Connect with us

Revistateo.ro

Cât noroc au în dragoste zodiile de foc

Horoscop

Cât noroc au în dragoste zodiile de foc

Cât noroc au în dragoste zodiile de foc:

Berbecul. 
Prima dintre cele trei zodii de foc este zodia Berbecului. Aceasta este o zodie masculină, predominant activă, fiind guvernată de planeta Marte.Acest semn zodiacal este extrem de gelos, impulsiv și deseori agresiv. De aceea va ține cu dinții întotdeauna de ce este al său.

Din păcate însă, tot din același motiv dragostea nu se va apropia foarte mult de el. Este foarte competitiv și încrezător în forțele proprii și de multe ori acets lucru va fi confundat cu aroganța. Astfel el va reuși să alunge din viața sa multe persoane care ar fi vrut să îi fie alături.

CITEȘTE ȘI: TESTUL CARE DECIDE VIITORUL TĂU AMOROS ÎN 2015

Leul.
Leul este guvernat de Soare, aceasta fiind o planetă care sporește afectivitatea, norocul și energia sexuală. Datorită acestor atuuri, Leul va fi mereu înconjurat de persoane care vor dori să îi atragă atenția. De foarte multe ori se va lăsa dus de val și va intra în relații care, crede el, îl definesc.

Totuși, dragostea înseamnă mai mult de atât și nativul acestei zodii deține o putere uimitoare de a o atrage înspre el. Atunci când o va descoperi, va realiza că a găsit ceea ce caută de la început.

Săgetătorul.
Zodia Săgetător este guvernată de planeta Jupiter, o planetă care sporește spiritualitatea, corectitudinea și bunul simț.

De aceea nativii acestor zodii vor dezvolta relații bazate pe corectitudine și respect. Pe lângă acest lucru, Săgetătorii au o fire jucăușă, mereu lăsând loc de interpretări și atrăgând în jur persoane care vor să simtă energia lor. Acest lucru ar putea însemna că au noroc în dragoste, însă dragostea adevărată nu va veni ușor pentru ei. Atunci însă când va sosi, nu va mai pleca niciodată.

CITEȘTE ȘI CÂT NOROC AU ÎN DRAGOSTE ZODIILE DE: APĂ | FOC | PĂMÂNT | AER

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top