Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Capricornii sunt prinsi intre ciocan si nicovala! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Capricornii trebuie sa dea azi socoteala pentru o serie de lucruri pe care le-au tot ignorat de-a lungul vremii. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 7 SEPTEMBRIE:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Simti nevoia unei reuniuni de familie pentru a lamuri toate problemele financiare aparute in ultima vreme. Consulta-te cu un avocat daca e nevoie si fa-ti calculele astfel incat sa nu te pacaleasca ceilalti. Ai nevoie de asistenta juridica pe anumite chestiuni. Numarul norocos al zilei: 46.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

O ploaie de emotii te asteapta astazi. Simti ca nu mai poti face fata problemelor din jurul tau dar in acelasi timp ai sprijinul persoanei iubite, care, desi nu poate oferi solutii pentru tot ce te deranjeaza, te ajuta sa nu cazi in prapastia depresiva. Tine aproape oameni care te incurajeaza in tot ceea ce faci si da-i bataie pe mai departe! Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cineva din trecutul tau iti deschide o noua poarta in devenirea ta profesionala. Nu te-ai fi asteptat niciodata la acest ajutor si te bucuri ca un copil de sprijinul primit. Nu te entuziasma prea repede deoarece lucrurile nu sunt foarte clare din prima. Putin scepticism nu ar strica. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

O veste buna iti va schimba ziua, la pranz. O neintelegere financiara va fi rezolvata cu un simplu telefon. Cere-ti scuze daca ai gresit si ofera garantii ca astfel de accidente nu vor mai avea loc pe viitor. Numarul norocos al zilei: 16.

CITESTE SI: PREVIZIUNI MAYASE: Horoscop TOAMNA 2015 – RASCOALA in sufletele a 5 nativi

CITESTE SI: ZODIACUL CHINEZESC, previziuni pentru TOAMNA 2015! Te bucuri sau suferi in acest sezon?

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Cunosti o persoana minunata alaturi de care viata pare un adevarat spectacol. Improvizeaza cat de mult poti, poarta-te natural si nu te mai gandi daca e corect felul in care te exprimi sau privirile pe care le arunci. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai tendinta de a te purta ca o soacra. Critici tot ce observi dar niciodata nu te uiti la tine. Termina cu copilariile acestea si fa in asa fel incat interventiile tale sa aiba vreo relevanta. Daca vrei ca al tau cuvant sa conteze, fa-ti simtita prezenta la momentul potrivit. Numarul norocos al zilei: 18.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top