Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ce îi excită pe bărbații români, în funcție de zodie

Ce îi excită pe bărbații români, în funcție de zodie:

BERBEC: SĂ ÎI LAUZI POTENȚA
Bărbatul Berbec din România adoră să fie lăudat încontinuu, mai ales când vine vorba de viriliatea acestuia. Trăsătura de bărbat feroce este mai valabilă în România la Berbec decât la multe alte zodii.

TAUR: SEXUL ORAL
Taurii sunt destul de perverși în pat, cu toate că, în aparență sunt niște persoane normale, chiar conservatoare când vine vorba de practicile sexuale.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI ASCUNDE CĂ ARE PE ALTA, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: MASAJUL EROTIC
Un masaj în zonele erogene ale Geamănului român îl va face să te dorească pentru tot restul vieții, nu doar pentru o singură noapte de amor nebun.

RAC: ATINGERILE SUAVE
Bărbatul Rac este foarte romantic așa că va prefera să nu te năpustești asupra lui ci să o luați moale, să savurați fiecare clipă împreună, prin atingeri delicate.

LEU: ATITUDINEA TA VULGARĂ
Dacă porți haine mulate pe corp sau o costumație sexy (doctoriță sexy, urechiușe de iepuraș sau cornițe), îl vei de gata instantaneu.

FECIOARĂ: CUVINTELE VULGARE
Jignește-l, torturează-l, fă-l să reacționeze ca un bărbat în toată firea pentru că îi va plăcea. Bărbatul Fecioară din România abia așteaptă să fie pus la încercare.

BALANȚĂ: PRIVIREA
Bărbatul Balanță poate fi ușor excitat dacă îți iei privirea obraznică pe care, de altfel, abia așteaptă să o vadă la tine.

SCORPION: SĂ TE VADĂ NUD
Bărbatul Scorpion se excită doar privindu-ți formele. Nu e nevoie de niciun șiretlic, vorbe cu dublu înțeles sau alte efortui pentru a-l excita.

SĂGETĂTOR: SĂ INTRI ÎN JOCUL LUI
Dacă el are o inițiativă sexuală mai kinky și tu îi dai acordul, îl vei câștiga pentru încă două nopți de acum încolo.

CAPRICORN: NATURALEȚEA + DECOLTEUL
Naturalețea ta îl va excita pe Capricorn deoarece acesta este destul de selectiv când vine vorba de persoana cu care face sex. Decolteul poate fi un atuu important pentru Capricornul român.

VĂRSĂTOR: JOCURILE SEXUALE
Propune-i tot felul de jocuri sexuale și arată-te dispusă a le încerca. Poți veni și cu idei noi. Vărsătorul este încântat dacă vede jocul erotic pus în derulare și de partenera sa.

PEȘTI: CORP LÂNGĂ CORP
Bărbatul Pești de pe plaiurile mioritice nu rezistă nici cinci minute dacă îi atingi corpul cu propriul tău corp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top