, o trage la o parte făcând glume sau chiar o ia la dans. Deci, da, Peștii sunt exagerat de geloși. În sex, aceștia trăiesc mereu cu teama că nu sunt la înălțimea așteptărilor partenerului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top