Connect with us

Revistateo.ro

Care este adevărata ta personalitate, după CALENDARUL MAYA

Horoscop

Care este adevărata ta personalitate, după CALENDARUL MAYA

Care este adevărata ta personalitate, după CALENDARUL MAYA:

Există 13 constelații Maya, fiecare constelație botezată după numele unui animal. Fiecare constelație guvernează un tip de personalitate și îi transmite energiile cosmice. Iată-le:

LUNA LILIACULUI TZOTZ (26 IULIE – 22 AUGUST)
Persoanele născute în această perioadă sunt foarte calme, bine înfipte cu picioarele în realitate și care nu se lasă influențate de mediu. Cei protejați de liliacul Tzotz sunt rezervați și impun respect pentru o viață privată. Aceștia sunt lideri și le place să le dea ordine celor din jur.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE AI ÎN HOROSCOPUL EGIPTEAN

LUNA SCORPIONULUI DZEC (23 AUGUST – 19 SEPTEMBRIE)
Persoanele născute sub această constelație sunt curajoase, pline de energie și mereu gata să-și asume responsabilități. În aparență sunt destul de inocente, deși ascund un caracter autoritar și adesea agresiv în interior, uneori. Sunt persoane care au totul bine structurat în viață și urăsc dezordinea.

LUNA CERBULUI KEH (20 SEPTEMBRIE – 17 OCTOMBRIE)
Persoanele născute sub această constelație sunt foarte amuzante, mereu pline de chef. Au firi electrizante, nu se opresc niciodată, doresc mereu să absoarbă și să împărtășească energia pozitivă cu cei din jur.

LUNA BUFNIȚEI MOAN (18 OCTOMBRIE – 14 NOIEMBRIE)
Persoanele născute sub această constelație sunt foarte intuitive și aplecate spre mister. Sunt în căutarea elementelor oculte ale vieții, sunt atrași de metafizică și tot ce nu poate fi înțeles de muritorul de rând. Sunt firi foarte sociale și se pot adapta ușor mai multor tipuri de grup.

LUNA CURCANULUI REGAL KUTZ (15 NOIEMBRIE – 12 DECEMBRIE)
Persoanele născută sub protecția Curcanului regal mayaș sunt foarte elegante, preocupate excesiv de felul în care arată dar în același timp cu un simț al profunzimii bine dezvoltat. Sunt capabili să vadă în interiorul sufletului uman cu o singură privire.

LUNA ȘOPÂRLEI ITZMANA (13 DECEMBRIE – 9 IANUARIE)
Persoanele protejate de șopârla Itzmana nu stau locului o clipă. Nu le place monotonia, nu suportă lipsa de productivitate. Sunt firi perfecționiste și se țin mereu de cuvânt. Un aspect negativ al personalității lor este faptul că acordă prea ușor încredere celor din jur, bazându-se pe buna credință, care, să fim realiști, nu o au toți mereu.

LUNA MAIMUȚEI BATZ (10 IANUARIE – 6 FEBRUARIE)
Aceste persoane sunt ca și maimuțele: adică nu suportă rutina, sunt mereu în căutarea aventurii, sunt pline de veselie și energie debordantă. Există situații când suferă din cauza stărilor depresive, dar au capacitatea de a-și reveni urgent.

LUNA VULTURULUI COZ (7 FEBRUARIE – 6 MARTIE)
Spre deosebire de toate celelalte semne zodiacale din calendarul Maya, acestea au cea mai mare putere de reinventare. Practic, cei născuți în luna vulturului Coz nu ar putea fi ei dacă nu s-ar reinventa în permanență.

Vezi continuarea pe pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top