Connect with us

Revistateo.ro

Alertă! Produsul de la Lidl pe care trebuie să îl arunci urgent. Mesaj important pentru toți clienții

Actual

Alertă! Produsul de la Lidl pe care trebuie să îl arunci urgent. Mesaj important pentru toți clienții

Lidl este poate cel mai apreciat retailer în rândul românilor. Aceștia comercializează mai multe produse, marcă proprie, care au ajuns rapid la inimile clienților. Totuși, foarte puțină lume știe ce ascund aceste alimente. Iată produsul în cazul căruia ar trebui să te gândești de două ori până să îl cumperi.

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România. Cu toate acestea, te-ai gândit vreodată să examinezi atent eticheta produselor pe care le cumperi? Adesea, prețurile atractive ne fac să neglijăm aspecte importante.

La Lidl, poți găsi o gamă variată de produse sub marca lor proprie, cum ar fi celebrele mezeluri de la Pikok, produse de îngrijire personală sub numele Cien sau lactatele celebre marca Pilos.

Cu toate acestea, ar trebui să acorzi atenție etichetei, deoarece s-ar putea să descoperi că produsul pe care l-ai cumpărat nu corespunde așteptărilor tale. Un exemplu semnificativ este reprezentat de salamul Pikok, iubit de mulți clienți pentru prețul mic. Acesta este o prezență constantă pe mesele de mic dejun ale multor oameni.

Cu toate acestea, atunci când citești eticheta acestui salam, vei descoperi că, deși promite să fie un produs de carne fiert și afumat, conține doar 109 grame de carne. Restul ingredientelor pot să fie destul de surprinzătoare. În compoziția salamului Pikok de la Lidl se regăsesc arome artificiale și conservanți, iar în plus, poate conține urme de lapte, ouă și chiar semințe de susan, ceea ce poate fi problematic pentru persoanele cu alergii.

„Ingrediente: carne de porc, sare, amestec de condimente, stabilizator: polifosfați; dextroză, arome, antioxidanți: acid ascorbic, eritorbat de sodiu; conservant: nitrit de sodiu. Membrană artificială necomestibilă.

Poate conține urme de lapte și produse derivate, muștar, semințe de susan, fructe cu coajă lemnoasă, lupin, ouă și țelină”, scrie pe eticheta faimosului produs de la LIDL pe care poate l-aia achiziționat și tu la un moment dat.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Actual

To Top