Connect with us

Revistateo.ro

Boli care te pot afecta în funcţie de zodiacul chinezesc

Horoscop

Boli care te pot afecta în funcţie de zodiacul chinezesc

Boli care te pot afecta în funcţie de zodiacul chinezesc.

Şobolan (decembrie). Şansele ca anul acesta să întâmpini câteva probleme de sănătate sunt relativ mari. Ai grijă îndeosebi la zona aparatului reproducator, chiar dacă nu este nimic de speriat. Orice ai putea avea îşi va găsi rapid rezolvarea dacă urmezi tratamentul corespunzător.

Bivol (ianuarie). În 2015 vei fi ocolit de problemele de sănătate. Dacă până acum nu ai avut probleme de acest fel, de acum încolo există riscul să te pricopseşti cu afecţiuni de care nici nu ai auzit. Aşadar, dacă există suspiciuni de boală, atunci fii prudent/ă şi mergi la medic.

Tigru (februarie). Din fericire, nu vei întâmpina probleme de sănătate anul acesta, însa nici nu vei gasi vreun remediu pentru cele existente. Cu toate acestea, nu-ţi face prea mari griji, întrucât situaţia nu este îngijoratoare. Mare atenţie, căci există un risc mare de accidentări în ultimele luni ale anului.

Iepure (martie). Dacă nu te îngrijesti mai mult în acest an, rişti ca unele probleme minore de sănătate să capete complicaţii. Vei avea banii necesari pentru a-ţi face toate analizele posibile, aşa că nu mai neglija acest aspect întrucât poţi avea de suferit.

Dragon (aprilie). Nu vei avea probleme serioase de sănătate în acest an, dar nici nu vei fi ferit/ă de acele boli banale precum răceala sau indigestia. Partea bună este că te concentrezi mai mult pe aspectul tău fizic, având grija cu alimentaţia şi sportul, lucruri care-ţi fac viaţa mai sănătoasă.

Şarpe (mai). Nu trebuie să ignori acest aspect al vieţii tale şi protejează-ţi atât fizicul, cât şi psihicul. Ambele sunt la fel de importante pentru buna funcţionare a organismului, aşa că încearcă să nu te mai enervezi din nimicuri şi nu mai lua pastile după bunul plac, fară un consult de specialitate.

Cal (iunie). Anul nou vine cu remediul pentru afecţiunea ta. Fie că dai peste un medic foarte bun, fie organismul tău învinge lupa cu boala, cert este că vei scapa de o problemă de sănătate care ţi-a dat mari bătăi de cap în ultima vreme.

Capră (iulie). Rişti să te alegi cu probleme grave de sănătate dacă vei trata anumite simptome cu superficialitate. Riscul accidentelor este şi el crescut, prin urmare încearcă să fii cât prudent, chiar dacă eşti şofer sau pieton.

Maimuţă (august). În anul care urmează te va preocupa foarte mult sănătatea şi îţi vei face toate analizele posibile. Este foarte probabil ca această initiaţivă să aibă la bază conceperea unui copil sau planificarea acestuia în viitor.

Cocoş (septembrie). Grijă mare la silueta ta. Începe anul cu o cură de slăbire ori detoxifiere, căci mâncarea exagerată de sărbători a fost cu siguranţă nelipsită din meniul tău. Este cazul să adopţi un stil de viaţă mai sănătos, altfel îţi vei pierde încrederea în tine.

Câine (octombrie). Nu vei întâmpina probleme de sănătate anul acesta, iar singura afecţiune careţi va da ceva bătăi de cap este în strânsă legătură cu sistemul digestiv. Tocmai de aceea ai face bine să mergi la un control medical.

Mistreţ (noiembrie). Chiar dacă fizicul tău nu va suferi modificări în 2015, cu psihicul nu vei sta foarte bine. Te enervezi prea uşor, iar durerile de cap nu îţi vor da pace până nu când vei cauza de la care pornesc acestea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top