Connect with us

Revistateo.ro

Adevărul din spatele divorțului. Paula Chirilă a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și Marius: “Nu mai eram…

VIP24

Adevărul din spatele divorțului. Paula Chirilă a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și Marius: “Nu mai eram…

Paula Chirilă și-a asumat în totalitate eșecul mariajului cu Marius și a vorbit acum despre problemele din viața de cuplu, care au dus la un inevitabil divorț.

”Am greşit şi eu şi el, şi am ajuns într-un punct în care să nu ne mai înţelegem,. Nu mai eram ascultătoare nu mai eram răbdătoare, şi e posibil să se fi stricat din partea mea… sunt convinsa că eu am stricat echilibrul.

Eu vreau lucruri şi cer şi când nu obţin sunt a dracu”. (..) Nu îmi stă capul la o altă relaţie deşi au început să-mi scrie pe facebook o serie de domni care ma invită să-mi petrec sărbătorile.

Plec cu mama mea şi cu fiica la Londra. Marius stă în Bucureşti, probabil se va muta la Cluj, asta spune el.

Vine de sărbători, el încearcă să ţină legătura cu Carla permanent, nu vreau să se strice relaţia dintre ei” a spus Paula Chirilă, conform cancan.ro.

Te-ar putea interesa și: De ce a divorțat Paula Chirilă de Marius Aciu
Şi-au spus adio! Paula Chirilă a decis să divorţeze de soţul ei, Marius Aciu.

De ceva vreme, vedeta a lăsat la vedere faptul că mariajul ei e pe butuci şi că suferi din cauza acestui lucru.

Deşi ambii au încercat să remedieze situaţia, au decis, în cele din urmă, să o ia pe căi diferite, fără scandal şi certuri.

„Am divorţat. De acum înainte Dumnezeu cu mila să vedem ce ne pregăteşte. Drumurile noastre s-au despărţit. Încerc să fac faţă situaţiei şi să reduc daunele.

Nu am fost singura care a luptat! Chiar în ultimii ani el făcea naveta! A făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire.

Pana la urma am ajuns la concluzia ca e mai bine asa. Sa speram că vom fi fericiţi în altă parte.

Au fost totuşi 12 ani de viata foarte frumoşi şi am fost fericiţi după care nu am mai fost.

Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că aşa se cade. Când nu mai e ce trebuie trebuie să cauţi în alta parte.

Regret foarte multe lucruri. N-am fost nici eu destul de atentă cu el, e un om minunat. Şi încă îl mai iubesc.

Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng.

Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, a spus Paula Chirilă, la Antena Stars.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în anul 2005, la Cluj. Soţul ei este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Cei doi au o fetiţă pe nume Carla Sofia, în vârstă de 8 ani.

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” a dat de înțeles că a fost un divorț amiabil și că aceasta este o decizie bună pentru amândoi. Mai mult decât atît, ea a mai spus că de dragul fiicei lor, ei işi vor petrece sărbătorile de Crăciun împreună!

„E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărţit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare.

Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi.

Am ţinut cumva ascuns, nu ştiu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună şi ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii.

Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec şi să mă afund în muncă în perioada asta şi încerc să nu mă gândesc la nimic.

Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie.

Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creştem echilibrat.

Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla.

Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privinţa ei. Suntem prinşi, să zic aşa”, a spus Paula Chirilă, la o emisiune TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in VIP24

To Top