Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

BALANTELE sufera IN TACERE! Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

Balantele sufera azi in tacere. Au senzatia ca nimeni nu le poate intelege asa cum sunt ele de fapt. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI DIN 5 SEPTEMBRIE 2015:

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te baza pe prieteni azi chiar daca toti ti-au promis Luna de pe cer. Verifica de unul singur tot ce e de verificat si pastreaza-ti incapatanarea in legatura cu anumite semne de intrebare. Pana nu primesti un raspuns cert la fiecare dilema pe care o ai, nu te lasa batut. Numarul norocos al zilei: 14.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ghici cu cine te-ai putea intalni azi? Cu acel verisor pe care nu l-ai vazut de mult. Are nevoie cu disperare de sprijinul tau asa ca pune-ti calitatile de psiholog la bataie si da tot ce e mai bun din tine pentru a-l ajuta. Numarul norocos al zilei: 34.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu ii mai dispretui pe cei care au un respect profund fata de tine. Barfa si strambele pe care le bagi nu iti fac cinste. Stii bine ca in interiorul tau nu esti deloc asa dar o faci de dragul turmei. Poti fii haios si in alt mod decat batandu-ti joc de ceilalti. Numarul norocos al zilei: 29.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vocea ta se face auzita azi, mai mult ca oricand. Stabileste-ti prioritatile astfel incat sa ai timp si pentru oamenii tai dragi. Spune-le adevarul daca vrei sa mentii relatia sincera pe care ai deschis-o cu ceilalti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Voiosia ta nu este bine vazuta de persoanele care pana mai ieri iti lingeau ranile. Multumeste-le pentru ca ti-au fost aproape si nu face ca multi oameni obisnuiti sa isi uite prietenii atunci cand le merge de minune. Numarul norocos al zilei: 44.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te macina foarte tare faptul ca nu cunosti tot adevarul si iti vine sa plangi de disperare. Iti hranesti complexele in loc sa sadesti pentru a iesi ceva frumos din tine. Renunta la toate gandurile care iti fac rau si nu uita ca fericirea e mai importanta decat adevarul. Numarul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: TOP 3 ZODII care se cred BURICUL PAMANTULUI

CITESTE SI: TOP 4 zodii care IAU FOC imediat! Vezi care sunt cele mai agitate zodii!

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Plangi in coltul in care nu te vede nimeni si ai impresia ca esti blestemat. Suferi in tacere si vrei sa dispari definitiv din aceasta lume din cauza incapacitatii tale de adaptare la stilul celorlalti. Ia o pauza de la activitatile tale. Un concediu ar prinde bine psihicului tau. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ai in mainile tale painea si cutitul insa ai grija cum folosesti unealta care poate deveni oricand o arma de temut! S-ar putea sa te tai in ideea ca stii tu bine ce faci. Mai usor cu arogantele pentru ca nu stii niciodata de unde vine necazul. Numarul norocos al zilei: 26.

CITESTE SI: Top 5 zodii care nu se grabesc sa aiba copii

CITESTE SI: Top 4 zodii cu sufletul de diamant

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Tot ce faci in ultima vreme este o munca sisifica. Opreste-te daca nu vezi niciun rezultat. Chiar iti place sa faci lucruri inutile? Sa te inchizi intr-o camera in care nu rasare nimic si nici lumina nu patrunde? Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Arata-i adevarata fata persoanei iubite daca nu vrei sa creada ca esti un om cu intentii rele. Spune-i cu adevarat ceea ce ai in minte si, daca se poate, explica-i comportamentul tau raportat la ea. Numarul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Lupul isi schimba parul, dar naravul ba! O vei simti pe propria ta piele astazi. Daca vrei sa il prinzi in cusca, evita sa o faci pe oita nevinovata pentru ca iti va veni el de hac. Transforma-te in fiara totemica pe care o scoti din tine la maxima nevoie! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Dar din dar se face rai! Aceasta este premiza ta de azi si chiar crezi ca facand bine viata te va rasplati cu si mai mult bine. Ajuta-i pe semenii tai dar nu o face de dragul laurilor: fariseismul nu va fi niciodata rasplatit. Numarul norocos al zilei: 4.

Sursa foto: zastavki.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top